Kasia Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Och, tak mi pomogła ze dalej siedzie i nic nie robię.... Quote
Anusia & Alutka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Ja mam taki syf w pokoju, ze bania mala. Ale w czasie sesji nie sprzatam, bo se jeszcze wyrzuce cos potrzebnego :shake: Quote
Aga76 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Ale w czasie sesji nie sprzatam, bo se jeszcze wyrzuce cos potrzebnego :shake: I bardzo dobrze!!! Quote
Kasia Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Ale w czasie sesji nie sprzatam, bo se jeszcze wyrzuce cos potrzebnego :shake: Haha, ja tak zawsze mam jak sprzątam gdy TZ jest w pracy. Za każdym razem wyrzucę cos co okazuje sie bardzo potrzebną rzeczą lub elementem szanownego TZta :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Aga76 napisał(a):I bardzo dobrze!!! Tylko sesja u mnie sie ciagnie bardzo dlugo :evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Tylko sesja u mnie sie ciagnie bardzo dlugo :evil_lol: Siła wyższa :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Kasia napisał(a):Haha, ja tak zawsze mam jak sprzątam gdy TZ jest w pracy. Za każdym razem wyrzucę cos co okazuje sie bardzo potrzebną rzeczą lub elementem szanownego TZta :evil_lol: To nie mozesz sprzatac :megagrin: Quote
Kasia Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): To nie mozesz sprzatac :megagrin: I to też zawsze mu powtarzam ale jakoś nie dociera :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Kasia napisał(a):I to też zawsze mu powtarzam ale jakoś nie dociera :evil_lol: Sprobuj pismem obrazkowym :grins: Quote
Kasia Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Sprobuj pismem obrazkowym :grins: Poczekam do razu pewnego aż wywalę cos naprawdę bardzo istotnego :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Kasia napisał(a):Poczekam do razu pewnego aż wywalę cos naprawdę bardzo istotnego :cool1: Nie rydzykuj! To moze sie rozwodem zakonczyc :evil_lol: Quote
Kasia Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Nie rydzykuj! To moze sie rozwodem zakonczyc :evil_lol: Spoko ryba ;) Quote
Pegaza Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 No ja mam fajrant:lol: a Ty Kasia jak widze dalej nic... Quote
Kasia Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Pegaza napisał(a): a Ty Kasia jak widze dalej nic... Dopiero zaczęłam..... Quote
Aga76 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Fidlasty ma fajowy ogon, prawdziwy lew :razz: Quote
Anusia & Alutka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Aga76 napisał(a):Fidlasty ma fajowy ogon, prawdziwy lew :razz: nio :loveu: a jaki pikny dywanik :razz: Quote
Kasia Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Ta morda Fidlasta to by dziś cały dzień ino żarła a przecież już wyglada jak mały śmietnik :p Quote
Kasia Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): a jaki pikny dywanik :razz: a jak piknie wszelki syf do siebie przyciąga :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Kasia napisał(a):Poczekam do razu pewnego aż wywalę cos naprawdę bardzo istotnego :cool1: Kasiu ze ja tej poezji nie zauwazylam, ze ona zrymowana.. :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Kasia napisał(a):Ta morda Fidlasta to by dziś cały dzień ino żarła a przecież już wyglada jak mały śmietnik :p :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Głodna morda jest widocznie :p Quote
Kasia Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Kasiu ze ja tej poezji nie zauwazylam, ze ona zrymowana.. :loveu: tyż nie zauważyłam, że taką rymowankę stworzyłam :loveu: madziasto4 napisał(a): :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Głodna morda jest widocznie :p Nie głodna ino pazerna! :p Z rąk Łukaszka to wszystko mu wyje, mały przy nim nie moze nic jeść... Quote
madziasto4 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Kasia napisał(a):tyż nie zauważyłam, że taką rymowankę stworzyłam :loveu: Och i znowu! Znowu poezja :loveu: Quote
Recommended Posts