koregra Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Cześć pączusiowa Kasiu. Mąż dzwonił był tylko wujek i powiedział że w opolu koło skansenu, a byłam pewna że w Krapkowicach. Czyli u Starczewskich, byłam tam kilka razy cudowne podejście do zwierząt. Quote
Moniś Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Cześć Kasiu! Ależ mnie tu nie było :oops::oops: Nie dam rady przeczytać wszystkiego co tu się działo :crazyeye: Doczytałam tylko, że chcesz wykastrować Fidelka, mogę wiedzieć z jakiego powodu? ;) Pozdrawiamy- zapomniana M. i Noddy :lol: Quote
Kasia Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Moniś napisał(a): Cześć Kasiu! Ależ mnie tu nie było :oops::oops: Nie dam rady przeczytać wszystkiego co tu się działo :crazyeye: Doczytałam tylko, że chcesz wykastrować Fidelka, mogę wiedzieć z jakiego powodu? ;) Pozdrawiamy- zapomniana M. i Noddy :lol: Wcale nie zapomniana :loveu: Chcemy go wykastrować bo zbyt szaleje...Molestuje ludzi i inne psy, jest strasznie nachalny, nic do niego wtedy nie dociera a siłę to on skubany ma. Mamy nadzieje, że po kastracji sie uspokoi ;) Quote
Moniś Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Kasia napisał(a):Wcale nie zapomniana :loveu: Chcemy go wykastrować bo zbyt szaleje...Molestuje ludzi i inne psy, jest strasznie nachalny, nic do niego wtedy nie dociera a siłę to on skubany ma. Mamy nadzieje, że po kastracji sie uspokoi ;) Aha, no to rzeczywiście, chyba lepiej będzie pozbawić go tego i owego ;);) A co wiecej u Was słychać? Jak Łukaszek? i w ogóle co tu się dzieje :lol: Quote
Kasia Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 U nas w miarę w porządku. Jakos leci....;) Ostatnio coraz mniej czasu spędzam na dogo, niestety są inne ważniejsze rzeczy...Łukaszek pochłania zbyt duzo czasu aby starczyło go na inne rzeczy :p Im starszy tym dziwniejsze pomysły ma, oczy trza mieć dosłownie w d****! Quote
Kasia Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 koregra napisał(a): Cześć pączusiowa Kasiu. Mąż dzwonił był tylko wujek i powiedział że w opolu koło skansenu, a byłam pewna że w Krapkowicach. Czyli u Starczewskich, byłam tam kilka razy cudowne podejście do zwierząt. To dobrze, że nie w Krapkowicach. Dzięki Kamilko :lol: bGirl napisał(a):wieczorny pączuś czeka na Ciebie Dziękuję :loveu: Quote
koregra Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Kasia napisał(a):To dobrze, że nie w Krapkowicach. Dzięki Kamilko :lol: To co macie złych wetów. Pisałaś że Fidelek w Krapkowicach będzie. Quote
Kasia Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 koregra napisał(a): To co macie złych wetów. Pisałaś że Fidelek w Krapkowicach będzie. Chyba się nie zrozumiałyśmy ;) Pisałaś, że sunia Cioci ma dużą blizne po sterylce, myślałam ze to jakiś krapkowicki wet przeprpwadzał zabieg i dlatego napisałam że dobrze, że to jednak nie u nas bo chciałabym aby Fidlasty miał jak najmniej widoczną bliznę... Tylko tyle. Zreszta nie znam wszystkich wetów w Krapkowicach bo od samego początku chodzę tylko do jednego ;) Quote
koregra Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 No ale to nie tej Cioci :evil_lol: Ja chyba coś pokręciłam Zle zdania :eviltong: Quote
Kasia Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 koregra napisał(a): No ale to nie tej Cioci :evil_lol: Ja chyba coś pokręciłam Zle zdania :eviltong: To może już lepiej nie uzgadniajmy, która Ciocia to była, ok? :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Cześć Kasiu. Kiedy dokładnie chciałabyś wykastrować Fidlastego? Kuciaki, też bym chciała Arisa poddać operacji, bo z powodu cieczek szaleje, ale nie ma co u niego usuwać... http://images31.fotosik.pl/128/869448e0db7dbc69.jpg Zdjęcie mówi samo za siebie: Fidelek jest wspaniały :loveu: Quote
tigrunia Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Jessoo .. on faktycznie łysy jest :evil_lol: Ten jęzor to na pańcie wytyka, bo mu foty robi :evil_lol: Quote
Kasia Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Sara_i_Aris napisał(a): Cześć Kasiu. Kiedy dokładnie chciałabyś wykastrować Fidlastego? Kuciaki, też bym chciała Arisa poddać operacji, bo z powodu cieczek szaleje, ale nie ma co u niego usuwać... Cześć Saro. Pod koniec lutego ;) tigrunia napisał(a): Jessoo .. on faktycznie łysy jest :evil_lol: Ten jęzor to na pańcie wytyka, bo mu foty robi :evil_lol: Łysy łysy ale jaki mięciutki :loveu: Dobry w ciepły sobotni poranek... Quote
tigrunia Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Dobry Kasieńko :multi: Mówisz ciepło ? Hmm.. faktycznie. Dopiero zwróciłam uwage,ze słoneczko świeci :loveu: A za Fidlastym widze storczyk jeszcze żywy ;) Juz robiłam dwa podejścia, żeby kupić tego piknego kfiotka, ale w Ikei wybrakowane jakieś były a w Tesco brzydki kolor miały.. Quote
koregra Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Witaj Kasieńko. Fidelek spędza poranek tak jak Corinka :p Quote
Kasia Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 tigrunia napisał(a): Dobry Kasieńko :multi: Mówisz ciepło ? Hmm.. faktycznie. Dopiero zwróciłam uwage,ze słoneczko świeci :loveu: A za Fidlastym widze storczyk jeszcze żywy ;) Juz robiłam dwa podejścia, żeby kupić tego piknego kfiotka, ale w Ikei wybrakowane jakieś były a w Tesco brzydki kolor miały.. Dobry :loveu: U nas ciepło, prawie jak wiosną....no prawie ;) Storczyk żyje ale nie do końca....jeden jest ok a ten drugi (w doniczce mam 2) jest połamany - zasługa Łukaszka :cool1: Połamał mu łodygę, na razie spięłam ją tym spinaczem ale jak długo to wytrzyma to nie wiem :shake: Dziś idę se kupić drugiego tylko jeszcze nie wiem jaki kolor wybrać... koregra napisał(a): Witaj Kasieńko. Fidelek spędza poranek tak jak Corinka :p On tak leży odkad wróciliśmy ze spacerku czyli od ósmej :lol: Quote
tigrunia Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 A gdzie kupujesz? W markecie, czy kwiaciarni? Ile płaciłaś? Dosyć drogie toto i chyba jednak wole drugą Zamię sobie kupić .. Quote
koregra Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Mi się podoba fioletowy i biały :loveu: Quote
Kasia Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 tigrunia napisał(a): A gdzie kupujesz? W markecie, czy kwiaciarni? Ile płaciłaś? Dosyć drogie toto i chyba jednak wole drugą Zamię sobie kupić .. Białego kupiłam w markecie OBI w dziale ogrodowym a tego drugiegi kupię w kwiaciarni jakiejś bo w Tesco nie widziałam wczoraj a w Lidlu były brzydkie strasznie... koregra napisał(a): Mi się podoba fioletowy i biały :loveu: Białego juz mam i też myślałam o fioletowym albo jakimś bordo :loveu: Quote
Recommended Posts