Pegaza Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 hi kasia jeszcze raz:p ja chciec picce chociaż kawalątek:placz: kasia masz coś dla mnie?:roll: Quote
Kasia Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Ja też kcem, głodna jestem jak wilk! I leniwa tyż bo nie chce mi sie nic robić....Sameu jak sie jest to wcale a wcale nie chce gotować :shake: Dario-Ewo cóż Ci mogę dać? Quote
Kasia Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Jutro idem se na uzupełnienie pazurków :loveu: A pojutrze idem do lekarza, takiego do którgo bardzo nie lubiem chodzić :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Kasia']Jutro idem se na uzupełnienie pazurków :loveu: A pojutrze idem do lekarza, takiego do którgo bardzo nie lubiem chodzić :shake:[/QUOTE] Ja mialam jutro isc ale ide w piatek :grins: Quote
Kasia Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Wiesz co chcesz mieć za wzorek? Ja nie wiem jeszcze...nie wiem czy białą końcówkę zaś se zapodć czy cos inszego :roll: Quote
Kasia Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Cze! Chciałam rzec, że umieram....umieram z przeżarcia!!!:shake: Quote
madziasto4 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Ojojoj niedobrze.. A czym żeś się tak przeżarła? :hmmmm: Quote
Mona4 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 witam miło ja sie wczoraj obzaralam a dzis umieram buuuuuuu watroba wysiadla Quote
Kasia Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Bo tak se siedzę w robocie i nagle jeść mi sie zachciało i se kupiłam takie krokieto-naleśniki z pieczarkami i ze srem i jadłam aż talerz nie był pusty :shake: Quote
tigrunia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Kasia']Jutro idem se na uzupełnienie pazurków :loveu: A pojutrze idem do lekarza, takiego do którgo bardzo nie lubiem chodzić :shake:[/quote] [quote name='Anusia & Alutka']Ja mialam jutro isc ale ide w piatek :grins:[/quote] Co wy tak szybko uzupełniacie ?? :-o Moje jeszcze z tydzień SPOKOJNIE wytrzymają! Dobry Kasiu Fidlasto-przezarta :loveu: Quote
Pegaza Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 cze kasiu:p sie smieje ale usmiech ten jest naciagany bo uwierz mi nie jest mi dzis do smiechu :-( pazurki piekne se zrob Quote
Anusia & Alutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Kasia']Wiesz co chcesz mieć za wzorek? Ja nie wiem jeszcze...nie wiem czy białą końcówkę zaś se zapodć czy cos inszego :roll:[/QUOTE] No ja se zrobie cielwone. Mysle ze brokacikiem i piecztke walne jakas, jak moja Magda kupila lakier pieczatkowy. [quote name='Kasia']Bo tak se siedzę w robocie i nagle jeść mi sie zachciało i se kupiłam takie krokieto-naleśniki z pieczarkami i ze srem i jadłam aż talerz nie był pusty :shake:[/QUOTE] Lubie takie ino robione. Jakos sceptycznie jestem nastawiona do kupowanych. [quote name='tigrunia']Co wy tak szybko uzupełniacie ?? :-o Moje jeszcze z tydzień SPOKOJNIE wytrzymają! [/QUOTE] No ile bede z jednymi lazic? Quote
madziasto4 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Fidlasta co Cię nie ma? Tz wcześniej wrócił czy jak? :eviltong: Quote
tigrunia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] No ile bede z jednymi lazic?[/quote] No tyle ile sie bedą trzymać :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='tigrunia']No tyle ile sie bedą trzymać :lol:[/QUOTE] A phiiiiii Quote
tigrunia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']A phiiiiii[/quote] Co phiii ?? Mi miesiąc się ładnie trzymają.. potem to juz odpadają :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='tigrunia']Co phiii ?? Mi miesiąc się ładnie trzymają.. potem to juz odpadają :shake:[/QUOTE] Odpadaja, nie odpadaja, ile bede chodzic z jednym wzorkiem. Quote
Kasia Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='tigrunia'] Co wy tak szybko uzupełniacie ?? :-o Moje jeszcze z tydzień SPOKOJNIE wytrzymają! Dobry Kasiu Fidlasto-przezarta :loveu: [/quote] Jak szybko? 3 tydnie minęły, to tak akurat...chociaż tak szczerze to nawet i 4 bym wytrzymała ale że juz się umówiłam to pojszłam :lol: Czołem :loveu: [quote name='Pegaza'] cze kasiu:p sie smieje ale usmiech ten jest naciagany bo uwierz mi nie jest mi dzis do smiechu :-( pazurki piekne se zrob [/quote] Nie smutaj już, bedzie dobrze....jakby co cały czas jestem na gg ;) Se zrobiłam, piękne są :loveu: [quote name='Anusia & Alutka'] Lubie takie ino robione. Jakos sceptycznie jestem nastawiona do kupowanych. No ile bede z jednymi lazic? [/quote] Te są wyjątkowo dobre i sprawdzone dlatego je kupuje...ale tylko jak w pracy jestem bo w domu to wole zrobić :lol: Właśnie! Kobieta przecie zmienną jest :p [quote name='madziasto4'] Fidlasta co Cię nie ma? Tz wcześniej wrócił czy jak? :eviltong: [/quote] No przecie jezdem :roll: :loveu: [quote name='tigrunia'] Co phiii ?? Mi miesiąc się ładnie trzymają.. potem to juz odpadają :shake:[/quote] Mi jeszcze nigdy nie odpadły, nawet po 5 tydniach ale za to powietrzem czasem podchodzą :shake: Quote
Kasia Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Odpadaja, nie odpadaja, ile bede chodzic z jednym wzorkiem. [/quote] Ja też nie lubie długo chodzić z jednym wzorkiem ;) Quote
tigrunia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Ale wy rozrzutne.. ja tam wole przetrzymac ten tydzień .. Tym bardziej, że te są wyjątkowo pikne :loveu: Quote
tigrunia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='madziasto4']Fidlasta pokaż nowe pazurki :grins:[/quote] Jestem za :loveu: Poka, poka :loveu: Quote
Kasia Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='madziasto4'] Fidlasta pokaż nowe pazurki :grins: [/quote] [quote name='tigrunia'] Jestem za :loveu: Poka, poka :loveu: [/quote] Pokaże pokaże ino niech sie baterie naładują!!! Madźka wiesz przecie, ze ja ino 3 zdjecia mogę zrobić i zaś musze je ładować :p Quote
Recommended Posts