Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

madziasto4 napisał(a):

Ale mnie ryło szczypie, bo posoliłam se i popieprzyłam cebulę sporo..

Haha, ja dzisiaj jadłam obiad u mojej mamy - pieczeń wieprzową zrobiła, tak ją przyprawiła i posoliła że gdy po obiedzie pojechałyśmy z siostrą do Opola na końcowe zakupy prezentowe ( 20 minut drogi samochdem) to wychlałam całą butlę wodzionki mineralnej 1,5 litra tak mnie suszyło :evil_lol:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fidlasta ale fajne pazury :loveu:

[quote name='Aga76']Anusia chyba ma podobną kolorystykę, tylko wzorek inny na paznokciach.

Tak jest!

[quote name='Kasia']Nie wydaje ci się Madźka że pusto tu jakos dzis na galeryjach...? :roll:
Brakuje jednego człeka.....

Ze MNIE? :loveu:

:tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1: :tree1::tree1::tree1:

No, a zatem nadejszła ta wiekopomna chwila, że se przyszłam życzenia składać.

Życzę Ci Kasiu i reszcie ogonów wszystkiego co sobie wymarzycie, zdrówka, szczęścia i sznaucerki :loveu: zeby TZ szybciutko wrocil i juz nigdy nie musial wyjezdzac
[SIZE="1"]Zeby T zaraza jaka wziela, a jak sie nie da, to zeby chociaz sie zmienila na lepsiejsze.
tego wlasnie zycze Wam ja i reszta ogonow :loveu:

Posted

[FONT=Georgia]Kasieńko Kochana...Z okazji Świąt bożego Narodzenia Twobie całej twojej rodzince i Fidlastemu zyczymy [/FONT]
[FONT=Georgia]Serdecznych spotkań rodzinnych, pukania do drzwi, przyjaznych twarzy, dużo radości, serdecznych objęć, pocałunków, szczęśliwych wspomnień, aby Twoje święta były właśnie tym czym powinny być - odrobiną ciepła w środku zimy, światłem w mroku. Wesołych Świąt!![/FONT]

Posted

Dziękujemy za piękne życzenia :calus:

My również jeszcze raz złożymy wszystkim, tym którym już życzyłam i tym o których zapomniałam a tego nie chciałam...:oops:

Każdy z nas ma na tyle dużą dłoń,
że może z niej uczynić Betlejem
Każdy z nas ma na tyle ciepłe serce,
że może przyjąć nowo narodzoną miłość...
do tego wystarczy tylko wiara, nadzieja
a miłość przyjdzie sama...
Radosnych Świąt!

Życzy Kasia z łukaszkiem i Fidelkiem.

Posted

Pani kładzie na poręcze fryzjerskiego fotela taką deche, na nią sadza Łukaszka i jedna bierze pudełko z różnymi, małymi zabawkami aby Go czymś zainteresować a druga biere nożyce w rynce i zabiera sie do roboty :lol:
Raz poprosiłam aby potraktowały Go maszynka ale larmo takie zrobił, że se odpuściłyśmy i teraz tylko nożyczki ida w długą.
A jest nawet spokojny wtedy...ino co jakiś czas domaga sie tych innych przyrządów fryzjerskich jemu niedostępnych typu szczotka do strząchiwania włosów itp :evil_lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):

Ty, a suszary się nie domaga? :evil_lol:

Bo On to jest dziwny - ciągnie go do różnych łazienkowych przyrządów typu suszarka, lokówka, prostownica czy komplet szczotek i grzebieni ale jak sie to wszystko podłączy do prądu i zacznie to wydawać różne odgłosy to wtedy skubany ucieka :p
Chowa sie byle gdzie by po chwili znów zajrzeć co sie dzieje i czy już jest wyłaczone i wtedy rączki idą w górę i Łukaszek ma zabawę!!!

Dziś u mojej ciotki wytargał pół łazienki do pokoju ale przynajmniej był spokój :evil_lol:

Posted

Kasia napisał(a):
Bo On to jest dziwny - ciągnie go do różnych łazienkowych przyrządów typu suszarka, lokówka, prostownica czy komplet szczotek i grzebieni ale jak sie to wszystko podłączy do prądu i zacznie to wydawać różne odgłosy to wtedy skubany ucieka :p
Chowa sie byle gdzie by po chwili znów zajrzeć co sie dzieje i czy już jest wyłaczone i wtedy rączki idą w górę i Łukaszek ma zabawę!!!

Dziś u mojej ciotki wytargał pół łazienki do pokoju ale przynajmniej był spokój :evil_lol:

:lol::lol::lol:

Kochany pomysłowy Łukaszek :calus:

Posted

[FONT=Georgia]Dobry wieczór Fidlaczki :loveu:[/FONT]
[FONT=Georgia]Ale tu u Was fajowe focie chłopaków. [/FONT]
[FONT=Georgia]Oj przyznaje że dzieci bywają pomysłowe dziś właśnie była u swoich dziadków i tam był zjazd wnuków i prawknuków a że rodzinka spora jet to pogubiłam sie w imionach a takich brzdąców od 3 miesiąca do 6 lat była 14-stka oj wierzcie mi było wesoła gwar pisk krzyki i płacz doprowadził nas o ból głowy a Mati chował sie przed tymi berbeciami pod łóżkiem :)[/FONT]

Posted

[quote name='madziasto4']Hihi 14-stka to rzeczywiście pokaźna gromadka:lol:

A jaka hałaśliwa pięcioro było takich maleńkich nie chodzących wiec jak jedno zaczynało płakać to po kolei rozkrecała sie reszta a te wieksze demolowały pokój :)