Kasia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 A jak, od KOLEGI :eviltong: Aguś, moja T chce mi Łukaszka zabrac na wigilię. Se postanowiła, że se Go weźmie...moje dziecko miało spędzić wigilie ze mną u mojej mamy (bo TZta ni ma :placz:) a ona ma se swoje inne plany!!! TAKIEGO WAŁA, NIGDY!!! Quote
Anusia & Alutka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Kasia napisał(a):A jak, od KOLEGI :eviltong: Aguś, moja T chce mi Łukaszka zabrac na wigilię. Se postanowiła, że se Go weźmie...moje dziecko miało spędzić wigilie ze mną u mojej mamy (bo TZta ni ma :placz:) a ona ma se swoje inne plany!!! TAKIEGO WAŁA, NIGDY!!! COOOOOOO????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: POJ3BALO JA? Quote
Aga76 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Jeb...o chyba z braku śniegu niektórym po głowach :crazyeye: Quote
Kasia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): COOOOOOO????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: POJ3BALO JA? Chiba tak!!! Zadzwoniła se do mnie i tak se postanowiła, że w wiglię po Niego przyjadą! Haha, ich niedoczekanie :evil_lol: Tomek już zadziałał z daleka ;) Quote
Aga76 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 W pale się nie mieści normalnie :shake: wtórna czy wrodzona głupota :hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Ale pomysly :roll: Ja nie moge, rynce opadaja... Quote
Kasia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Dziś Jej powiedziałam, że jak chce mieć Łukaszka na wigilii to niech ją spędzi z nami u mojej mamy i ....zatkało ją :p Quote
Aga76 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Kasia']Dziś Jej powiedziałam, że jak chce mieć Łukaszka na wigilii to niech ją spędzi z nami u mojej mamy i ....zatkało ją :p Bardzo ładnie i mądrze powiedziałaś A niech się zatka... Quote
madziasto4 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Kasia napisał(a):Dziś Jej powiedziałam, że jak chce mieć Łukaszka na wigilii to niech ją spędzi z nami u mojej mamy i ....zatkało ją :p :thumbs: :thumbs: :thumbs: Bardzo dobrze. Quote
Kasia_zg Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Tym T sie w głowach przewaca a przez te przygotowania przedswiateczne to gubia swoje ostatnie komóreczki mózgowe. Dobrze Kasieńko że zareagowałaś i że Tz pomógł. A moja przyszła Pani T wpadła na genialny plan zrobienia wigilii już o 14 to jej delikatnie wytłmaczyłam ze ja pracuje w przychodni i że do tej godzinki to ja jescze w pracy bede...Jezuuuu co za babsztyle:angryy: Quote
Aga76 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 O rany, ale szopki się dzieją :crazyeye: Quote
Kasia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Trza wytępić syskie T :evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Kasia']Trza wytępić syskie T :evil_lol: Jestem za Quote
Anusia & Alutka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Kasia_zg'] A moja przyszła Pani T wpadła na genialny plan zrobienia wigilii już o 14 to jej delikatnie wytłmaczyłam ze ja pracuje w przychodni i że do tej godzinki to ja jescze w pracy bede...Jezuuuu co za babsztyle:angryy: :roflt::roflt::roflt: sniadanie wigilijne :roflt: [quote name='Kasia']Trza wytępić syskie T :evil_lol: Oooo to ja siem podejme zadania. Czasem mam takie dni, ze bez kija nie podchodz :grins: Quote
Kasia_zg Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 O tak ja nawet wpadłam na genialny plan stwierdziłam że wykupie wszystkie petardy jakie sprzedają u Nas trudno pozbawie innych frajdy w Sylwestra ale za to podłoże to wszystko pod domek T i nawet nie bede ciekawa gdzie doleci ale popatrze sobie wkońcu fajerwerki bedą pewnie ciekawe ;) Quote
Aga76 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Nie poznaję Kasieńki Matusiowej :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] :roflt::roflt::roflt: sniadanie wigilijne :roflt: Nie słyszałaś o czymś takim ? Będziesz kiedyś miała T to nie będzisz się niczemu dziwiła :evil_lol: [quote name='Kasia_zg'] O tak ja nawet wpadłam na genialny plan stwierdziłam że wykupie wszystkie petardy jakie sprzedają u Nas trudno pozbawie innych frajdy w Sylwestra ale za to podłoże to wszystko pod domek T i nawet nie bede ciekawa gdzie doleci ale popatrze sobie wkońcu fajerwerki bedą pewnie ciekawe ;) A jakie efektowe byłyby :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Kasia napisał(a):Nie słyszałaś o czymś takim ? Będziesz kiedyś miała T to nie będzisz się niczemu dziwiła :evil_lol: Nie bede miala T! Quote
Kasia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Nie bede miala T! Się założymy :eviltong: Quote
Kasia_zg Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Aga76']Nie poznaję Kasieńki Matusiowej :evil_lol: Hihi Aguś to ja we własnej osobie tylko żem podminowa troche :angryy: Oj Kasieńko naprawde były by efektowne nie jedno miasto by mi pozazdrościło a jak jeszcze bysmy sie tak wszystkie zgruchneły i jedna taką wielką akcje zrobiły było by efektowiej a my bysmy były szcześliwsze z Nowym rokiem :) Anusia też tak mówiłam że nie bede miała i co z tego zarzekania wyszło mam na nieszczescie Quote
Aga76 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Kasia_zg']Hihi Aguś to ja we własnej osobie tylko żem podminowa troche :angryy: Oj Kasieńko naprawde były by efektowne nie jedno miasto by mi pozazdrościło a jak jeszcze bysmy sie tak wszystkie zgruchneły i jedna taką wielką akcje zrobiły było by efektowiej a my bysmy były szcześliwsze z Nowym rokiem :) Kasia kochana lekko podminowana Dobrze, że mam Was :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Kasia napisał(a):Się założymy :eviltong: Dawaj! :eviltong: Quote
Kasia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Dawaj! :eviltong: O co? :evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Kasia napisał(a):O co? :evil_lol: coś mi się rymuje na j... :megagrin: Quote
Recommended Posts