Kasia Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Alu, te przeróbki są cudowne :loveu: :loveu: Super niespodzianka, dziękujemy bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Alka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Kasiu, priwy poszły :p cieszę się ,że się spodobało :multi::multi::multi: Quote
Kasia Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Cześć Zuza :lol: Tańczący Fidlak ;) Quote
Kasia Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 A to ulubiona miejscówka Fidlaka :p Pod fotelem!!! Jak ma wszystkich i wszystko gdzieś, to właśnie tam się chowa...:p Quote
Kasia Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 biedny Fidlasty gnieciony przez Młodego :evil_lol: Quote
Zuza96 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 biedny Fidlasty gnieciony przez Młodego :evil_lol: Ta fotka mnie rozbraja . :evil_lol: Ale ma oczy :crazyeye::crazyeye: Quote
Alka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='fidelek2']biedny Fidlasty gnieciony przez Młodego :evil_lol: cudowne !:loveu::loveu::loveu: jaka mina Fidlaka :evil_lol: Quote
Alka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Kasiu, już pisałam u mnie , że dostałam foteczki i postaram się je przerobić. Na obydwu fotach nałożyć czapki? i jeszcze Fidelek;) Quote
Kasia Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 tak Alu, na obydwu fotkach daj czapki ;) Quote
Zuza96 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 :bigcool: Dzieńdoberek :bigcool: [SIZE=5]Dzień się jeszcze nie skończył więc :tree1: [SIZE=5]ŻYCZĘ :santagri: BOGATEGO :santagri: MIKOłAJA :santagri: [SIZE=3]I PRZYSTOJNEGO :oops: :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Cześć Kasiu, witam Mikołajkwo :multi: Fidelek tutaj wyglada jakby sie szykowal do robienia przysiadów :evil_lol: :lol: haha słodka ta fota :loveu: :loveu: Quote
Kasia Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Fidelek tutaj wyglada jakby sie szykowal do robienia przysiadów :evil_lol: :lol: Daguś, bo na tym zdjeciu Fidlak naprawdę sobie przysiadł na tych swoich tylnich łapiszonach ;) zobacz jak ma je śmiesznie zgięte :p Quote
Alka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 cześć Kasiu!:multi: Przeróbeczki zostały wysłane.Jeżeli miałabyś jakieś sugesie co do poprawy to nie ma sprawy...:p U was też pada ? strasznie pochmurno...:cool3: Quote
Kasia Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Alu, właśnie je dostałam i nie chcę nic w nich poprawiać - są śliczne :loveu: :loveu: Mam tylko jedną prośbę, czy dałoby radę zlikwidować na tym zdjęciu gdzie są obje czerwone oczy Młodego? ;) Quote
Alka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 właśnie, zapomniałam...:oops:jeszcze wczoraj jak patrzyłam na fotę to myślałach o tych oczętach:oops: wiesz, jeszcze nigdy tego nie robiłam , ale spróbuje :razz: Quote
Alka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 korekta już poszła, ale zrobiłam po swojemu , czyli niefachowo...:oops: zobacz sama... Quote
Kasia Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Alka napisał(a): korekta już poszła, ale zrobiłam po swojemu , czyli niefachowo...:oops: zobacz sama... jak dla mnie to super ;) ja tam nie jestem jakaś bardzo szczegółowa i mnie sie podobuje :loveu: :loveu: dziękujemy bardzo Dobra Kobieto :loveu: Quote
Zuza96 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Dzieńdobry Kasiu ! Nareszcie weekend co ? Może w związku z tym jakieś zdjątka zapodasz nam ? :cool3: No tak zapomniałam że z synkiem Łukaszkiem nigdy nie masz wolnego :oops:. Ale może Ci się uda wstawić jakieś zdjątka :razz:. Quote
Zuza96 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 A jaka u Was pogoda ? Bo u mnie szaruga brzydka . Quote
Kasia Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 [quote name='Zuza96'] Dzieńdobry Kasiu ! Nareszcie weekend co ? Może w związku z tym jakieś zdjątka zapodasz nam ? :cool3: No tak zapomniałam że z synkiem Łukaszkiem nigdy nie masz wolnego :oops:. Ale może Ci się uda wstawić jakieś zdjątka :razz:. cześć Zuza ;) wstawię wieczorkiem zdjęcia i zobaczycie jak Fidlak z Młodym sobie rządzą :evil_lol::evil_lol: mówie Wam, przy nich to lepiej wcale nie sprzątać... a pogoda u nas tez beznajdziejna dzisiaj :shake: cały dzień myży deszcz... Quote
Recommended Posts