Pegaza Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Cze Kwaśnico:p no no to będzie pokoik super:multi: Quote
Kasia Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Jagoda* napisał(a): Hej, pracusiowa Kasiu!...:lol: Cze Jagódko :loveu: Normalnie nawet nie mam kiedy se poodpoczywać.....:shake: Pegaza napisał(a): Cze Kwaśnico:p no no to będzie pokoik super:multi: Czołem Dario-Ewo :loveu: Quote
Kasia Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 madziasto4 napisał(a): Na ogonie se siadł:evil_lol: Niestety, jego gabaryty nie pozwalają mu na pełen komfort :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Kasia napisał(a):Niestety, jego gabaryty nie pozwalają mu na pełen komfort :evil_lol: Pierdoła kochana:loveu: Masz się do czego przytulić Kasiu:loveu: Quote
madziasto4 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Pierdoła robi koła... Hihi znacie? :laugh2_2: Quote
madziasto4 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Oj nie znacie? Pierdoła robi koła, pierdo.lina osie, a to małe pierdo.lątko na jarmark wynosi. :laugh2_2: P.s. Z kropką bo mi wygwiazdkowało :lol: Quote
Kasia Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Dobre :evil_lol: Madźka wiersze się Cię trzymają, zostań wierszokletką :evil_lol: Quote
Kasia Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Wysyłajcie i przekażcie dalej...:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105264 Quote
koregra Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Witaj Kasiu:loveu: Ale Fidlak ma brzunio najedzony:evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Cze Kasia:loveu: co on tam widzi po ciemku to ja nie wiem:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Czesc Fidlaki Fidlaste :loveu: Na pokoikowe fotki czekamy. Quote
Kasia Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Cze Wam :loveu: Aga76 napisał(a): Komoda przybyła? Taa, przyszła wczoraj. Dziś ja Tomek polakierował i właśnie skręca. Wieczorkiem może wstawię jakieś zdjęcia pokoiku ale jeszcze bez dywanika bo nie kupiłam.... Quote
Anusia & Alutka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Kasia napisał(a): Taa, przyszła wczoraj. Dziś ja Tomek polakierował i właśnie skręca. Wieczorkiem może wstawię jakieś zdjęcia pokoiku ale jeszcze bez dywanika bo nie kupiłam.... O superaśnie! Czesc :loveu: Quote
tigrunia Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Doberek :multi: Czekam na fotki...:loveu: Quote
Kasia Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 To stolik z krzesełkami... A to mebelki - jedna część... i druga część :lol: I cały pokoik, choć trochę boki mi ścięło z lewej strony bo nie widać szafy i regału z pudłami... Quote
madziasto4 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Kasiu pokoik jest cudowny!:loveu: Hihi oj i posłanko Łukaszkowo-Fidlakowe też jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kasia Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 madziasto4 napisał(a): Hihi oj i posłanko Łukaszkowo-Fidlakowe też jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A widzisz w jakim centralnym miejscu leży? Jako pierwsze rzuca się w oczy! :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts