madziasto4 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Kasiu, macie upatrzone już konkretne mebelki czy dopiero na miejscu coś wybierzecie? Quote
Kasia Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Taa ja, coś z tych wybierzemy: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/series/11779/ Dobierzemy też cos z tego systemu TROFAST na przechowywanie jego gratów i zabawek. Ino, że nie mogę wszystkiego otworzyć ale to jest coś w tym stylu tylko że różny rozmiar regałów... http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S19819557 Quote
madziasto4 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Aaa, takie Mammuciki mama do pracy kupowała- stoliki i krzesełka. Podobają mi się te pokoiki dziecięce urządzone w Ikei :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Pegaza napisał(a):Hej:p a gdzie wy się do tego ikea umawiacie hę? We Wro. Ale fajowe mebelki!! Ale fajowe ceny... :cool1: Quote
Kasia Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Wiesz Anuś, wszystkie mebelki dla dzieci są okropnie drogie. Oglądaliśmy z wielu firm i ceny są powalające :shake: Owszem są tańsze ale to juz nie są tak fajnie kolorowe i takie typowo dla dzieciaków tylko takie zwykłe meble...takie nijakie. Quote
Anusia & Alutka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Kasia napisał(a):Wiesz Anuś, wszystkie mebelki dla dzieci są okropnie drogie. Oglądaliśmy z wielu firm i ceny są powalające :shake: Owszem są tańsze ale to juz nie są tak fajnie kolorowe i takie typowo dla dzieciaków tylko takie zwykłe meble...takie nijakie. Ale te drewniane sa nie? Bierzecie jebieskie rzecz jasna? Quote
madziasto4 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Nie no, te Mamuty nie są drewniane, nie Fidlasta? Quote
Kasia Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Mamuty nie są drewniane i dlatego ta cena jest taka zadziwiająca :shake: Co innego jakby to było drewno. Ja mam taką koncepcję: z Mamuta biorę stolik, 2 krzesełka i niebieską szafę. Resztę dobieram z tego systemu TROFAST, czyli jasne drewniane regały z tymi pudłami co się w nie wkłada i se ustawie z nich coś fajowego :lol: Ale nie wiem jeszcze jaką komodę mu wezmę, czy też z Mamuta czy jakąś inną :roll: Quote
Pegaza Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 a se puszcze focha bo mnie tu nikt nie wita:obrazic: Quote
tigrunia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 madziasto4 napisał(a):Ty, se tak nie planuj, bo ja prawa jazdy jesio nie mam :p Cze Fidlaki :loveu: Te .. autobusy jesio kursują, no nie ? :p Pegaza napisał(a):a se puszcze focha bo mnie tu nikt nie wita:obrazic: A ja Cie moge przywitać Dario-Ewo :calus: Quote
madziasto4 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 tigrunia napisał(a):Nie marudz marudO! :eviltong: Jak bedzie trza to sie po ciebie podjedzie i na siłe wyciągnie :eviltong: Nie, nie, nieee, jak do Ikei to ja muszę swoim samochodem, to za jednym zamachem bym zakupy zrobiła jakieś :cool1: Quote
Kasia Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] no ja to se tak mysle, czy nie bydzie za mdlo, jakby wszystko z mamuta bylo :hmmmm: Nie no, całego z Mamuta nie wezmę o to by wyglądało w końcowym efekcie jak zesranym na wierzchu :p Coś pokombinuję aby było dobrze ;) Cze Beatrycze :loveu: Cze Madźka :loveu: Cze Anuś :loveu: Cze fochniasta Dario-Ewo :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 A czego Fidlak nie sikal pod tym drzewem? Sie pytam o godzinie 21.22 Quote
Kasia Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Haha, godzina na dogo świruje...zaś posty sie przemieszczają :p Quote
Kasia Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): A czego Fidlak nie sikal pod tym drzewem? Sie pytam o godzinie 21.22 Sikał ino nie zdążyłam umieścić tego w kadrze :p Odpowiadam o 21.27 Quote
Anusia & Alutka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Fidlasta cho dzie indziej, bo tu gadac sie nie da. Quote
madziasto4 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 tigrunia napisał(a):Te .. autobusy jesio kursują, no nie ? :p Nie cierpię autobusów, a zwłaszcza zatłoczonych :p Quote
tigrunia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 madziasto4 napisał(a):Nie cierpię autobusów, a zwłaszcza zatłoczonych :p Nie marudz marudO! :eviltong: Jak bedzie trza to sie po ciebie podjedzie i na siłe wyciągnie :eviltong: Co jest z godziną na dogo ?? U mnie jest 21 a tu juz prawie 23 pokazuje :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Kasia napisał(a): Ale nie wiem jeszcze jaką komodę mu wezmę, czy też z Mamuta czy jakąś inną :roll: no ja to se tak mysle, czy nie bydzie za mdlo, jakby wszystko z mamuta bylo :hmmmm: Sklejka kurde i tyle kasy, myslalam ze chociaz drewienko... Quote
Kasia_zg Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Witaj Kasieńko :) Super te mebelki dla Łukaszka już mu zazdroszcze bo bedzie mial taki slodki kolorowy pokoik...osobiście dla dzici też wole jak mebeki sa takie wesołe typowe dziecinne a nie takie zwykłe. Ahhh Fidlasty i te jego oczeta kochane :loveu::loveu: Słodkich snow Dobranoc:loveu: Quote
tigrunia Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 madziasto4 napisał(a):Nie, nie, nieee, jak do Ikei to ja muszę swoim samochodem, to za jednym zamachem bym zakupy zrobiła jakieś :cool1: ja cie nie moge .. :mdleje: Madzka co ty taka rozkapryszona ? :p Quote
Anusia & Alutka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Dzien dobry Kasiu :loveu: Ale mam goraco u domu. Uffff okna musialam pootwierac, to se wyobrazcie- ja, pierwszy znarźluch IVRP... Quote
Kasia Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 To po co tyle grzejesz skoro i tak jest ciepło? Ja mam syskie kaloryfery pozakręcane :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Kasia napisał(a):To po co tyle grzejesz skoro i tak jest ciepło? Ja mam syskie kaloryfery pozakręcane :roll: Rano tato podłożył do pieca, a że wichura jest straszeczna, to i ciągnie do tego komina... EDIT: Znowu literowka. Co mi sie dzisiaj dzieje?? Quote
madziasto4 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 tigrunia napisał(a):ja cie nie moge .. :mdleje: Madzka co ty taka rozkapryszona ? :p Bo żem jedynaczka :megagrin: :turn-l: B2 no zobaczy się nie? :grins: Ale mam humora dobrego dzisiaj! :grins: Cze Zwisy:evil_lol: Quote
Recommended Posts