Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):

Ja bym se chciala zielen Atkową.

A jaka jest Atkowa zieleń?
Zieleń mają teraz moi rodzicie u siebie, taka blada zieleń w sumie.
A ja mam jasny żółty.
A chciałabym coś ładnego pastelowego i ciepłego :loveu:

Posted

madziasto4 napisał(a):
A jaka jest Atkowa zieleń?
Zieleń mają teraz moi rodzicie u siebie, taka blada zieleń w sumie.
A ja mam jasny żółty.
A chciałabym coś ładnego pastelowego i ciepłego :loveu:

Bleee pastele, nie lubiem.
Zielen Atkowa to taka zielen, co ja Atka ma w pokoju.

Posted

madziasto4 napisał(a):
Daguś jeszcze macie choinkę?
Ja już wypieprzyłam, bo mnie wkurzać zaczęła :evil_lol:

Eeee no, fajowo wygląda pokoik :grins:
My w tym roku planujemy malowanie i sobie myślę nad kolorkiem do mnie :grins:

[FONT=Comic Sans MS]Tak mamy, zazwyczaj trzymamy do końca stycznia :loveu: Żywej nie mamy wiec nic sie nie sypie i nie przeszkadza, jak skoncze wstawiac foty z Paryza to wstawie kilka ze swiat i po swietach hihih[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]My tez przemalowalismy prawie cale mieszkanko, tylko ja teraz namawiam rodzicow na jakies zmainy w moim pokoiku i sie zastanawiam jakie kolorki dobrac na sciany, moze Ty kasiu masz jakies propozycje do zielonych sosonwych mebelkow? Panele na podladze chcialabym nowe siakies jasniutkie, bo teraz niebieskie mam, wiec nimi sie juz nie ma co sugerowac w wyborze koloru :eviltong:[/FONT]

Posted

Tam za zaslonka...

Ja bym se chciala zielen Atkową.

Poczekaj i zobacz czy Ci sie uda je hodowac.
Moja mama ich multum wykonczyla :shake:

Za zasłonką czyli firanką jest balkon.
Balkon obejmuje okno balkonowe i cały pokój Łukaszka, który jest za ścianą :lol:
Ten pokój jest tak dziwnie zrobiony, że mamy taką wnękę właśnie...

Też chciałam zieleń ale zielony jest już po9kój Małego.

Poczekam na pewno bo możliwości do niszczenia kwiatków mam ogromne :cool1:

tigrunia napisał(a):

Te Anusia.. na moje to za firanką balkon jest :p

Bystre oko masz :p

Posted

Zielen Atkowa to taka zielen, co ja Atka ma w pokoju.

No Madźka, już teraz wiesz jaka to zieleń :evil_lol:

Daga_i_Oskar napisał(a):

[FONT=Comic Sans MS]My tez przemalowalismy prawie cale mieszkanko, tylko ja teraz namawiam rodzicow na jakies zmainy w moim pokoiku i sie zastanawiam jakie kolorki dobrac na sciany, moze Ty kasiu masz jakies propozycje do zielonych sosonwych mebelkow? Panele na podladze chcialabym nowe siakies jasniutkie, bo teraz niebieskie mam, wiec nimi sie juz nie ma co sugerowac w wyborze koloru :eviltong:[/FONT]

Wiesz Daguś ja nie lubie jasnych pastelowych kolorów na ścianie więc na pewno wybrałabym jakis mocny wyrazisty kolor. :lol:
Do zielonych mebelków na pewno będzie pasował mocny pomarańcz albo ostry słoneczny żółty ale znowóż może zlać się z panelami jeśli wybierzesz takie niezbyt jasne.

Ja na przykład mam same 'mocne' kolory na ścianach: przedpokój ostro czerwony, pokój Łukaszka jaskrawo zielony, pokój ten większy niebieski :loveu: a sypialnię jeszcze nie wiem jak zrobię...

Posted

Kasia napisał(a):

Wiesz Daguś ja nie lubie jasnych pastelowych kolorów na ścianie więc na pewno wybrałabym jakis mocny wyrazisty kolor. :lol:
Do zielonych mebelków na pewno będzie pasował mocny pomarańcz albo ostry słoneczny żółty ale znowóż może zlać się z panelami jeśli wybierzesz takie niezbyt jasne.

Ja na przykład mam same 'mocne' kolory na ścianach: przedpokój ostro czerwony, pokój Łukaszka jaskrawo zielony, pokój ten większy niebieski :loveu: a sypialnię jeszcze nie wiem jak zrobię...

[FONT=Comic Sans MS]Ja wlasnie wczesniej mialam pokoj - zolto-zielono-niebieski wiec te kolory ktore wymienilas, a teraz znowoz mam mocny pomarancz, dlatego wlasnie brakuje mi juz pomyslow hihih. Zastanawialam sie teraz nad delikatnymi pastelowymi kolorami, ale tyz nie wiem jakie wybrac, a jak pojade do sklepu z farbami to mam metlik w glowie i wtedy wiem, ze nic juz nie wiem :evil_lol:[/FONT]

Posted

madziasto4 napisał(a):

Ooo tak, od razu mnie oświeciło :loveu:

Ja bym sobie coś z tych może wybrała :grins:
http://www.dulux.pl/c_oc_yellow_rich.html

I o to zapewne Anusi chodziło :evil_lol:

Z tych kolorów wybrałabym którys z tych żółtych, pewnie ten najmocniejszy :lol:

Daga_i_Oskar napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]
Ja wlasnie wczesniej mialam pokoj - zolto-zielono-niebieski wiec te kolory ktore wymienilas, a teraz znowoz mam mocny pomarancz, dlatego wlasnie brakuje mi juz pomyslow hihih. Zastanawialam sie teraz nad delikatnymi pastelowymi kolorami, ale tyz nie wiem jakie wybrac, a jak pojade do sklepu z farbami to mam metlik w glowie i wtedy wiem, ze nic juz nie wiem :evil_lol:
[/FONT]

Daga zmień meble to wtedy nie będzie problemu :evil_lol:

Posted

Kasia napisał(a):

Daga zmień meble to wtedy nie będzie problemu :evil_lol:

[FONT=Comic Sans MS]Właśnie mi wpadł pewien pomysł do głowy, tylko muszę sobie to wszytsko wymalowac, czy bedzie pasowalo do reszty :cool3: a do mebli siakoś tak przywiązana jestem, lubiem je no i slynne sa, nawet Pani dr Zofia Burska takowe posiada w swoim mieszkanku "Na dobre i na złe" :cool3::eviltong:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Ach cudowne te zdjęcia Fidlastego na tle nowego dywanika? ślicznie wyszedł, do twarzy mu w błękitach :loveu::loveu:[/FONT]

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]
Właśnie mi wpadł pewien pomysł do głowy, tylko muszę sobie to wszytsko wymalowac, czy bedzie pasowalo do reszty :cool3:
[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Ach cudowne te zdjęcia Fidlastego na tle nowego dywanika? ślicznie wyszedł, do twarzy mu w błękitach :loveu::loveu:[/FONT]

Pochwal sie pomysłem :razz:

Tak, dywanik nowy. Kupiony pod kolor ścian :loveu:

Posted

Hej ale się rozgadałyscie na temat kolorków to i ja sie pochwale że dziś rozmowa była z tym że ja tapety mam w planie u Niki w pokoju bedzie sliwka kolor dość mocny no ale mała chciała właśnie taki kolorek a teraz są ładne tapety w duże wzory i wlaśnie takie zamawiamy :p

Kasiu kolor niebieski ładny :pja pół mieszkania w tej tonacji mam sypialnie, kuchnie i przedpokój łączone z żółtym
a ten dywanik sliczny a Fidlak to ma teraz mieciutko pod doopeczką:lol: