Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

haha , fajnie wygląda, jaki dorosły :loveu:

cześć Kasiu ! :multi:
Doczytałam ,że Fidelek jest u twojej mamy.Trochę odpoczniesz.Pracujesz,masz dom na głowie, małe dziecko... zrelaksuj się trochę ...:p

Ja jestem prawie 24h na dobę z Tuffciem.Wiesz jak ostatnio sama pojechałam do koleżanki to mi go strasznie brakowało.Tak się przyzwyczaiłam wszędzie go zabierać ,że jakoś dziwnie się czułam.:evil_lol:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja Fidlaczka też sama nikomu bym nie dała, ale one przychodzą i same go zabierają pod pretekstem spaceru a potem to tylko dzwonią i mówią, że przyprowadza na następny dzień bo dzis to już nie warto...:roll: takie cwaniary ;)

Posted

Moniś napisał(a):

po minie widze, że chyba mu się nie podobało?:evil_lol:

i masz rację :evil_lol: bo na kolejne fotce widać, że zaczął po chwili oglądania przysypiać...;)

Posted

fidelek2 napisał(a):
i masz rację :evil_lol: bo na kolejne fotce widać, że zaczął po chwili oglądania przysypiać...;)

no właśnie miałam napisać, że zasnął z tego wszystkiego :evil_lol:
Widocznie siatka to nie jego ulubiony sport ;);)

Posted

Moniś napisał(a):

no właśnie miałam napisać, że zasnął z tego wszystkiego :evil_lol:
Widocznie siatka to nie jego ulubiony sport ;);)

piłkę lubi, i to bardzo ale raczej taką za którą może sobie pobiegać :evil_lol:

Posted

Cześć Kasiu :multi:

Widać od razu, że sobotę mamy, bo sporo miałam do nadrobienia, a przecież nie było mnie tylko jeden dzień :eviltong:

świetna ta fotka małego komentatora telewizyjnego :loveu: czyżby relacjonował Nam mecz siatkówki :lol:

Fidlasty oczywiście cudniasty, przekochany yorczuś :loveu:

Posted

Wiesz Daguś, Lukaszek jak na chłopa przystało wszystkie mecze lubi :evil_lol:, codziennie rano budzi się przed siódmą, tak aby nie przegapić żadnego seta siatki...;) a ile przy tym komentuje :roll: ach, drze się w niebogłosy - tylko nie wiem czy tak kibicuje czy może taki głodny jest po nocce :evil_lol::evil_lol:

Posted

cześć Kasiu !

Fidelek przysypiał na meczu, a Tuffiasty chowie się w szafie.Wogóle jak jest jakiś mecz i kibicujemy to Tuffi robi unik do pokoju i siedzi w swoim azylu.Wczorajszych skoków też nie oglądał...:evil_lol: jak słyszy ,że komentator mówi z jakąś euforią to od razu w tył zwrot. Kiedyś strofowałam mioch chłopaków ażeby ciszej kibicowali, ale Tuffiasty i tak umyka...:cool3:

Kasiu, piękne foteczki! a ta szczególnie :loveu::loveu::loveu:

Posted

Dzieńdobry Kasiu :lol:
Ja we wszystkim
się nie wyrabiam urwanie głowy STRASZNE :roll: :shake:
Nie mam czasu nawet wejść na DOGO :placz::placz: a przecież jest tyle galeryjek do nadrobienia zaległości ale powoli, powoli może mi się uda :roll:

Posted

cześć Kasiu!:multi:

Mam nadzieję ,że dzisiaj będziesz miała więcej luzu w pracy niż wczoraj :razz:

Kasiu, nie pogniewasz się na mnie jak wstawię odrobinkę przerobione zdjątka:roll::oops: