Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasiu, już pisałam u mnie , że dostałam foteczki i postaram się je przerobić.
Na obydwu fotach nałożyć czapki?

i jeszcze Fidelek;)

Posted

:bigcool: Dzieńdoberek :bigcool:
[SIZE=5]Dzień się jeszcze nie skończył więc :tree1:
[SIZE=5]ŻYCZĘ :santagri: BOGATEGO :santagri: MIKOłAJA :santagri: [SIZE=3]I PRZYSTOJNEGO :oops: :eviltong:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']

Fidelek tutaj wyglada jakby sie szykowal do robienia przysiadów :evil_lol: :lol:

Daguś, bo na tym zdjeciu Fidlak naprawdę sobie przysiadł na tych swoich tylnich łapiszonach ;) zobacz jak ma je śmiesznie zgięte :p

Posted

cześć Kasiu!:multi:

Przeróbeczki zostały wysłane.Jeżeli miałabyś jakieś sugesie co do poprawy to nie ma sprawy...:p

U was też pada ? strasznie pochmurno...:cool3:

Posted

Alu, właśnie je dostałam i nie chcę nic w nich poprawiać - są śliczne :loveu: :loveu:
Mam tylko jedną prośbę, czy dałoby radę zlikwidować na tym zdjęciu gdzie są obje czerwone oczy Młodego? ;)

Posted

właśnie, zapomniałam...:oops:jeszcze wczoraj jak patrzyłam na fotę to myślałach o tych oczętach:oops:

wiesz, jeszcze nigdy tego nie robiłam , ale spróbuje :razz:

Posted

Alka napisał(a):

korekta już poszła, ale zrobiłam po swojemu , czyli niefachowo...:oops: zobacz sama...

jak dla mnie to super ;) ja tam nie jestem jakaś bardzo szczegółowa i mnie sie podobuje :loveu: :loveu:
dziękujemy bardzo Dobra Kobieto :loveu:

Posted

Dzieńdobry Kasiu !
Nareszcie weekend co ? Może w związku z tym jakieś zdjątka zapodasz nam ? :cool3: No tak zapomniałam że z synkiem Łukaszkiem nigdy nie masz wolnego :oops:. Ale może Ci się uda wstawić jakieś zdjątka :razz:.

Posted

[quote name='Zuza96']
Dzieńdobry Kasiu !
Nareszcie weekend co ? Może w związku z tym jakieś zdjątka zapodasz nam ? :cool3: No tak zapomniałam że z synkiem Łukaszkiem nigdy nie masz wolnego :oops:. Ale może Ci się uda wstawić jakieś zdjątka :razz:.

cześć Zuza ;)
wstawię wieczorkiem zdjęcia i zobaczycie jak Fidlak z Młodym sobie rządzą :evil_lol::evil_lol: mówie Wam, przy nich to lepiej wcale nie sprzątać...

a pogoda u nas tez beznajdziejna dzisiaj :shake: cały dzień myży deszcz...