Kasia Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 madziasto4 napisał(a): Ale mnie ryło szczypie, bo posoliłam se i popieprzyłam cebulę sporo.. Haha, ja dzisiaj jadłam obiad u mojej mamy - pieczeń wieprzową zrobiła, tak ją przyprawiła i posoliła że gdy po obiedzie pojechałyśmy z siostrą do Opola na końcowe zakupy prezentowe ( 20 minut drogi samochdem) to wychlałam całą butlę wodzionki mineralnej 1,5 litra tak mnie suszyło :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Fidlasta ale fajne pazury :loveu: [quote name='Aga76']Anusia chyba ma podobną kolorystykę, tylko wzorek inny na paznokciach. Tak jest! [quote name='Kasia']Nie wydaje ci się Madźka że pusto tu jakos dzis na galeryjach...? :roll: Brakuje jednego człeka..... Ze MNIE? :loveu: :tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1: :tree1::tree1::tree1: No, a zatem nadejszła ta wiekopomna chwila, że se przyszłam życzenia składać. Życzę Ci Kasiu i reszcie ogonów wszystkiego co sobie wymarzycie, zdrówka, szczęścia i sznaucerki :loveu: zeby TZ szybciutko wrocil i juz nigdy nie musial wyjezdzac [SIZE="1"]Zeby T zaraza jaka wziela, a jak sie nie da, to zeby chociaz sie zmienila na lepsiejsze. tego wlasnie zycze Wam ja i reszta ogonow :loveu: Quote
Kasia_zg Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [FONT=Georgia]Kasieńko Kochana...Z okazji Świąt bożego Narodzenia Twobie całej twojej rodzince i Fidlastemu zyczymy [/FONT] [FONT=Georgia]Serdecznych spotkań rodzinnych, pukania do drzwi, przyjaznych twarzy, dużo radości, serdecznych objęć, pocałunków, szczęśliwych wspomnień, aby Twoje święta były właśnie tym czym powinny być - odrobiną ciepła w środku zimy, światłem w mroku. Wesołych Świąt!![/FONT] Quote
Kasia Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Dziękujemy za piękne życzenia :calus: My również jeszcze raz złożymy wszystkim, tym którym już życzyłam i tym o których zapomniałam a tego nie chciałam...:oops: Każdy z nas ma na tyle dużą dłoń, że może z niej uczynić Betlejem Każdy z nas ma na tyle ciepłe serce, że może przyjąć nowo narodzoną miłość... do tego wystarczy tylko wiara, nadzieja a miłość przyjdzie sama... Radosnych Świąt! Życzy Kasia z łukaszkiem i Fidelkiem. Quote
Anusia & Alutka Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Wigilijne dzien dobry :loveu: http://www.zyczonka.ovh.org/prezent-na-mikolaja.html Quote
Kasia Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Dobry południowy wigilijny :loveu: Anuś jaki piękny prezent :loveu: :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Odwiedził nas dziś Fidelek celem wykąpania i odświeżenia aby i on był czysty i pachnący w ten wyjątkowy dzień :lol: Quote
madziasto4 Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Hihi ale się chopaki stęsknili za sobą :loveu: Quote
Kasia Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Tak go wymęczył, że bidoczek teraz odpoczywa :lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 http://img178.imageshack.us/img178/8605/tnobraz126yd9.jpg Moje słoneczka kochane :loveu: Łukaś jak podrósł jaaaaa :loveu: I taki do mamci strasznie podobny :loveu: Quote
Kasia Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Nie mam Fidelka więc dam Wam Łukaszka... Quote
Kasia Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Przesłałam dziś TZtowi te same fotki i od razu usłyszałąm: Idź z nim do fryzjera! :evil_lol: Ale nie pójdę bo On mi sie taki podoba!!! Quote
madziasto4 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Taki Łukaszek jest bombowy!! :loveu: A właśnie, jak się synuś u fryzjera sprawuje? :lol: Quote
Kasia Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Pani kładzie na poręcze fryzjerskiego fotela taką deche, na nią sadza Łukaszka i jedna bierze pudełko z różnymi, małymi zabawkami aby Go czymś zainteresować a druga biere nożyce w rynce i zabiera sie do roboty :lol: Raz poprosiłam aby potraktowały Go maszynka ale larmo takie zrobił, że se odpuściłyśmy i teraz tylko nożyczki ida w długą. A jest nawet spokojny wtedy...ino co jakiś czas domaga sie tych innych przyrządów fryzjerskich jemu niedostępnych typu szczotka do strząchiwania włosów itp :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Ty, a suszary się nie domaga? :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 madziasto4 napisał(a): Ty, a suszary się nie domaga? :evil_lol: Bo On to jest dziwny - ciągnie go do różnych łazienkowych przyrządów typu suszarka, lokówka, prostownica czy komplet szczotek i grzebieni ale jak sie to wszystko podłączy do prądu i zacznie to wydawać różne odgłosy to wtedy skubany ucieka :p Chowa sie byle gdzie by po chwili znów zajrzeć co sie dzieje i czy już jest wyłaczone i wtedy rączki idą w górę i Łukaszek ma zabawę!!! Dziś u mojej ciotki wytargał pół łazienki do pokoju ale przynajmniej był spokój :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Kasia napisał(a):Bo On to jest dziwny - ciągnie go do różnych łazienkowych przyrządów typu suszarka, lokówka, prostownica czy komplet szczotek i grzebieni ale jak sie to wszystko podłączy do prądu i zacznie to wydawać różne odgłosy to wtedy skubany ucieka :p Chowa sie byle gdzie by po chwili znów zajrzeć co sie dzieje i czy już jest wyłaczone i wtedy rączki idą w górę i Łukaszek ma zabawę!!! Dziś u mojej ciotki wytargał pół łazienki do pokoju ale przynajmniej był spokój :evil_lol: :lol::lol::lol: Kochany pomysłowy Łukaszek :calus: Quote
Kasia Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Wierz mi, dzieci potrafią być bardzo pomysłowe i bardzo ale to bardzo cwane ;) Quote
madziasto4 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Wierzę i nie śmiem w to wątpić:evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [FONT=Georgia]Dobry wieczór Fidlaczki :loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]Ale tu u Was fajowe focie chłopaków. [/FONT] [FONT=Georgia]Oj przyznaje że dzieci bywają pomysłowe dziś właśnie była u swoich dziadków i tam był zjazd wnuków i prawknuków a że rodzinka spora jet to pogubiłam sie w imionach a takich brzdąców od 3 miesiąca do 6 lat była 14-stka oj wierzcie mi było wesoła gwar pisk krzyki i płacz doprowadził nas o ból głowy a Mati chował sie przed tymi berbeciami pod łóżkiem :)[/FONT] Quote
madziasto4 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Hihi 14-stka to rzeczywiście pokaźna gromadka:lol: Quote
Kasia_zg Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [quote name='madziasto4']Hihi 14-stka to rzeczywiście pokaźna gromadka:lol: A jaka hałaśliwa pięcioro było takich maleńkich nie chodzących wiec jak jedno zaczynało płakać to po kolei rozkrecała sie reszta a te wieksze demolowały pokój :) Quote
Recommended Posts