Kasia Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Mój koffany śpioszek :loveu::loveu: Quote
Zuza96 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='fidelek2']I koffana mordunia :loveu::loveu: No dobra jak już bedzie psiak to galeryjka też :eviltong: Obiecuje :lol: Quote
Kasia Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 A takie rameczki zamówiliśmy sobie na allegro, powiększyliśmy zdjecia do formatu A4 i powiesiliśmy na ścianie :loveu::loveu: Quote
Moniś Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Śliczniaste te ramczki :loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 Moniś napisał(a): Śliczniaste te ramczki :loveu::loveu::loveu: Dzięki Moniś :loveu: no i w końcu sie pojawiłaś ;);) Quote
Zuza96 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 A takie rameczki zamówiliśmy sobie na allegro, powiększyliśmy zdjecia do formatu A4 i powiesiliśmy na ścianie :loveu::loveu: Śliczniaste te rameczki no i chłopaczki też ! :loveu::loveu::loveu::loveu: Cześć dziewczyny :lol: Quote
Alka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 cześć Kasiu!:multi: Kolejny raz jestem pod wrażeniem fotogeniczności Twoich chłopaków.Cudne są te foteczki:loveu::loveu::loveu: a rameczki rewelacja :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Cześć Kasiu :multi: Cudne te rameczki i zdjęcia z nimi komponują się rewelacyjnie :loveu: :loveu: Kiedyś dostałam taką rameczkę od siostry jak byłam młodsza i tez jej super wyszła :lol: Co tam u Twoich chłopaczków? Kiedy będą nowe zdjęcia :loveu: Quote
Zuza96 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Dzieńdoberek :lol: O tak mogłyby być nowe foteczki Mizianko dla Fidlaka i :buzi: dla syneczka Łukaszka ! :cool3: Quote
Kasia Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Witajcie ;) zdjęcia będą ale jutro, bo dzisiaj już nie mam siły...jestem tak zmęczona, że padam z nóg - Lukaszek dał mi dzisiaj popalić, i to bardzo ;) Quote
Zuza96 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Oj, oj Kasiu do Dagi galeri to zajrzałaś, a do swojej nie :mad: I wszyscy czekamy na nowe obiecane fotki:cool3: Quote
Zuza96 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Co ja pisze do prawie wszystkich galeryjek zajrzałaś a do swojej nie :mad: nie ładnie, nie ładnie :mad: Quote
Kasia Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 nie mam nowych zdjęć, bo moja mama zabrała Fidlaka w południe do siebie i do tej pory nie oddała ;). Chyba nudzi sie kobiecie i załatwiła sobie towarzystwo :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 a tak szczerze mówiąc, to coraz częściej z siostrą mi go zabierają, chyba maja chrapkę na mojego psa ;) Quote
Zuza96 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Uważaj, uważaj bo nie będziesz miała zaraz psa :evil_lol: A co sie dziwić kobitce jak tak sama siedzi to chocaż ma Twojego Fidlaczka Quote
Zuza96 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 To szkoda że nie będzie zdjątek bo jutro mnie nie ma jade na wieś do babci troche sobie poodpoczywam :razz: moge Cie zabrać Kasiu :eviltong: Quote
Kasia Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 [quote name='Zuza96'] Uważaj, uważaj bo nie będziesz miała zaraz psa :evil_lol: A co sie dziwić kobitce jak tak sama siedzi to chocaż ma Twojego Fidlaczka niby mój, ale jak widzi moją mamę to radości nie ma końca :lol: ona go strasznie rozpieszcza, kupuje przysmaczki i takie tam różne inne i non stop głaszcze, mizia, przytula...Jak jest moja mama, to mnie już wtedy sie wcale nie słucha ;) Quote
Kasia Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 [quote name='Zuza96']To szkoda że nie będzie zdjątek bo jutro mnie nie ma jade na wieś do babci troche sobie poodpoczywam :razz: moge Cie zabrać Kasiu :eviltong: zabierz, zabierz :modla::modla: nie masz poęcia jak marzę o odpoczynku od tego wszystkiego...wszystko bym oddała za taki weekend, no prawie wszystko ;) Quote
Zuza96 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Szkoda, że mieszkamy tak daleko siebie :lol: No to musisz szególne uważać na Fidlaka bo niedługo Ci powiedzą że to już nie Twój psiak :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 A to są durne pomysły mojej najmłodszej siostry :evil_lol::evil_lol: zawsze musi coś wymyśleć ;) Quote
Recommended Posts