Kasia Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 A tak w ogóle to fajnego mam Fidlaka w avatarku, prawda? :loveu: Jak stary dziad wygląda :loveu: :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Kasia napisał(a):A tak w ogóle to fajnego mam Fidlaka w avatarku, prawda? :loveu: Jak stary dziad wygląda :loveu: :evil_lol: Nooo. A jaka Ty sie refelsyjna zrobilas po tym browarze... :evil_lol: A dyc tera na 997 zadzwonic, ze u Fidlastej dziecko pod opieka matki pod wplywem i afera gotowa :shake: Quote
Kasia Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Bez takich mi tu proszę. :mad: Dziecko na pierwszym miejscu jest i zawsze będzie!!! Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='marqs_2005']to ja popilnuje dzieciatko, mam za soba maly staz:P a i pieska tez wyprowadze :P A i Pana Domu się zajmie hihi. [SIZE="1"] Kasiu, to zarty no... Quote
Kasia Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Takiej opiekunce to podwójną stawkę zapłacę :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 No Kochani, wznieśmy toast, jesteśmy starsi o rok :watpliwy: Quote
Kasia Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Mi to juz nie zaszkodzi - bliżej do magicznej 30-stki jak dalej :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 madziasto4 napisał(a):No Kochani, wznieśmy toast, jesteśmy starsi o rok :watpliwy: Taaa, cieszmy sie i radujmy... :cool1: Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Taaa, cieszmy sie i radujmy... :cool1: Kiedy lulu idziecie? Chiba nieprędko co? Quote
Kasia Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 To zalezy od Łukaszka :evil_lol: Jak zaśnie od razu to OK a jak będę musiała go ponownie usypiac to pewnie zasnę razem z Nim jak nie prędzej :p Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 madziasto4 napisał(a):Kiedy lulu idziecie? Chiba nieprędko co? Jak sie nie bede dluzej odzywac, to znaczy ze juz poszlam, tzn. usłam na siedzaco :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Kasia napisał(a):To zalezy od Łukaszka :evil_lol: Jak zaśnie od razu to OK a jak będę musiała go ponownie usypiac to pewnie zasnę razem z Nim jak nie prędzej :p Łukaszku zaśnij od razu:calus: Anusia & Alutka napisał(a):Jak sie nie bede dluzej odzywac, to znaczy ze juz poszlam, tzn. usłam na siedzaco :evil_lol: Zachlajmorda :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 madziasto4 napisał(a): Zachlajmorda :loveu: Jeszcze nie gamoniu jeden! Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Jeszcze nie gamoniu jeden! Aa dobra. Doopa z bobra. Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Właśnie nie wiem hyp. Dobry ten szampanik mój. :mdleje: Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Fidlasta Kasiu, tys jezd po Dagusi Oskarkowej, wiec po raz kolejny wszystkiego co najlepsiejesze [SIZE="1"]/oj nie moge takich trudnych slow uzywac/ w nowym roku :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Kasiu Ty nasza, Mordo Ty nasza, no! :drink1: :calus: Quote
Kasia Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Mordy Wy moje ochlane!!! :loveu: Jeszcze raz syskiego NAJ NAJ NAJ !!! Quote
Anusia & Alutka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Przelizlam. A Madzka to zyje? Wie ktos? Quote
tigrunia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Pegaza napisał(a):widze ze fidlak szkolony pies nawet ksiażke z obrazkami ogląda:evil_lol: Szkoda tylko , ze do góry nogami czego żadna mądrala nie zauważyła :evil_lol: Anusia & Alutka napisał(a):znaczy nie to zebym cos sugerowala, bynajmniej ze nie, ale tak sie sklada, ze ja tak jakby innych perspektyw na wieczor nie mam, niz siedzenie z dziewojami :loveu: wiec dla wspolnego dobra, moglabym M-A przygarnac... :roflt::roflt::roflt: Nie moge!! Uważaj bo Daria - Ewa zrobi Ci :boom: Tu się witam po 9 stronach :lol: a to dopiero 3 galeryja :placz: Quote
Kasia Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Masz co nadrabiać Beatko, impreza tu była jak widzisz wyśmienita :loveu: A jak Twój sylwester minął? Quote
tigrunia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Kasia napisał(a):Masz co nadrabiać Beatko, impreza tu była jak widzisz wyśmienita :loveu: A jak Twój sylwester minął? Oj mam, mam :placz: Ale na szczęście największe gadulstwo mam już za sobą :evil_lol: A no szybko minął .. najpierw był problem z autobusem, potem jednak z taxi(zeby dojechac) ale dotarlismy na szczęscie.. a spowrotem to juz szkoda gadać! Nogi mi juz po tych baletach odpadały a taxi nie ma :placz: Juz chcieliśmy isc pieszo do domu (tzn. szlismy) i tak z km przeszlismy i udało siem taxi złapać :multi: Quote
Recommended Posts