Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć pączusiowa Kasiu. Mąż dzwonił był tylko wujek i powiedział że w opolu koło skansenu, a byłam pewna że w Krapkowicach. Czyli u Starczewskich, byłam tam kilka razy cudowne podejście do zwierząt.

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Kasiu!

Ależ mnie tu nie było :oops::oops: Nie dam rady przeczytać wszystkiego co tu się działo :crazyeye: Doczytałam tylko, że chcesz wykastrować Fidelka, mogę wiedzieć z jakiego powodu? ;)

Pozdrawiamy- zapomniana M. i Noddy :lol:

Posted

Moniś napisał(a):

Cześć Kasiu!

Ależ mnie tu nie było :oops::oops: Nie dam rady przeczytać wszystkiego co tu się działo :crazyeye: Doczytałam tylko, że chcesz wykastrować Fidelka, mogę wiedzieć z jakiego powodu? ;)

Pozdrawiamy- zapomniana M. i Noddy :lol:

Wcale nie zapomniana :loveu:

Chcemy go wykastrować bo zbyt szaleje...Molestuje ludzi i inne psy, jest strasznie nachalny, nic do niego wtedy nie dociera a siłę to on skubany ma.
Mamy nadzieje, że po kastracji sie uspokoi ;)

Posted

Kasia napisał(a):
Wcale nie zapomniana :loveu:

Chcemy go wykastrować bo zbyt szaleje...Molestuje ludzi i inne psy, jest strasznie nachalny, nic do niego wtedy nie dociera a siłę to on skubany ma.
Mamy nadzieje, że po kastracji sie uspokoi ;)

Aha, no to rzeczywiście, chyba lepiej będzie pozbawić go tego i owego ;);)
A co wiecej u Was słychać? Jak Łukaszek? i w ogóle co tu się dzieje :lol:

Posted

U nas w miarę w porządku. Jakos leci....;)
Ostatnio coraz mniej czasu spędzam na dogo, niestety są inne ważniejsze rzeczy...Łukaszek pochłania zbyt duzo czasu aby starczyło go na inne rzeczy :p Im starszy tym dziwniejsze pomysły ma, oczy trza mieć dosłownie w d****!

Posted

koregra napisał(a):

Cześć pączusiowa Kasiu. Mąż dzwonił był tylko wujek i powiedział że w opolu koło skansenu, a byłam pewna że w Krapkowicach. Czyli u Starczewskich, byłam tam kilka razy cudowne podejście do zwierząt.

To dobrze, że nie w Krapkowicach.
Dzięki Kamilko :lol:

bGirl napisał(a):
wieczorny pączuś czeka na Ciebie

Dziękuję :loveu:

Posted

koregra napisał(a):

To co macie złych wetów. Pisałaś że Fidelek w Krapkowicach będzie.

Chyba się nie zrozumiałyśmy ;)
Pisałaś, że sunia Cioci ma dużą blizne po sterylce, myślałam ze to jakiś krapkowicki wet przeprpwadzał zabieg i dlatego napisałam że dobrze, że to jednak nie u nas bo chciałabym aby Fidlasty miał jak najmniej widoczną bliznę...
Tylko tyle.

Zreszta nie znam wszystkich wetów w Krapkowicach bo od samego początku chodzę tylko do jednego ;)

Posted

koregra napisał(a):

No ale to nie tej Cioci :evil_lol: Ja chyba coś pokręciłam Zle zdania :eviltong:

To może już lepiej nie uzgadniajmy, która Ciocia to była, ok? :evil_lol:

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):

Cześć Kasiu.

Kiedy dokładnie chciałabyś wykastrować Fidlastego? Kuciaki, też bym chciała Arisa poddać operacji, bo z powodu cieczek szaleje, ale nie ma co u niego usuwać...

Cześć Saro.

Pod koniec lutego ;)

tigrunia napisał(a):

Jessoo .. on faktycznie łysy jest :evil_lol: Ten jęzor to na pańcie wytyka, bo mu foty robi :evil_lol:

Łysy łysy ale jaki mięciutki :loveu:

Dobry w ciepły sobotni poranek...

Posted

Dobry Kasieńko :multi:
Mówisz ciepło ? Hmm.. faktycznie. Dopiero zwróciłam uwage,ze słoneczko świeci :loveu: A za Fidlastym widze storczyk jeszcze żywy ;) Juz robiłam dwa podejścia, żeby kupić tego piknego kfiotka, ale w Ikei wybrakowane jakieś były a w Tesco brzydki kolor miały..

Posted

tigrunia napisał(a):

Dobry Kasieńko :multi:
Mówisz ciepło ? Hmm.. faktycznie. Dopiero zwróciłam uwage,ze słoneczko świeci :loveu: A za Fidlastym widze storczyk jeszcze żywy ;) Juz robiłam dwa podejścia, żeby kupić tego piknego kfiotka, ale w Ikei wybrakowane jakieś były a w Tesco brzydki kolor miały..

Dobry :loveu:
U nas ciepło, prawie jak wiosną....no prawie ;)

Storczyk żyje ale nie do końca....jeden jest ok a ten drugi (w doniczce mam 2) jest połamany - zasługa Łukaszka :cool1: Połamał mu łodygę, na razie spięłam ją tym spinaczem ale jak długo to wytrzyma to nie wiem :shake:
Dziś idę se kupić drugiego tylko jeszcze nie wiem jaki kolor wybrać...

koregra napisał(a):

Witaj Kasieńko. Fidelek spędza poranek tak jak Corinka :p

On tak leży odkad wróciliśmy ze spacerku czyli od ósmej :lol:

Posted

tigrunia napisał(a):

A gdzie kupujesz? W markecie, czy kwiaciarni? Ile płaciłaś? Dosyć drogie toto i chyba jednak wole drugą Zamię sobie kupić ..

Białego kupiłam w markecie OBI w dziale ogrodowym a tego drugiegi kupię w kwiaciarni jakiejś bo w Tesco nie widziałam wczoraj a w Lidlu były brzydkie strasznie...

koregra napisał(a):

Mi się podoba fioletowy i biały :loveu:

Białego juz mam i też myślałam o fioletowym albo jakimś bordo :loveu: