madziasto4 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Na schodach na strych?? :crazyeye: Jesoooo :evil_lol: I będą wystrychnięci na dudka. Albo wydudkani na strychu :roflt: :roflt: :roflt: Quote
madziasto4 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Kurna, twardo się witają... Ciekawe czy jutro się Kasia odezwie :razz: Quote
Anusia & Alutka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 madziasto4 napisał(a):I będą wystrychnięci na dudka. Albo wydudkani na strychu :roflt: :roflt: :roflt: Hihi chyba raczyj wydudkani co niektorzy :evil_lol: madziasto4 napisał(a):Kurna, twardo się witają... Ciekawe czy jutro się Kasia odezwie :razz: Wlasnie se przyszlam powiedziec, ze witaaaaaaajom sie, oj witajooooom :megagrin: Quote
tigrunia Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Dobry Kasieńko .. Odsypiaj to witanie i przyłaź tu prędko :evil_lol: Quote
Pegaza Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Halo Kasia:p a Tomek przywiozł jakies fajne prezenciki?:eviltong: pozdrowionka Quote
Sara_i_Aris Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Cześć Kasiu. Wracaj do nas prędko! A jak Łukaszek? Ucieszył się, że tatuś wrócił? Fidlasty to pewnie swego pana nawet na krok nie odpuszcza :lol: Quote
madziasto4 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Ło raaaany, jeszcze się witają :evil_lol: Quote
koregra Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 No długo się nie widzieli to długo się witają:lol: Quote
Kasia Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Sratatata majtki z drutu :evil_lol: Jestem i juz się nie witam...nawet zdążyłam się pokłócić :p Sufitu tyz nie będę cały czas oglądać!!! Miałam wymianę komputera z z pozyczonego na własnego i troche problemów było z ponownym podłączenie netu. Quote
madziasto4 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Kasia napisał(a): Jestem i juz się nie witam...nawet zdążyłam się pokłócić :p Miałam wymianę komputera z z pozyczonego na własnego i troche problemów było z ponownym podłączenie netu. Szybki Bill jesteś :evil_lol: I co, wszystko sprawne bo naprawie? Quote
Kasia Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Działa ino jakies takie spowolnione to wszystko jest...:roll: TZ filmy jakieś ściaga to moze dlatego tak mi muli. Quote
koregra Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Zapewne, u mnie podobnie jak cosik innego robimy w necie ;) Quote
tigrunia Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Nooo .. widze,ze Kasienka juz wróciła :evil_lol: I jak było ? Ach.. zaraz sie pokłóciliście .. nieładnie ! :shake: Quote
Kasia Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Cze Kamilko :loveu: Co nieładnie Beatko? Po prostu wszystko już wskoczyło na swoje tory, rytm dnia codziennego zachowany - jak się nie chcesz kłócić to nie wychodź za mąż :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Kasia napisał(a):Cze Kamilko :loveu: Co nieładnie Beatko? Po prostu wszystko już wskoczyło na swoje tory, rytm dnia codziennego zachowany - jak się nie chcesz kłócić to nie wychodź za mąż :evil_lol: O matko .. toć ja myślałam, że gorzej być nie może! Ja sie tak kłóce ze swoim, że szok!! Chyba codziennie i dosłownie o wszystko! Dziś prawie do Ikei nie pojechałam bo tak mnie wkurzył :angryy: Malowałam sie to mi zasłonił okno wiec mu powiedziałam, że mi przeszkadza to sie zaraz zdenerwował a ja jeszcze bardziej :evil_lol: Czasami są akcje nieziemskie ale nikt się nie bije i przemocy nie używa.. jeszcze :mad: Quote
Pegaza Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 haha oj dziewczyny ja juz jestem po dotarciu sie.. teraz kochamy sie jak gołąbki chociaż czasem....:angryy: no wkurzam go On mnie jak to w zyciu... ale o drobiazgi sie juz nie klócimy szkoda na to czasu... Quote
Daga_i_Oskar Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Cześć kasiu :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Cholewciaa te Wasze galeryje rozsratają sie w zastraszającym tempie.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Gdzie byłas tak w ogole, skoro wrocilas juz? :cool3:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]No i co u chlopakow wszytskich :cool3: wszytsko wporzo :lol:?[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Buziaczki i miziaczki dla Fidlastego :loveu:[/FONT] Quote
Sara_i_Aris Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Cześć Kasiu. Rytm dnia codziennego? Codziennie się kłócicie? Quote
Magda Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Cześć Kasiu! TZ był hojny i przywiózł prezenciki?:cool3: Zaległości miałam, że ho ho:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Magda_Miki napisał(a): Zaległości miałam, że ho ho:evil_lol:... ...a może i więcej:evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Bry .. :multi: I co . .wróciłaś do witania się ? :evil_lol: Quote
Recommended Posts