Kasia Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Dobry :loveu: A ja mam pusty żołądek i głośno grające w nim w marsza kiszki :p Quote
tigrunia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Dobry :multi: A ja mam zołądek bolący od wczoraj :placz: Quote
Kasia Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 tigrunia napisał(a): A ja mam zołądek bolący od wczoraj :placz: Cóż się stanęło? :roll: Może to jakaś niestrawność? Quote
tigrunia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Kasia napisał(a):Cóż się stanęło? :roll: Może to jakaś niestrawność? Nie wiem.. ciągle krople żołądkowe pije .. Nic nie jadłam coby mogło mi zaszkodzić :shake: Quote
madziasto4 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 tigrunia napisał(a):Nie wiem.. ciągle krople żołądkowe pije .. Nic nie jadłam coby mogło mi zaszkodzić :shake: Może cholera oliwka jakaś pomoże? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cze Fidlaki ukrywające się. Quote
Kasia Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 madziasto4 napisał(a): Może cholera oliwka jakaś pomoże? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cze Fidlaki ukrywające się. Może olejek norkowy? :cool1: Cze bezjajkowce :loveu: Quote
tigrunia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 madziasto4 napisał(a):Może cholera oliwka jakaś pomoże? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jaka znowu oliwka - oliwki na włosy nie na żołądki :roll::eviltong: Quote
Kasia Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 tigrunia napisał(a): Jaka znowu oliwka - oliwki na włosy nie na żołądki :roll::eviltong: Ale oliwa zawsze na wierzch wypływa więc moze w tym przypadku pomoże i oczysci :evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Kasia napisał(a):Ale oliwa zawsze na wierzch wypływa więc moze w tym przypadku pomoże i oczysci :evil_lol: Jednak nie będę ryzykować :p Quote
Anusia & Alutka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 tigrunia napisał(a):Nie wiem.. ciągle krople żołądkowe pije .. Nic nie jadłam coby mogło mi zaszkodzić :shake: moze sie rozmnazacie :turn-l: Quote
tigrunia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):moze sie rozmnazacie :turn-l: Nie marz o tym .. Ty bedziesz pierwsza :turn-l: Quote
Anusia & Alutka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 tigrunia napisał(a):Nie marz o tym .. Ty bedziesz pierwsza :turn-l: Chyba Ci sie na łeb rzucilo :roflt: Ja robie kariere, a dzieci moze jak kiedys juz sie ustawie... A Ty co masz do roboty? Studiow nie kcesz to dzieciątko se machnij. Quote
tigrunia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Chyba Ci sie na łeb rzucilo :roflt: Ja robie kariere, a dzieci moze jak kiedys juz sie ustawie... A Ty co masz do roboty? Studiow nie kcesz to dzieciątko se machnij. Po pierwsze moja droga to dzieciątka w żołądku się nie rozwijają :p Po drugie .. jestem za młoda na zostanie matką :-o :shake: Co to to nie Po trzecie .. nie mam zapału do dzieci :shake: No i po czwarte .. nie mam taty :evil_lol: Obecny na tatusia sie nadaje idealnie ale nie moich dzieci :p Quote
Anusia & Alutka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 tigrunia napisał(a):Po pierwsze moja droga to dzieciątka w żołądku się nie rozwijają :p Jesoooo T jaki Ty gamon jestes :evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Jesoooo T jaki Ty gamon jestes :evil_lol: :confused::confused: Quote
Kasia Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Sobotnie leniwe dzień dobry... I mój nowy nabytek :loveu: Quote
Pegaza Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 heh ale tematy macie rozwojowe:evil_lol: cze Kasia:loveu: i nowy kwiatku oby rósł tak jak chcesz... Quote
Anusia & Alutka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Pieknosci piekne. Fidlak w innym swietle nam sie ukazal. Jakis taki szarutki sie zrobil na nieoswitlonej kanapie. Sliszny storczyk. Ja se chce frezyje wyhodowac ino sie zebrac nie moge :cool1: DOBRY :loveu: Quote
Kasia Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Jak go Łukaszek nie dorwie to będzie rósł na pewno :p Quote
Kasia Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Fidlak w innym swietle nam sie ukazal. Jakis taki szarutki sie zrobil na nieoswitlonej kanapie. DOBRY :loveu: Coś mi Tomek w aparacie poprzestawiał i takie właśnie beznadziejne zdjecia wychodzą :shake: Bry :loveu: Kurna felczysław, sprzątać bym musiała ale nie wiem jak sie do tego zabrać.... Quote
Anusia & Alutka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Kasia napisał(a): Kurna felczysław, sprzątać bym musiała ale nie wiem jak sie do tego zabrać.... Daria-Ewa Ci pomoze :loveu: Quote
Pegaza Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 jee Kasia ja zaczynam scierać kurze znaczy ide... bo łazienka już zrobiona pranie trza wystawić odkurzanie wycieranie no i obiad :p narazie Quote
Recommended Posts