Anusia & Alutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Kasia napisał(a):Haha, ja właśnie pomyślałam przyszłościowo i przez kolejne 5 lat nie ma bata aby pojawił się kolejny mały człek :evil_lol: :roflt: oj Kasiu :loveu: Quote
Kasia Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Prawda, że zadbałam o swą przyszłość? :evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 narazie dziewczyny musze opuscic dogo a szkoda bo ciekawie sie robi:diabloti: Quote
Anusia & Alutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Kasia napisał(a):Prawda, że zadbałam o swą przyszłość? :evil_lol: Ano :evil_lol: Quote
Kasia Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Pegaza napisał(a): narazie dziewczyny musze opuscic dogo a szkoda bo ciekawie sie robi:diabloti: Jak wrócisz wszystko nadrobisz :cool1: Quote
tigrunia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Dobry Kasieńka.. Pokoik istnie cudny :loveu: Zazdroszcze :loveu: Przez 5 lat to pewnie od tej co sie tak dopytuje sie juz doczekamy :evil_lol: Quote
Kasia Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 tigrunia napisał(a): Dobry Kasieńka.. Pokoik istnie cudny :loveu: Zazdroszcze :loveu: Przez 5 lat to pewnie od tej co sie tak dopytuje sie juz doczekamy :evil_lol: Dzięki :loveu: Ja mam nadzieję :cool3: Quote
Anusia & Alutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 tigrunia napisał(a): Przez 5 lat to pewnie od tej co sie tak dopytuje sie juz doczekamy :evil_lol: Zglupialy jedna z druga?? zadnych dzieci przez 10 lat jeszcze. Quote
Magda Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Hej Kasiu! Pokoik pikny! Jak dla mnie to za bardzo poukładany. Wolę jak jest lekki burdelik z zabawkami:evil_lol: Zglupialy jedna z druga?? zadnych dzieci przez 10 lat jeszcze. Niedługo to będzie za późno.......Wszyscy się zestarzejemy Quote
Anusia & Alutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Magda_Miki napisał(a):Hej Kasiu! Pokoik pikny! Jak dla mnie to za bardzo poukładany. Wolę jak jest lekki burdelik z zabawkami:evil_lol: Niedługo to będzie za późno.......Wszyscy się zestarzejemy Trudno to bedzie swiadomo macierzynstwo, jezeli wogole bedzie. porzadeczek na potrzeby chwili, czytaj zdjec. Quote
Kasia Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Zglupialy jedna z druga?? zadnych dzieci przez 10 lat jeszcze. Nie mów hop zanim nie przeskoczysz :p Magda_Miki napisał(a): Hej Kasiu! Pokoik pikny! Jak dla mnie to za bardzo poukładany. Wolę jak jest lekki burdelik z zabawkami:evil_lol: Niedługo to będzie za późno.......Wszyscy się zestarzejemy No przeca pisałam że to tak ino do zdjęcia było :evil_lol: O tak...Anuś czytaj! Quote
Magda Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Oj wiem, wiem:eviltong: Jesu, ale Wy latacie! Nie nadążam z pisaniem.....chyba wyszłam z wprawy Quote
tigrunia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Zglupialy jedna z druga?? zadnych dzieci przez 10 lat jeszcze. No co .. przecież lubisz dzieci :loveu: Znajdz kandydata (chyba , że już masz) i do roboty:diabloti: Quote
Kasia Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 tigrunia napisał(a): No co .. przecież lubisz dzieci :loveu: Znajdz kandydata (chyba , że już masz) i do roboty:diabloti: Teraz takie czasy, że kandytata szukać nie musi. Są i inne mozliwości :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 tigrunia napisał(a):No co .. przecież lubisz dzieci :loveu: Znajdz kandydata (chyba , że już masz) i do roboty:diabloti: kto powiedzial ze lubie? zadnej roboty, ja mam studia, aplikacje, nie ma opcji na jakies dzieci. Quote
tigrunia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):kto powiedzial ze lubie? zadnej roboty, ja mam studia, aplikacje, nie ma opcji na jakies dzieci. No ciągle o dzieciach gadasz a to siostry, kolezanki, kuzynki (przykłady tylko w razie pomyłki :diabloti:) Quote
Anusia & Alutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 tigrunia napisał(a):No ciągle o dzieciach gadasz a to siostry, kolezanki, kuzynki (przykłady tylko w razie pomyłki :diabloti:) Tylko i wylacznie trzy /moze/ razy o mojej chrzesnicy. Quote
tigrunia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Tylko i wylacznie trzy /moze/ razy o mojej chrzesnicy. Egal, ty nie zmieniaj tematu lepiej :eviltong: Kiedy te Anusiowe dzieci bedą?? :diabloti: Quote
Anusia & Alutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 tigrunia napisał(a):Egal, ty nie zmieniaj tematu lepiej :eviltong: Kiedy te Anusiowe dzieci bedą?? :diabloti: Nie wczesniej niz na 10 lat. Moze 8. Quote
madziasto4 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Kasia napisał(a):Nie ukrywam ino sie nie świecę :p Baterie padły buuu... Anusia & Alutka napisał(a):No zarty chiba? Fidlasta ukrywasz sie znowu? Jak w mordę strzelił się ukrywa. Magda_Miki napisał(a):Wolę jak jest lekki burdelik z zabawkami:evil_lol: Tak, tak, taaaak:loveu: Władzia, moja krew normalnie:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Magda_Miki napisał(a): lekki burdelik z zabawkami:evil_lol: z gadżetami znaczy sie? :eviltong: Quote
Kasia_zg Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Dobry Kasieńko :loveu: Pokoik Łukaszka jest fantastyczny...te kolorki sa bobmowe ślicznie Wam to wyszło :lol: Pozdrawiamy:loveu: Quote
Magda Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):z gadżetami znaczy sie? :eviltong: Taaa....:evil_lol: Tymi kolorowymi Quote
Kasia Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Madźka Torkowa nie denerwuj mnie :mad: Quote
Pegaza Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 cze Kasiu:loveu: wpadłam z dobrym sniadaniem a co tam się pochwale:eviltong: jem sałatke z makaronem urodzinową:p mniam Quote
Recommended Posts