Kasia Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Bo tak co byście nie zapomniały jak wyglądamy...:oops: Quote
tigrunia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Kasia napisał(a):Bo tak co byście nie zapomniały jak wyglądamy...:oops: Chyba jak Ty wyglądasz bo Łukaszka co dzień widzimy :loveu: Quote
koregra Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Witaj Kasiu, super te fotki rewelacyjnie razem wyglądacie :lol: Quote
Magda Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Nareszcie się nam pokazali:loveu: Fajna parka z Was! Quote
Kasia Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Halo reszta cała. Jutro mamy w planie jechać do Ikei po mebelki dla Łukaszka ale czy pojedziemy to się jeszcze okaże bo nie mam gdzie na ten czas dać Małego...:shake: Quote
tigrunia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 My tez mieliśmy takie plany na jutro (no moze bez mebelkow ale nam sie nie chce :shake: Checi odeszly no i kasa tyz odeszla :placz: Quote
Anusia & Alutka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Kasia napisał(a): Jutro mamy w planie jechać do Ikei po mebelki dla Łukaszka ale czy pojedziemy to się jeszcze okaże bo nie mam gdzie na ten czas dać Małego...:shake: Do Opola da? A co to Łukaszkowi urzadzacie pokoik? Quote
Kasia Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 madziasto4 napisał(a): A z Wami nie jedzie? :grins: :lookarou::lookarou::lookarou: Zakupy tego typu to nie z Nim. Quote
Kasia Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Do Opola da? A co to Łukaszkowi urzadzacie pokoik? Do Wrocławia. W Opolu ni ma Ikei. Trza mu kupic mebelki jakieś. Ściany ma zrobione, łóżeczko na razie zostanie ino mebelków jakiś fajnych brak...ale i tak jeszcze przez jakiś czas będziemy spać w jego pokoju dopóki nie zrobimy sobie sypialni. Quote
Anusia & Alutka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Kasia napisał(a):Do Wrocławia. W Opolu ni ma Ikei. Trza mu kupic mebelki jakieś. Ściany ma zrobione, łóżeczko na razie zostanie ino mebelków jakiś fajnych brak...ale i tak jeszcze przez jakiś czas będziemy spać w jego pokoju dopóki nie zrobimy sobie sypialni. Oooo a ja jutro do szkoly jadem :loveu: Quote
Kasia Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Oooo a ja jutro do szkoly jadem :loveu: To może sie spotkamy na Bielanach na jakimś dobrym ikeowskim hot-dogu? :cool3: :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Kasia napisał(a):To może sie spotkamy na Bielanach na jakimś dobrym ikeowskim hot-dogu? :cool3: :loveu: A o ktorej bydzieta? Hot-doga bym zjadla ikeowskiego :loveu: Quote
Kasia Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): A o ktorej bydzieta? Hot-doga bym zjadla ikeowskiego :loveu: JEŚLI pojedziemy to na pewno tak aby przed południem tam być. To zależy od tego czy umieszczę gdzieś Młodego... Ja często masz te zajęcia? Następny weekend tyż? :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Kasia napisał(a):JEŚLI pojedziemy to na pewno tak aby przed południem tam być. To zależy od tego czy umieszczę gdzieś Młodego... Ja często masz te zajęcia? Następny weekend tyż? :cool1: Jakby co, to ja w szkole powinnam byc tak po pirszej. W nastepny to mam egzamin juz. W niedziele znaczy sie. Quote
Kasia Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Jakby co, to ja w szkole powinnam byc tak po pirszej. No to jakby co to dam rano znać jesli będziemy jechać :p Quote
Kasia Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Fajnie by było :loveu: czemu Madźka mieszkasz tak daleko :shake: Weź sie tu przeprowadź,...na południu lepiej niż na północy :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Kasia napisał(a):No to jakby co to dam rano znać jesli będziemy jechać :p To ja se tu przyjde na kawe rano i zobacze. Quote
madziasto4 Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Kasia napisał(a):Fajnie by było :loveu: czemu Madźka mieszkasz tak daleko :shake: Weź sie tu przeprowadź,...na południu lepiej niż na północy :cool1: Wy się przeprowadźta nad morze, jodu powdychać:cool1: Ja mam na północy ino Władkę nie? Edit: Oj, i tigrunie jesio. Quote
Anusia & Alutka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 madziasto4 napisał(a):Wy się przeprowadźta nad morze, jodu powdychać:cool1: Ja mam na północy ino Władkę nie? Edit: Oj, i tigrunie jesio. I ATKE!! :loveu: Quote
madziasto4 Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):I ATKE!! :loveu: Oj i Atke! Quote
Recommended Posts