Anusia & Alutka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Kasia napisał(a):O co? :evil_lol: No o co? Aga76 napisał(a):coś mi się rymuje na j... :megagrin: Ale dwa... :razz: Quote
Aga76 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Ale dwa... :razz: To minimum jest :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Aga76']Idę Branoc Kochane. No i poszla wlokac za soba kolderke... Quote
tigrunia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 A ja przyszłam :loveu: Dobry :multi: Quote
Kasia Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Kołderke zostawiłaś, myckę i kawusię ze sobą zabrałaś :loveu: Quote
Aga76 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Kasia napisał(a):Kołderke zostawiłaś, myckę i kawusię ze sobą zabrałaś :loveu: Tak, mycka taka prawie mikołajowa jest. Quote
Kasia_zg Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Aga76']Wróciłam dobry Aguś coś Ty w nocy robiła żeś taka nie wyspana :megagrin: Cześć wszystkim :loveu: A ja właśnie mam w domu cyrk papug zaczoł integrowac sie z psami i zlatuje na podłoge a Mati ma zakazane go tykac to trzesie sie z nerw że nie może go złapać i wyje serenady oraz z nosem wciśnietym w podłoge użala sie nad własnym losem :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 To macie wesolutko Kasieńko :lol: Quote
Kasia_zg Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Aga76']Biedny Matuś, taki stressss :evil_lol: Hihi stessss to ma papug wkońcu to na niego Matus poluje :diabloti: [quote name='Kasia']To macie wesolutko Kasieńko :lol: Oj wesoło Matuś robi wszystko by nie było w domu nudno ale mojej cierpliwości brało bo tak zawodzi już od 7 wiec biore go na smycz i ide wymrozić go straci troche energi to bedzie spokojniej :diabloti: Quote
Aga76 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Rodzice Kaprysi załatwili kanarka w klatce :roll: Quote
Kasia Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Aga76 napisał(a): Rodzice Kaprysi załatwili kanarka w klatce :roll: W zamkniętej klatce? Jak tego dokonali?....na zawał kanarek umarł? :roll: Quote
Kasia_zg Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Aga76']Rodzice Kaprysi załatwili kanarka w klatce :roll: oj oj biedny ptasiek Hihi ojoj Aga nie starsz my tez mamy kanarka na szczeście on tak nie inspiruje Matusia jak papug...ja tak czuje że pewnego dnia to przyjde do domku i zastane łysego papuga :evil_lol: A tak w skrócie na wsi mielismy wrednego kaczora który ganiał psa kiedyś pojechaliśmy na wieś na tam zmiana pies trzyma mocno kaczora i wyrywa mu piórka obdarł mu cały kuper i póścił z tym że kaczor dwa tygodnie chował sie gdzie mógł i już psa nie ganiał :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Kasia_zg']Aguś coś Ty w nocy robiła żeś taka nie wyspana :megagrin: Cześć wszystkim :loveu: A ja właśnie mam w domu cyrk papug zaczoł integrowac sie z psami i zlatuje na podłoge a Mati ma zakazane go tykac to trzesie sie z nerw że nie może go złapać i wyje serenady oraz z nosem wciśnietym w podłoge użala sie nad własnym losem :evil_lol: Aaaaa hihihihi Agus odpowiadaj :megagrin: U mnie sie zwierzaki z szynszyla integruja :grins: [quote name='Aga76']Rodzice Kaprysi załatwili kanarka w klatce :roll: :roflt: to juz wiem po kim ona taka... kreatywna :roflt: Quote
Aga76 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Kasia napisał(a):W zamkniętej klatce? Jak tego dokonali?....na zawał papug umarł? :roll: To nie był zawał :shake: Mieli zakaz wchodzenia do pokoju, gdzie przebywał ów ptak, ino któregoś razu naszło ich na wycieczkę pod uchylone drzwi... klatkę sobie otorzyli i ... Quote
Anusia & Alutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Aga76 napisał(a):To nie był zawał :shake: Mieli zakaz wchodzenia do pokoju, gdzie przebywał ów ptak, ino któregoś razu naszło ich na wycieczkę pod uchylone drzwi... klatkę sobie otorzyli i ... :roflt: o matko i corko!!! :evil_lol: nie mooooge :roflt: Quote
Kasia Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Znaczy się Aguś, że oni go se zjedli...? :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Kasia napisał(a):Znaczy się Aguś, że oni go se zjedli...? :roll: Moje te tamte se czasem golebia zlapia i konsumuja :roll: :roflt: cala sytuacja mnie rozwala. Juz widze takie dwa jednomyslne wlochacze skradajace sie po zoltego :roflt: Quote
Kasia Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 No ale przy takiej konsumpcji to co się dzieje z piórami? :roll: Quote
Aga76 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Kasia_zg']oj oj biedny ptasiek Hihi ojoj Aga nie starsz my tez mamy kanarka na szczeście on tak nie inspiruje Matusia jak papug...ja tak czuje że pewnego dnia to przyjde do domku i zastane łysego papuga :evil_lol: A tak w skrócie na wsi mielismy wrednego kaczora który ganiał psa kiedyś pojechaliśmy na wieś na tam zmiana pies trzyma mocno kaczora i wyrywa mu piórka obdarł mu cały kuper i póścił z tym że kaczor dwa tygodnie chował sie gdzie mógł i już psa nie ganiał :evil_lol: Ooo jak mi przykro [quote name='Kasia']Znaczy się Aguś, że oni go se zjedli...? :roll: Ale tylko troszkę, niewiele... zostawili, żeby ktoś pióra wyrwał i gołąbki na obiad zrobił. [quote name='Anusia & Alutka']:roflt: o matko i corko!!! :evil_lol: nie mooooge :roflt: rodzice... Quote
Anusia & Alutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Kasia napisał(a):No ale przy takiej konsumpcji to co się dzieje z piórami? :roll: Jak na piora przystalo, lataja wszedzie :roll: Quote
Recommended Posts