Kasia Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 madziasto4 napisał(a): Ciekawe co Łukaszek teraz robi.. Pewnie się przewraca na drugi bok w nowym łóżeczku :evil_lol: A Fidlak pewno zwisy uskutecznia starym zwyczajem..:lol: Łukaszek ogląda bajkę :evil_lol: a Fidlasty poszedł na spacer z moja siostrą. Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Kasia napisał(a):Ja nie zaproszę bom sama poszła do mamy na kajak :grins: Ze na co, przepraszam? Quote
Kasia Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Ze na co, przepraszam? Że na gotowca Anuś :p Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Kasia napisał(a):Łukaszek ogląda bajkę :evil_lol: Kochany :loveu::loveu::loveu: Widze ze sie nawet kocyka dorobil na poslanku :evil_lol: Kasia napisał(a):Że na gotowca Anuś :p Aaaaaa. A po jakiemu to? :???: Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Kasiu ta fota mowi wszystko!! :roflt: A powiedz nam tylko kto sie bawi Twoim antyperspirantem? Łukaszek czy Fidlak? :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Mój Boże, Fidlak nawet patrzeć na posłanko nie może :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): A powiedz nam tylko kto sie bawi Twoim antyperspirantem? Łukaszek czy Fidlak? :evil_lol: Łukaszek oczywista :cool1: A zaczyna się to tak: Teraz kiedy jestem sama zawsze idąc brać prysznic czy nawet kąpać się Łukasek musi iść ze mną ponieważ samgo nie zostawię w pokoju (póki nie kuma co jest co i co do czeg osłuży niech tak będzie :evil_lol:). A że wszystko Go teraz interesuje, to kiedy kończę sie samrować kulką on juz ma rączki wyciagnięte i krzyczy DAJ! I w ten sposób dopóki nie pójdzie spać kulka jest w obiegu :p Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 madziasto4 napisał(a):Mój Boże, Fidlak nawet patrzeć na posłanko nie może :evil_lol: Moze ona ma zapach jakis nie w ta strone? :hmmmm: Albo za bardzo luksusowe jest :hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Kasia napisał(a): Teraz kiedy jestem sama zawsze idąc brać prysznic czy nawet kąpać się Łukasek musi iść ze mną ponieważ samgo nie zostawię w pokoju (póki nie kuma co jest co i co do czeg osłuży niech tak będzie :evil_lol:). :roflt::roflt::roflt: Quote
Kasia Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Anuś Ty sie nie śmiechaj bo Fidlak też zawsze za asystę wtedy robi. Się jak Gwiazda normalnie czuję :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Kasia napisał(a):Anuś Ty sie nie śmiechaj bo Fidlak też zawsze za asystę wtedy robi. Się jak Gwiazda normalnie czuję :evil_lol: Jeeeeezu Kasia pozycz ich kiedy! Tez kce sie poczuc jak Gwiazda :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Toro to też mnie zawsze podgląda. Ja w wannie, a on z sedesu się na mnie gapi:evil_lol: Ale przy ludziu, nawet takim małym, to się jeszcze nie kąpałam:evil_lol: Quote
Kasia Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Jeeeeezu Kasia pozycz ich kiedy! Tez kce sie poczuc jak Gwiazda :loveu: madziasto4 napisał(a): Toro to też mnie zawsze podgląda. Ja w wannie, a on z sedesu się na mnie gapi:evil_lol: Ale przy ludziu, nawet takim małym, to się jeszcze nie kąpałam:evil_lol: Nie pożyczę ale mogem Wam obiecać, że jak się postaracie w przyszłości to kiedyś tego doświadczycie :p Zobaczycie jakie to Małe jest ciekawskie, jak non stop ino palcem pokazuje na różne części ciała i krzyczy z zachwytem "Ooo, ŁaŁ, Ooo" :evil_lol: Dotknąć chce i oblukać dokładniej...Ach co wam bedę mówić - kiedyś też będziecie GWIAZDAMI :loveu: :evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Kasia napisał(a): Zobaczycie jakie to Małe jest ciekawskie, jak non stop ino palcem pokazuje na różne części ciała i krzyczy z zachwytem "Ooo, ŁaŁ, Ooo" :evil_lol: Dotknąć chce i oblukać dokładniej...Ach co wam bedę mówić - kiedyś też będziecie GWIAZDAMI :loveu: :evil_lol::evil_lol: :roflt: :roflt: Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Kasia napisał(a):Nie pożyczę ale mogem Wam obiecać, że jak się postaracie w przyszłości to kiedyś tego doświadczycie :p Zobaczycie jakie to Małe jest ciekawskie, jak non stop ino palcem pokazuje na różne części ciała i krzyczy z zachwytem "Ooo, ŁaŁ, Ooo" :evil_lol: Dotknąć chce i oblukać dokładniej...Ach co wam bedę mówić - kiedyś też będziecie GWIAZDAMI :loveu: :evil_lol::evil_lol: O żesz! Czy Ty jestes pewna, ze teraz jest dobry czas na towarzystwo lazienkowe? Jak on tak "Ooo, ŁaŁ, Ooo", to moze go zainteresowac co-nieco, tu i owdzie :razz: Ja nie kce byc taka gwiazda :shake: Quote
mulinka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Kasia napisał(a): http://img153.imageshack.us/img153/3156/tnimg0623ns7.jpg Kasiu, Fidlasty jak zwykle cudowny :loveu: Quote
Kasia_zg Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Cześć Kasieńko! Od kilkunastu minu pisze tego posta i nie moge:mdleje:...popłakałm sie z smiechu aż moja mamcia przyszła zobaczyc do pokoju bo stwierdziła że ze mną coś nie tak skoro śmieje sie do monitora, a sama teraz śmiej sie jak goopia :):roflt: Chłopaków masz niesamowitych Łukaszek w Fotelu wygląda bombowo :mdleje::evil_lol:tylko żal mi Fidlastego że z takim niesmakiem omija ten cudowny fotel. Te posłanka mają coś w sobie u mnie jak stało to Matrix tylko właził tam w ostatecznosci natomiast Timuś zadomowił sie w nim odrazu i siłą go wyciagalismy z niego a jak przychodził mój chrześniak to pierwsze co to sadowił sie w posłanku i z płaczem wyciągali go z niego wiec kuzyn poprosił mnie zebym mu je sprzedała wiec im posłanko dalismy a teraz podobno Krystianek uwiebia ten fotelkik wiec sie nie dziwie Łukaszkowi:loveu::roflt: Ahh Kasieńko zazdroszcze Ci bycia taką Gowiazdeczom wśród takich mężcyzn:loveu: Pozdrawiamy i zyczymy miłego weekendziu :lol: Quote
tigrunia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Dzień dobry :multi: Już mi sie nawet nie chce nic pisać z wrazenia .. :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Witajcie weekendowo :loveu: Pozdrowienia od posłankowego Łukaszka i wersalkowego Fidlaka :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Kasia napisał(a):Witajcie weekendowo :loveu: Pozdrowienia od posłankowego Łukaszka i wersalkowego Fidlaka :lol: zwisajacego, zapomnialas dodac... Dobry :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 PositiveThought napisał(a): u mnie tak było z kuzynem, masakra... "A CO TY TU MASZ?" A co Ty tam masz Atka?? :-o Quote
Kasia Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 madziasto4 napisał(a): A co Ty tam masz Atka?? :-o Mnie bardziej ciekawi co wtedy odpowiedziała temu Kuzynowi? :evil_lol: Cze Atka :loveu: Madźka :loveu: Quote
Recommended Posts