Kasia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Ojej, dario-Ewo jakaś Ty insza, taka lepsiejsza :loveu: Śliczny komplecik!!! Czyjego autorstwa? :cool3: Dobry wszystkim :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Kasia napisał(a):Ojej, dario-Ewo jakaś Ty insza, taka lepsiejsza :loveu: A ja wole stara Darie-Ewe :placz: Nie lubie jak sie tak zmieniacie drastycznie buuu. Dooobry Fidlaki :loveu: Quote
WinterGirl Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Hello zieewacze dużżo miłości w tym nowym roku osiem łapek i bGirl[/FONT] Quote
Kasia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Dziękuję Karinko :calus: Anuś no co Ty, tamta Daria mi się nie podobała...:shake: Teraz jest super!!!!! Quote
Pegaza Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 witam:loveu: ale debata która lepsza a która nie:lol: zimowa czyli świąteczna nie było czasu by zmienić więc na szybko zamieniłam:pa ten to juz zamówiony jest :loveu: a zamawiam u koleżanki anki:p i dziękuje że się podoba:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Kasia napisał(a): Anuś no co Ty, tamta Daria mi się nie podobała...:shake: Teraz jest super!!!!! A mi sie Daria-Ewa zawsze podoba :loveu: Quote
Kasia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 A tu ten mały oszołom mi sie wtarabanił nieproszony wcale :p Quote
Pegaza Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 ten oszołom najpikniejszy jest:loveu: jessu ja się przewróce od tych słodyczy gdzie nie wejde tam słodzą co za dzień:p kasia przypomniałaś mi nie dałam dziś pipi cukierków jogurtowych:roll: Quote
Aga76 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Łukaszek jaki zadowolony :klacz::klacz::klacz: Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Coż za szczery Łukaszkowy uśmiech :loveu: Quote
madziasto4 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Hihi 2 sępy :evil_lol: A Łukaszek z zębiskami na wierzchu :megagrin: Quote
Kasia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 tigrunia napisał(a): Coż za szczery Łukaszkowy uśmiech :loveu: Nie powiedziałabym, że to z tych szczerych :diabloti: Quote
Kasia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 madziasto4 napisał(a): Hihi 2 sępy :evil_lol: A Łukaszek z zębiskami na wierzchu :megagrin: :evil_lol::evil_lol: Fajne przerwy ma między nimi, co nie? :p Quote
Magda Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Kasia napisał(a): Fajne przerwy ma między nimi, co nie? :p No:evil_lol: Jedzenie mu nie wypada?:diabloti: Cześć Kasiu! Ja mija wieczór? Quote
Kasia_zg Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [FONT=Georgia]Proszący Fidlak przyprawia mnie o zawrót głowy niemoge napatrzeć sie jak on to piknie robi:mdleje: a te jego oczeta:loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]Hihi Łukaszek jest niesamowity :loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]Pozdrawiamy Kasieńko:lol:[/FONT] Quote
madziasto4 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Kasia napisał(a)::evil_lol::evil_lol: Fajne przerwy ma między nimi, co nie? :p Przerwy na papierosa hihi :evil_lol: Tak jak w tym dowcipie. Quote
Anusia & Alutka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Kcialam rzec, ze Fidlak to chiba zeza dostanie niebawem. A Łukaszek :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 madziasto4 napisał(a):Przerwy na papierosa hihi :evil_lol: Tak jak w tym dowcipie. Nie znam, gadaj! Quote
madziasto4 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Nie znam, gadaj! Siedzi facet u dentysty. Od kilku godzin dentysta meczy się przy jego trzonowcach, wreszcie ociera pot z czoła i pyta facia: - To co, może zrobimy przerwę na papierosa? - O tak, tak, proszę! I dentysta wyrwał jedynkę. :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 madziasto4 napisał(a):Siedzi facet u dentysty. Od kilku godzin dentysta meczy się przy jego trzonowcach, wreszcie ociera pot z czoła i pyta facia: - To co, może zrobimy przerwę na papierosa? - O tak, tak, proszę! I dentysta wyrwał jedynkę. :evil_lol: Zabawneeeee Quote
Kasia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Władzo, jemu z japaka nigdy nic nie wypada jak już coś to WPADA - wszystko i w każdej ilosci :diabloti: Ten to sie juz starzeje....:shake: Quote
madziasto4 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Zabawneeeee Kciałaś, to Ci wkleiłam dowcipa :grins: Quote
Recommended Posts