Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kasia']Przesłałam dziś TZtowi te same fotki i od razu usłyszałąm: Idź z nim do fryzjera! :evil_lol:
Ale nie pójdę bo On mi sie taki podoba!!!

Mnie tez :loveu::loveu::loveu:

[quote name='Kasia']Pani kładzie na poręcze fryzjerskiego fotela taką deche, na nią sadza Łukaszka i jedna bierze pudełko z różnymi, małymi zabawkami aby Go czymś zainteresować a druga biere nożyce w rynce i zabiera sie do roboty :lol:

Pamietam deche z mojego dziecinstwa, ale myslalam ze cos w tej materii do przodu poszlo...

[quote name='Kasia_zg']

[FONT=Georgia]Dobry wieczór Fidlaczki :loveu:[/FONT]
[FONT=Georgia]Ale tu u Was fajowe focie chłopaków. [/FONT]
[FONT=Georgia]Oj przyznaje że dzieci bywają pomysłowe dziś właśnie była u swoich dziadków i tam był zjazd wnuków i prawknuków a że rodzinka spora jet to pogubiłam sie w imionach a takich brzdąców od 3 miesiąca do 6 lat była 14-stka oj wierzcie mi było wesoła gwar pisk krzyki i płacz doprowadził nas o ból głowy a Mati chował sie przed tymi berbeciami pod łóżkiem :)[/FONT]

Oj Kasiu ale impreza :loveu:
To dopiero musi byc ciekawe przezycie, taki zlot.

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cięty język to u nas rodzinne :cool1:
Nie raz oberwało mi się za to...zawsze wpierw mówię a potem myślę, do tego jeszcze nie przebieram w słowach...ach :shake:

Posted

Kasia napisał(a):
Cięty język to u nas rodzinne :cool1:
Nie raz oberwało mi się za to...zawsze wpierw mówię a potem myślę, do tego jeszcze nie przebieram w słowach...ach :shake:

Grunt, że myślisz, lepiej późno niż wcale :lol:
Mnie też łatwo zdenerwować i jak się wkurzę, to mówię co myślę...

Posted

madziasto4 napisał(a):

Kasiu, Zwis już u Ciebie czy jeszcze u mamy pomieszkuje?

Dzis już wzięłam do siebie bo jak wychodziłam od mamy to tak strasznie płakał, że żal mi było go nie zabierać a on tak bardzo tego chciał :lol:
Nie wiem jak długo będzie u mnie...pewnie na weekend znów go tam dam bo nie będę miała jak z nim rano wychodzić :shake:

Posted

Dobra, Burak się zmywa...idę się myć a potem spać bo rano muszę do pracy wstać :evil_lol:

Dobranoc Madźka :loveu:
Dobranoc reszta, której i tak nie ma...:loveu:

Posted

[quote name='Kasia']Cze Kasieńko :loveu:

Jeny, ale tu pustki dziś....
Zreszta wszędzie. Ludzie chyba pozalegali gdzieś po tych świętach :roll:

Faktycznie pustki niesamowite az dziwnie tak jakoś...Pewnie wszystko wróci do normy po Nowym Roku
Jest okazja do wypicia za tą 700 stronke:beerchug:

Posted

Cze Kas:loveu:
jeny chyba mi się uda na ta 700-tną strone wejść:lol:
wali mi się komp albo ta nowa mysz i klawiatura bo jak zalącze kaps locka to nie umie juz dalej pisać i resecik znów więc nie wiem jak mi się uda coś tu znow kiedys napisać:placz:
zostawiam pozdrowienia i pedze na spacer z psami papapapa