Mona4 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 gdybym miala wszedzie firany wieszac to bym zbankrutowala hihihi u Pawla w pokoju okna ma 3,5 m wiec i firanki sporo.a w duzym pokoju smialo 9 metrow by wyszlo:shake: w kuchi mala zazdroska a u karoliny woal ala lambrekin powiesilam SARI indyjskie zamiast firany ;) firana tylko w jednym oknie Quote
Kasia Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Piękne masz te roślinki :loveu: I tyle ich masz, że spokojnie zasłaniają okno. Haha i dogomania też sie wcisnęła w kadr :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Dzien bez zwisa dniem straconym :loveu: Mona sliczne firanki masz i kfiotki :grins: Quote
tigrunia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Jessoo.. Kasiu .. nie mówiłas,ze Fidel w ciąży jest :crazyeye: (2 fot.) :mdleje: Quote
Kasia Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='tigrunia'] Jessoo.. Kasiu .. nie mówiłas,ze Fidel w ciąży jest :crazyeye: (2 fot.) :mdleje:[/quote] Bo nie jest ino się obżarł jak świnka :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Kasia']Bo nie jest ino się obżarł jak świnka :evil_lol:[/quote] O masz .. Ciekawa jestem czy Jessi się tak kiedyś obeżre :evil_lol: Na razie to trzeba jej wpychac do buzi :p Quote
Mona4 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 faktycznie brzucholek to ma jak moja Mona hihihihihi:lol: Quote
Mona4 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Dzien bez zwisa dniem straconym :loveu: Mona sliczne firanki masz i kfiotki :grins:[/quote] Dziekuje Anus ,ale to stare indyjskie Sari z lumpeksu:oops: Quote
Anusia & Alutka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Mona4']Dziekuje Anus ,ale to stare indyjskie Sari z lumpeksu:oops:[/QUOTE] Hi hi. Zauwazylam, ze taka jest nasza mentalnosc, ze jak sie komus powie komplement, to zaraz zaczyna mowic, ze to stare, albo zwykle, albo jeszcze nie wiem co :evil_lol: Sama sie na tym lapie... Quote
madziasto4 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Kasiu a jak tam nowe czerwone posłanko Łukaszka?:evil_lol: Nadal nalezy do Łukaszka, czy Fidlak je odbił? :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='madziasto4']Kasiu a jak tam nowe czerwone posłanko Łukaszka?:evil_lol: Nadal nalezy do Łukaszka, czy Fidlak je odbił? :evil_lol:[/QUOTE] No wlacha! Kasiu zmienilas nam sie bannerkowo! Ale ja wole nie-niebieskiego Fidlaka. Ja niebieskiego wogole niet :shake: Quote
madziasto4 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']No wlacha! Kasiu zmienilas nam sie bannerkowo! Ale ja wole nie-niebieskiego Fidlaka. Ja niebieskiego wogole niet :shake:[/QUOTE] Jak można niebieskiego niet? A se wyobraź, że Fidlasta na ten przykład różowego niet. I co tera? :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='madziasto4']Jak można niebieskiego niet? A se wyobraź, że Fidlasta na ten przykład różowego niet. I co tera? :grins:[/QUOTE] No mozna bo niebieski jest nie teges :shake: I tylko mowie ze nie lubie niebieskiego koloru, ktory moj kuzyn jak byl maly wymawial jako jebieski :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']No mozna bo niebieski jest nie teges :shake: I tylko mowie ze nie lubie niebieskiego koloru, ktory moj kuzyn jak byl maly wymawial jako jebieski :evil_lol:[/QUOTE] Nie widzisz przesłania w słowie jebieski? Ja widzę wyraźne :evil_lol: Kuzyn nie lubił jeździć na nartach :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='madziasto4']Nie widzisz przesłania w słowie jebieski? Ja widzę wyraźne :evil_lol: Kuzyn nie lubił jeździć na nartach :evil_lol:[/QUOTE] Hyhy :megagrin: Quote
Mona4 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Witam poniedzialkowo,jest godz 11.15 a ja dopiero niedawno wstalam:oops: teraz kawka i dogomania na sniadanie:lol: Quote
madziasto4 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Mona, ja też niedawno wstałam hihi, listonosz mnie obudził, przesyłkę przyniósł do mnie :grins: Quote
Mona4 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 aaaaaa to niema tak zle ,czyli dogomaniaczki lubia pospac:lol: Weszlam wczoraj o 23 na Alegro ale WOSP. Fajne zeczy tam mozna wylicytowac,dla orkiestry. Quote
Kasia Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Ej zaś posty znikają :crazyeye: Moje na pewno!!! Madźka a ty co w chałupie robisz??? Quote
madziasto4 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Kasia']Ej zaś posty znikają :crazyeye: Moje na pewno!!! Madźka a ty co w chałupie robisz???[/QUOTE] Mnie nic nie znika jeszcze :hmmmm: A se siedzę, bo się źle czuję.. Quote
tigrunia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Nastepna wagarowiczka no .. :shake: Co sie dzieje z tą dzisiejszą młodzieżą :shake: Dobry Fidlaki :multi: Quote
Pegaza Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 co za zmiany nowe banerki:loveu: aa tak wogle to cześć:p nie nadrabiam nawet nie wiem co pisałyście lece dalej... Quote
Recommended Posts