Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aga76']Wróciłam dobry

Aguś coś Ty w nocy robiła żeś taka nie wyspana :megagrin:

Cześć wszystkim :loveu:
A ja właśnie mam w domu cyrk papug zaczoł integrowac sie z psami i zlatuje na podłoge a Mati ma zakazane go tykac to trzesie sie z nerw że nie może go złapać i wyje serenady oraz z nosem wciśnietym w podłoge użala sie nad własnym losem :evil_lol:

Posted

[quote name='Aga76']Biedny Matuś, taki stressss :evil_lol:

Hihi stessss to ma papug wkońcu to na niego Matus poluje :diabloti:

[quote name='Kasia']To macie wesolutko Kasieńko :lol:
Oj wesoło Matuś robi wszystko by nie było w domu nudno ale mojej cierpliwości brało bo tak zawodzi już od 7 wiec biore go na smycz i ide wymrozić go straci troche energi to bedzie spokojniej :diabloti:

Posted

[quote name='Aga76']Rodzice Kaprysi załatwili kanarka w klatce :roll:

oj oj biedny ptasiek
Hihi ojoj Aga nie starsz my tez mamy kanarka na szczeście on tak nie inspiruje Matusia jak papug...ja tak czuje że pewnego dnia to przyjde do domku i zastane łysego papuga :evil_lol:
A tak w skrócie na wsi mielismy wrednego kaczora który ganiał psa kiedyś pojechaliśmy na wieś na tam zmiana pies trzyma mocno kaczora i wyrywa mu piórka obdarł mu cały kuper i póścił z tym że kaczor dwa tygodnie chował sie gdzie mógł i już psa nie ganiał :evil_lol:

Posted

[quote name='Kasia_zg']

Aguś coś Ty w nocy robiła żeś taka nie wyspana :megagrin:

Cześć wszystkim :loveu:
A ja właśnie mam w domu cyrk papug zaczoł integrowac sie z psami i zlatuje na podłoge a Mati ma zakazane go tykac to trzesie sie z nerw że nie może go złapać i wyje serenady oraz z nosem wciśnietym w podłoge użala sie nad własnym losem :evil_lol:

Aaaaa hihihihi Agus odpowiadaj :megagrin:

U mnie sie zwierzaki z szynszyla integruja :grins:

[quote name='Aga76']Rodzice Kaprysi załatwili kanarka w klatce :roll:

:roflt: to juz wiem po kim ona taka... kreatywna :roflt:

Posted

Kasia napisał(a):
W zamkniętej klatce?
Jak tego dokonali?....na zawał papug umarł? :roll:

To nie był zawał :shake: Mieli zakaz wchodzenia do pokoju, gdzie przebywał ów ptak, ino któregoś razu naszło ich na wycieczkę pod uchylone drzwi... klatkę sobie otorzyli i ...

Posted

Aga76 napisał(a):
To nie był zawał :shake: Mieli zakaz wchodzenia do pokoju, gdzie przebywał ów ptak, ino któregoś razu naszło ich na wycieczkę pod uchylone drzwi... klatkę sobie otorzyli i ...

:roflt: o matko i corko!!! :evil_lol: nie mooooge :roflt:

Posted

Kasia napisał(a):
Znaczy się Aguś, że oni go se zjedli...? :roll:

Moje te tamte se czasem golebia zlapia i konsumuja :roll:

:roflt: cala sytuacja mnie rozwala.
Juz widze takie dwa jednomyslne wlochacze skradajace sie po zoltego :roflt:

Posted

[quote name='Kasia_zg']

oj oj biedny ptasiek

Hihi ojoj Aga nie starsz my tez mamy kanarka na szczeście on tak nie inspiruje Matusia jak papug...ja tak czuje że pewnego dnia to przyjde do domku i zastane łysego papuga :evil_lol:

A tak w skrócie na wsi mielismy wrednego kaczora który ganiał psa kiedyś pojechaliśmy na wieś na tam zmiana pies trzyma mocno kaczora i wyrywa mu piórka obdarł mu cały kuper i póścił z tym że kaczor dwa tygodnie chował sie gdzie mógł i już psa nie ganiał :evil_lol:

Ooo jak mi przykro

[quote name='Kasia']Znaczy się Aguś, że oni go se zjedli...? :roll:

Ale tylko troszkę, niewiele...
zostawili, żeby ktoś pióra wyrwał i gołąbki na obiad zrobił.

[quote name='Anusia & Alutka']:roflt: o matko i corko!!! :evil_lol: nie mooooge :roflt:

rodzice...