Kasia Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Nasza choinka ino w połowie ubrana bo zabrakło nam ozdób :grins: Jutro se dokupimy. Quote
madziasto4 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 A tera się przyznać ile bombek zbitych? :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Cześć Kasiu :calus: Oj, niedobry komputer :shake: DVD i odkurzacz też. Ja zauważyłam, że za każdym razem coś mi się dzieje z komputerem jak piszę z koleżanką na gg :evil_lol: Teraz jej unikam. http://img89.imageshack.us/img89/2743/tnimg0733wm1.jpg Ja bym powiesiła jeszcze tylko łańcuch i gotowe :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Kasia napisał(a):A najgorsze jest, że jak już cos sie wali to wszystko na raz. Ja tak przynajmniej mam zawsze - kończy mi sie szampon do włosów a wraz z nim zel pod prysznic, antyperspirant, pasta do zębów i krem na dzień :angryy: Oj skad ja to znam :roll: Tez wszystkie kosmetyki naraz mi sie koncza, a tanie wcale nie sa. Mam np puder sypki, ktory starcza mi na ponad rok z pewnoscia, ale kiedy sie konczy? Oczywiscie wtedy kiedy tusz, mleczko do demakijażu, krem i wsio inne :roll: Dobry Fidlaki Fidlaste. Zyczymy lepszego niz wczoraj dnia :loveu: Quote
Kasia Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Nie mam komputera. Wczoraj wieczorem znów cos się stało i musiałam go oddac do naprawy. Reklamacja potrwa około 3 tygodni więc do zobaczenia w nowym roku...:bye: Quote
Aga76 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Witaj Kasiu jak się coś wali, to już przynajmniej parami... Fidlak w łóżeczku wygląda rozkosznie :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Aga76 napisał(a): jak się coś wali, to już przynajmniej parami... Nooo zazwyczaj tak wlasnie jest :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Czesc Kasiu :loveu: Dzisiaj poniedzialek! Slyszysz? PONIEDZIALEK :cunao: Quote
Alka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 cześć Kasiu!:multi: Piękna choineczka i wcale nie wygląda na nie dokończoną... moja stoi na razie na balkonie , ale za 2-3 dni mam zamiar ją ubrać... lubię zapach drzewka w domku:multi: a to pech z twoim kompem...:diabloti: zyczę miłego tygodnia! Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 PositiveThought napisał(a):no i przynajmniej jedną wyprawę do kosmetykolandu robisz, a nie 15 :roll: wolalabym 15 bo tak na raz to za duzy wydatek, a jak sobie dawkuje wydawanie kasy, to mam wrazenie ze wcale nie placem tak duzo... Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 PositiveThought napisał(a):to se wyobraź, że kupujesz, odłóż, i se ten. problem w tym, ze nie mam z czego se odlozyc :cool1: Quote
madziasto4 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='PositiveThought'] żart sytuacyjny oczywiście :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Anusia & Alutka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 PositiveThought napisał(a):to rozmnóż Alutkę :cool1: Ooooo ze ja durna pala na to nie wpadlam :splat: A cieczka w pazdzierniku byla, to juz bym miala gotowke! Fóck! Quote
Kasia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Jestem. Se pożyczyłam komputra na czas reklamacji mojego aby być na bieżąco w dogo plotkach :p Trochę mi muli i co chwilę cos wyskakuje ale damy rady. Quote
madziasto4 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Kasia napisał(a):Jestem. Se pożyczyłam komputra na czas reklamacji mojego aby być na bieżąco w dogo plotkach :p Trochę mi muli i co chwilę cos wyskakuje ale damy rady. A ti bestio cwana:cool1: Quote
Kasia_zg Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Witaj Kasieńko:calus: Steskniłam sie za Fidlatym okropnie...fajniusie foteczki ahh ten jego słodki nochal i urocze oczeta:mdleje: Pozdrowionka i gorace buziale :buzi: Quote
Kasia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Cześć Wszystkim tu obecnym, starym i nowym :loveu: Madźka cwana nie cwana ale na pewno uzalezniona :p Quote
Kasia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Cześć Aguś :loveu: Jak samopoczucie i okres przedświąteczny? Quote
Aga76 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Dziękuję, w normie... debilizmu niektórych Quote
Anusia & Alutka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Kasia napisał(a):Jestem. Se pożyczyłam komputra na czas reklamacji mojego aby być na bieżąco w dogo plotkach :p OD KOLEGI :razz: Quote
Kasia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='Aga76'] Dziękuję, w normie... debilizmu niektórych Czyli norma standardowa w typie pań T :cool1: Quote
Recommended Posts