Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pegaza napisał(a):

cze Kas:p
poka blizej te półki z ikea

Cześć.

Mebelki pokaże dokładniej we wtorek jak Tomek przywiezie jeszcze z Ikei komodę bo zapomnieliśmy o niej ;)
Wtedy będzie komplet.

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):

No i halo co w koncu kupiliscie z mamutow?

Z mamutów ino stolik i krzesełka są a reszta to regały, szata i komoda z litego drewna czyli ten system Trofast. ;)

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):

Czyli uniwersalne drewienko.
I gites bedzie na dlugo :grins:

Miałam do wyboru praktycznie w tej samej cenie - drewienko albo plastik? :p
Te regały, które kupiliśmy są z tymi kolorowymi różnej wielkości plastikowymi pudłami więc efekt jest naprawdę fajny!

Posted

No to pewnie ze drewienko.
Raz, ze drewno czyli porzadny material, a dwa, ze nie bedziecie mieli za kilka lat problemu kolorowych mebelkow do wymiany, jak nasz Łukaszek stanie sie Łukaszem :evil_lol:

A dodatki kolorowe zawsze można fajne wybrać żeby było wesoło.

Posted

Jacha, że tak.
Będziemy chcieli to se je potem przemalujemy, nie będziemy chcieli to se ich nie przemalujemy :p

Po komodę nie jedziemy - zamówiłam se ją na allegro. Wyjdzie to samo a przynajmniej czas zaoszczędzony ;)

Posted

Kasia napisał(a):
Jacha, że tak.
Będziemy chcieli to se je potem przemalujemy, nie będziemy chcieli to se ich nie przemalujemy :p

Po komodę nie jedziemy - zamówiłam se ją na allegro. Wyjdzie to samo a przynajmniej czas zaoszczędzony ;)

No, se je mozna polakierowac inszym lakierem, nie bezbarwnym, ale takie mi sie podobaja, bo mozna zrobic mocny kolor na scianach.

Ja bylam dzisiaj w tesco, ale nie kcialo mi sie samej jesc hot-doga.
Ja potrzebuje towarzystwa do konsumpcji.

Posted

Dobry Wam.

Goły Fidlasty ma sie w porządku.
Wczoraj byliśmy u takich fajnych ludzików co se wzięli sunie ze schroniska, pojechaliśmy tam porobić nowe fotki i podpisać umowę adopcyjną i Fidlasty narobił mi wstydu :angryy: Zboczeniec i molestant jeden :mad:
Wszystko gwałcił i wszystkich, począwszy od tej suni a skończywszy na jej Pani!!!
W zwiazku z tym decyzja podjęta na 100% - pozbawiamy Fidlaka klejnotów, i to jak najszybciej!!!

Posted

Aga76 napisał(a):

Oj Fidlasty narozrabiał :roll:

Dzień dobry Kasiu :buzi:

Dość juz mam tych jego 'wybryków', tak sie zasapał ze myśleliśmy ze mu serce zaraz stanie :shake:
Pani, która go strzygła ręce do krwi podrapał tak sie do Niej dobierał...

Cze Aguś :loveu:

Posted

Kasia napisał(a):
Dobry Wam.

Goły Fidlasty ma sie w porządku.
Wczoraj byliśmy u takich fajnych ludzików co se wzięli sunie ze schroniska, pojechaliśmy tam porobić nowe fotki i podpisać umowę adopcyjną i Fidlasty narobił mi wstydu :angryy: Zboczeniec i molestant jeden :mad:
Wszystko gwałcił i wszystkich, począwszy od tej suni a skończywszy na jej Pani!!!
W zwiazku z tym decyzja podjęta na 100% - pozbawiamy Fidlaka klejnotów, i to jak najszybciej!!!

:nono: Niedobry Fidlaczek :nono:
Cześć Kasieńko :multi:
Ale miałaś przygode :evil_lol: Nie zazdroszcze :p