Kasia Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): To ja se tu przyjde na kawe rano i zobacze. Przyjdź na kawę z kawą i pączusiem :loveu: madziasto4 napisał(a): Wy się przeprowadźta nad morze, jodu powdychać:cool1: Ja mam na północy ino Władkę nie? Edit: Oj, i tigrunie jesio. Was tam mniej, niestety :p Quote
Anusia & Alutka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 madziasto4 napisał(a):Oj i Atke! O Atce zapomniec :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Kasia napisał(a):Przyjdź na kawę z kawą i pączusiem :loveu: Ale nie mam pączusiu :-( Quote
madziasto4 Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Kasia napisał(a): Was tam mniej, niestety :p My stawiamy na jakość, a nie na ilość :evil_lol: Anusia & Alutka napisał(a):O Atce zapomniec :roll: Oj bo Atke jużem widziała, to se ją odhaczyłam podświadomie.. Quote
Anusia & Alutka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 madziasto4 napisał(a):My stawiamy na jakość, a nie na ilość :evil_lol: Oj bo Atke jużem widziała, to se ją odhaczyłam podświadomie.. :roflt: Se nie odhaczaj Atki :cool1: Quote
Kasia Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Anuś słyszała Ty to??? My gorszej jakoś jezdeśmy!!! Może być sama kawusia byle z mlikiem była :loveu: Quote
madziasto4 Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Anusia & Alutka napisał(a)::roflt: Se nie odhaczaj Atki :cool1: Rozumiem, że wyśmiewasz tę pozostałą trójcę:cool1: Bo ja siem czujem bardzo dobrze jakościowo:cool1: Nie będę już. Pseplasam. Quote
Anusia & Alutka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Kasia napisał(a):Anuś słyszała Ty to??? My gorszej jakoś jezdeśmy!!! Może być sama kawusia byle z mlikiem była :loveu: Slyszala wlasnie :cool1: Bedzie chciala do sanatorium psychiatrycznego to przyjdzie w łaske. madziasto4 napisał(a):Rozumiem, że wyśmiewasz tę pozostałą trójcę:cool1: Bo ja siem czujem bardzo dobrze jakościowo:cool1: Trojce czy dwojce wybrzeżową? Po wybrzeżu idziem nie? Quote
madziasto4 Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Trojce czy dwojce wybrzeżową? Po wybrzeżu idziem nie? Aaa, jak po wybrzeżu to dwójcę. Quote
Anusia & Alutka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 No bo jak jod to wybrzeze nie? Nie ma bata. Ide spac. Branoc :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Cześć Kasiu. A ja nie mieszkam ani na południu, ani na północy, tylko na środku, ot co :grins: I tak mam wszędzie daleko... http://images29.fotosik.pl/143/ef476766ca7a002b.jpg Ślicznie razem wyglądacie :loveu: Więcej wstawiaj swoich fot z Łukaszkiem, najlepiej też takich roześmianych, bo aż humor się poprawia ;) Quote
tigrunia Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 madziasto4 napisał(a):Wy się przeprowadźta nad morze, jodu powdychać:cool1: Ja mam na północy ino Władkę nie? Edit: Oj, i tigrunie jesio. madziasto4 napisał(a):Oj i Atke! madziasto4 napisał(a):Aaa, jak po wybrzeżu to dwójcę. Jesli o wybrzeże chodzi to są 2 madzie , nane i Kasia(od Iberii) .. ja się co prawda do wybrzeża nie zaliczam, ale i do Trójmiasta i do Koszalina mam ok 190 km także bliziutko :loveu: Witam się w niedzielę :multi: Quote
Pegaza Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Ceś prawie ze wieczornie w każdym razie ciemnośc mam za oknem:p Quote
madziasto4 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Cześć Fidlasta :loveu: I co, spotkały się na hot dogu ikeowskim czy niet? :razz: Quote
koregra Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 :-xNo to piknie umawiają sie i mi nic nie dały znać :obrazic: Quote
Anusia & Alutka Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 madziasto4 napisał(a): I co, spotkały się na hot dogu ikeowskim czy niet? :razz: nie tym razem :loveu: Quote
Kasia Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Dzień dobry. :loveu: Nie pojechaliśmy wczoraj i nie mogłam rano dać znać bo neta nie miałam :roll: Pewnie na przyszły weekend se wyruszymy. Quote
tigrunia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Dobry Kasieńko :multi: Moze i ja do Ikei się wybiorę w przyszłym tyg ale tym razem do Gdańska (tylko 50 km dalej) i Madzka przyjdzie na hot-doga :evil_lol: I Kasieńka Iberioska :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Kasia napisał(a): Nie pojechaliśmy wczoraj i nie mogłam rano dać znać bo neta nie miałam :roll: Pewnie na przyszły weekend se wyruszymy. No i dobdzie, moze w nast weekend sie uda spiknac na hot-dogu :grins: Bry! :loveu: Quote
Pegaza Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Hej:p a gdzie wy się do tego ikea umawiacie hę? Quote
madziasto4 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 tigrunia napisał(a):Dobry Kasieńko :multi: Moze i ja do Ikei się wybiorę w przyszłym tyg ale tym razem do Gdańska (tylko 50 km dalej) i Madzka przyjdzie na hot-doga :evil_lol: I Kasieńka Iberioska :evil_lol: Ty, se tak nie planuj, bo ja prawa jazdy jesio nie mam :p Cze Fidlaki :loveu: Quote
Recommended Posts