Magda Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Nie no wyrko pierwsza klasa! Naprawdę fajne, a do tego poducha:cool3: Zdjęcie jest świetne! Na konkurs je wysłać!:eviltong: Ciekawa jestem czy Fidel przekona się do psiego posłania... Quote
Kasia Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Magda_Miki napisał(a): Zdjęcie jest świetne! Na konkurs je wysłać!:eviltong: Ciekawa jestem czy Fidel przekona się do psiego posłania... Na dogo juz nie ma konkursów...a szkoda :oops: Zwabiłam Go tam czekoladkami, chwile poleżał ale zaraz wyszedł i leży teraz obok moich nóg. Nie wiem jak go przekonać...kocyk jego już tam leży. Quote
Magda Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Nie mam pojęcia jak go przekonać do wyrka:hmmmm: On jest po prostu kanapowiec:evil_lol: Quote
Kasia Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Magda_Miki napisał(a): On jest po prostu kanapowiec:evil_lol: Bo mu wtedy zwisy najlepiej wychodzą :evil_lol: Quote
Magda Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Ha! Dokładnie. Wyrko to nieprzystosowane jest do zwisów... czyli bezużyteczne:lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 tigrunia napisał(a):Czesiu .. dobrze, ze Łukaszkowi nie dałaś Czesiu na imie .. :p :roflt: Kasia napisał(a):Pierwsze zdjęcie po rozpakowaniu posłanka :p No i w sumie to już sama nie wiem komu kupiłam top burdelowe posłanko...:roll: Sie Łukaszkowi nie dziwie wcale a wcale. :loveu: madziasto4 napisał(a):Wygląda na super wygodne:loveu: Sama bym się w nim z chęcią rozłożyła:loveu: Mowilam to juz na samym poczateczku przy zamawianiu. Cala sytuacja poprostu :roflt: Quote
Aga76 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Dzień dobry posłanko jest booskie, rewelacyjnie wygląda z nowym lokatorem. Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Dzieeen dobry :hand: Kasiu gdzie Łukaszek dzisiaj spal? :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Kasiu gdzie Łukaszek dzisiaj spal? :evil_lol: Cze dziewoje :loveu: Łukaszek spał u siebie...ale z wielkim płaczem i lamentem szedł tam wczoraj wieczorem :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Kasia napisał(a): Łukaszek spał u siebie...ale z wielkim płaczem i lamentem szedł tam wczoraj wieczorem :evil_lol: To trza bylo go zostawic :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): To trza bylo go zostawic :evil_lol: A pierwszą rzeczą, którą zrobił zaraz po przebudzeniu to było włączenie sobie bajek i wygodne usadowienie się na nowym posłanku :loveu: Quote
Aga76 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Kasia napisał(a):A pierwszą rzeczą, którą zrobił zaraz po przebudzeniu to było włączenie sobie bajek i wygodne usadowienie się na nowym posłanku :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Ja tam sie nie dziwie. Mi to poslanko od poczatku wygladalo na super wygodne. Biedny Fidlak :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 PositiveThought napisał(a): i Ty brutusie... Ale kto?? Ale co?? Be ja Cie kiedys... Quote
Kasia Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Czołem i nerką Atka :loveu: Fidlak nie biedny bo sam tam nie chce wleźć! Łukiem szeroko ogromnym omija to posłanko a Łukaszek mądrus mały se korzysta z Fidlakowej głupoty :evil_lol: Quote
olifka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Cześc Kasiu :calus: Bardzo dawno mnie tu nie było dlatego cmokam mocno Fidlastego w pycholek :buzi::loveu: Quote
tigrunia Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Kasia napisał(a):Czołem i nerką Atka :loveu: Fidlak nie biedny bo sam tam nie chce wleźć! Łukiem szeroko ogromnym omija to posłanko a Łukaszek mądrus mały se korzysta z Fidlakowej głupoty :evil_lol: Przynajmniej Łukaszkowi się przydało a tak by stało bezużyteczne .. Jessi tez nie chce w tym spać bo po co skoro ma całe wyro dla siebie ? :eviltong: Cześć tak w ogóle :multi: Quote
madziasto4 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Kasia napisał(a):A pierwszą rzeczą, którą zrobił zaraz po przebudzeniu to było włączenie sobie bajek i wygodne usadowienie się na nowym posłanku :loveu: :roflt: Kasiu, jakie Ty masz kochane i urocze dziecko:loveu: Ale swoją drogą, to dobrze, że akurat posłanko jest w postaci fotela z poduchą, bo gdybyś kupiła takie zwykłe, jak mają moi na przykład, to tak goopio trochę, żeby dzieciaczek w psim legowisku siedział:evil_lol: A tak, to nawet nie widać, że to psie posłanko:evil_lol: Quote
Magda Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 madziasto4 napisał(a): Ale swoją drogą, to dobrze, że akurat posłanko jest w postaci fotela z poduchą, bo gdybyś kupiła takie zwykłe, jak mają moi na przykład, to tak goopio trochę, żeby dzieciaczek w psim legowisku siedział:evil_lol: A tak, to nawet nie widać, że to psie posłanko:evil_lol: Dokładnie i nawet ładnie prezentuje się w pokoju:cool3: Łukaszek jest po prostu boski dzieciaczek:loveu: Ucałuj go od nas! Zaprosi mnie ktoś na obiada? Jestem siama i nie mam nic do jedzenia.... Quote
madziasto4 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Magda_Miki napisał(a): Zaprosi mnie ktoś na obiada? Jestem siama i nie mam nic do jedzenia.... A co, dwie lewe łapki się ma, hę? Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Magda_Miki napisał(a): Zaprosi mnie ktoś na obiada? Jestem siama i nie mam nic do jedzenia.... Nooo to ja se tego, uczyc sie pojde :siara: Quote
Kasia Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Ja nie zaproszę bom sama poszła do mamy na kajak :grins: Quote
madziasto4 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Kasia napisał(a):Ja nie zaproszę bom sama poszła do mamy na kajak :grins: Wiosła smakowały?:evil_lol: Quote
Kasia Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 madziasto4 napisał(a): Wiosła smakowały?:evil_lol: A JAK! A wiesz jak szybko nimi zamiatałam :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Ciekawe co Łukaszek teraz robi.. Pewnie się przewraca na drugi bok w nowym łóżeczku :evil_lol: A Fidlak pewno zwisy uskutecznia starym zwyczajem..:lol: Quote
Recommended Posts