Anusia & Alutka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Czesc Kasiu :loveu: Za zawsze mam problem, bo albo kwiatki przelewam, albo wysuszam :roll: nigdy dobrze... Quote
Kasia Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Cze Anka cyganka :loveu: To masz tak samo jak ja - też albo przelewam albo zasuszam na smierć :oops: Quote
Anusia & Alutka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Wlasnie kawalek bambusa mi umiera i nie wiem czy za sucho mial czy za mokro :hmmmm: A moze miejsce nieodpowiednie, bo go przestawilam na jakis czas... Wczoraj robilam na obiad łazanki mniam mniam. Tera pewnie w kolko bede tylko je jadla. Quote
Kasia Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 A ja mam dzisiaj na obiad piersi kurakowe w zupie cebulowej :loveu: To jest pychota!!! Powiem Wam jak to sie robi: Kupujemy se filety, kładziemy je na blachę posmarowaną margaryną na przykład. Nastepnie kupujemy zupę cebulową w proszku z Knorra i jedną dużą kwaśną śmietanę. Mieszamy to razem, czyli proszkową zupę ze śmietaną i dodajemy do smaku soli i duuużo pieprzu i polewamy te ułożone filety na blaszce. Wkładamy do rozgrzenaego piekarnika tak na około 20 minut (+/-), trza sprawdzać czy śmietana sie przypala za bardzo i potem je konsumujemy :loveu: To są składniki na 2 filety. Więcej filetów to i wiecej zup i śmietany :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Czyli cos w desen ryby w sosie smietanowo-koperkowym z pomyslu na :grins: Quote
Kasia Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Coś w ten deseń :lol: Ale smak jest naprawdę rewelacyjny i przynajmniej cos innego a nie w zwykłej postaci filetersy :p Quote
Anusia & Alutka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Ja ostatanio piersi /kurakowych/ uzylam do chinolskiego zarelka. Pyszny byl kutak w ten sposob zrobiony. Jak ino kupie brazowy cukier to znowu zrobie :grins: Quote
madziasto4 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Ta jest, brązowy cukier ma być, nie zwykły! Cześć Kasiu :loveu: Przpisa sobie skopiowałam i sobie siedzi razem z frytkami i gyrosem i innymi i czeka w kolejce na zrobienie :grins: Dzisiaj będzie pizza, bo wczoraj miałam co innego na obiad, a w kolejce jeszcze czeka przepis od mery:loveu: -kutak z ananasem. Quote
Kasia Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Madźka coby życia Ci ino starczyło na realizację tych przepisów :evil_lol: Ale te piersiki w cebulowej naprawdę POLECAM!!!!!! I cześć tak w ogóle :p Quote
Sara_i_Aris Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Cześć Kasiu. Ręki do kwiatków też nie mam. Zawsze albo je przeleję, albo wysuszą się. Czytałam też waszą debatę nad kolorami w pokojach :lol: U mnie problemu nie ma, bo mam tapetę. Quote
Pegaza Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Hej Kasia:p i kucharki i kwiaciarki i co tam jeszcze.... Quote
Kasia Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Sara_i_Aris napisał(a): Czytałam też waszą debatę nad kolorami w pokojach :lol: U mnie problemu nie ma, bo mam tapetę. Ja sie właśnie zastanawiam nad jakąś ekstra tapetą do sypialni :lol: Pegaza napisał(a): Hej Kasia:p i kucharki i kwiaciarki i co tam jeszcze.... Cze Dario-Ewo :p ...i sprzątaczki, i praczki i co tam jeszcze... Quote
Mona4 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Ka:lol:siu dzieku za przepis na zupke,jutro bede robic to na obiad Quote
Kasia_zg Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Cześc Kasieńko :loveu:Pozdrawiamy:multi: Miłego wieczorku zyczymy :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Tapeta jest fajna, ale jeśli Łukaszkowi coś odbije i ją odklei, to się napracujesz, żeby ją znowu przykleić. Uwierz mi, mam doświadczenie :lol: Quote
Kasia Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Wiedziałam że tak zareagujesz :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 A taką furę dostał Łukaszek pod choinkę :lol: Quote
koregra Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Witam. Nie no w tym fotelu to super wyglądają :loveu: a fura niezła :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Kasia napisał(a):Wiedziałam że tak zareagujesz :evil_lol: Nadal mi się chce śmiać :evil_lol: A fura pierwsza klasa :grins: Łukaszek nie proponuje Fidlakowi przewozu?:evil_lol: Quote
Kasia Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 madziasto4 napisał(a): A fura pierwsza klasa :grins: Łukaszek nie proponuje Fidlakowi przewozu?:evil_lol: A jak! Od samego południa jak Tomek to skręcił lata za Fidlem i próbuje wsadzić go do tej przyczepki :evil_lol: Ino że Fidlak za cieżki :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Kasia napisał(a):A jak! Od samego południa jak Tomek to skręcił lata za Fidlem i próbuje wsadzić go do tej przyczepki :evil_lol: Ino że Fidlak za cieżki :evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: Padnę dzisiaj ze śmiechu u Was.. Quote
Kasia Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 To wyobraź sobie jaki ja tu na miejscu mam cyrk :evil_lol: Fidel w ucieczce nawet na balkon polazł byle jak najdalej od małego! I nawet mu zimno tam nie jest :evil_lol: Quote
Recommended Posts