Kasia Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Ciiiicho bo nie doszlo! Ciiicho.....może dziś dojdzie. Oby... Cze środkowo tygodniowo :loveu: Quote
Kasia Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Aga76 napisał(a): Dzień dobry Kasiu. Dzień dobry Agnieszko. :loveu: Quote
Kasia Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 tigrunia napisał(a): Dobry :loveu: Dzień dobry Beatko. :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Kasia napisał(a):Ciiicho.....może dziś dojdzie. Oby... Cze środkowo tygodniowo :loveu: Dzien dobry :loveu: Oby przyszlo... Nie lubie swiat, ludziska sie rzucaja na te kartki, pisza, wysylaja i przez to Fidlasty nie moze se wygodnie lezec. Quote
Kasia Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Dzien dobry :loveu: Oby przyszlo... Nie lubie swiat, ludziska sie rzucaja na te kartki, pisza, wysylaja i przez to Fidlasty nie moze se wygodnie lezec. Cześć Anuśka :loveu: Też nie lubiem, i świąt i ludzisków. Mój pies tak strasznie cierpi a oni sobie z tego nic nie robią :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Biedny Fidlak :shake: Te Kasia, a skad sie Fidlastego imie wzielo? Quote
Kasia Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Te Kasia, a skad sie Fidlastego imie wzielo? Z mojej łepetyny :p Najpierw miał być Czesiu, ja bardzo bardzo tego chciałam ale Tomek absolutnie NIE. Drga opcja to był własnie Fidel i na to już TZ zgodził się bardzo chętnie. :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Czesiu Fidel, to brzmi dumnie... :cool1: Za to Czesiu pasowalby do Tworek jak ulal :lol: Quote
Kasia Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Czesiu też jest fajowe :loveu: I bardziej oryginalne niz Fidel. Quote
tigrunia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Czesiu .. dobrze, ze Łukaszkowi nie dałaś Czesiu na imie .. :p Quote
madziasto4 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Kasiu, a masz już miejsce na posłanko? :cool1: A Fidlak to miał już jakieś swoije posłanko wcześniej czy pomiszkiwał na fotelach i łóżkach? :hmmmm: Quote
Kasia Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 madziasto4 napisał(a): Kasiu, a masz już miejsce na posłanko? :cool1: A Fidlak to miał już jakieś swoije posłanko wcześniej czy pomiszkiwał na fotelach i łóżkach? :hmmmm: Szczególnego ani specjalnego miejsca nie ma żadnego. Podejrzewam, że będzie stało tam gdzie akurat to bedzie pasowało Łukaszkowi, czyli tam gdzie Mały go zatarga :evil_lol: Wcześniej na samym przodku miał posłanko ale z niego skubany nie korzystał. Wolał łóżka, fotele i inne zakamarki więc tak szczerze mówiąc to nie wiem jak będzie z tym...czy on w ogóle będize w nim urzędował? :roll: Quote
Kasia Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Pierwsze zdjęcie po rozpakowaniu posłanka :p No i w sumie to już sama nie wiem komu kupiłam top burdelowe posłanko...:roll: Quote
madziasto4 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 :roflt: :roflt: :roflt: I muszę przywołać słowa Grzegorza Halamy: Ja wiedziałam, że tak będzie! :roflt: Quote
Kasia Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 madziasto4 napisał(a): :roflt: :roflt: :roflt: I muszę przywołać słowa Grzegorza Halamy: Ja wiedziałam, że tak będzie! :roflt: Po cichu też tak myslałam i jak widać również się nie pomyliłam :evil_lol: Mam ino nadzieję, że z czasem role sie odwrócą.... Quote
madziasto4 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Kasia napisał(a):Po cichu też tak myslałam i jak widać również się nie pomyliłam :evil_lol: Mam ino nadzieję, że z czasem role sie odwrócą.... To zdjęcie jest boskie:evil_lol: Fidlak biedny na starej miejscówce, a Łukaszek się wyleguje w nowym Fidlakowym posłanku :evil_lol: Ale wiesz co, ten burdelowy fotelik jest naprawdę niezły!! :crazyeye: Wygląda na wygodny. Weź no się Łukaszka dopytaj:evil_lol: Quote
Kasia Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Wygląda na bardzo wygodne. Jest dość grube i naprawde mięciutkie. :loveu: Nie wiem tylko jak mam do niego przekonać Fidlastego...:shake: Tu macie fotkę samego posłanka Quote
madziasto4 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Wygląda na super wygodne:loveu: Sama bym się w nim z chęcią rozłożyła:loveu: Może wrzuć mu tam jego zabawki, jakiś jego kocyk, jeśli ma.. :hmmmm: Quote
Kasia Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 I tak też zrobię, powrzucam mu tak jakieś jego rzeczy. Oby to pomogło...Bo jak nie to nie wiem co robić :roll: Quote
madziasto4 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 A co się przejmujesz, będzie fotelik dla Łukaszka, żeby na podłodze nie siadał :evil_lol: A poważnie, jestem pewna, że Fidlak się przekona, że to jego posłanko i jego azyl ;) Quote
Pegaza Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Witam :loveu: jakie piękne posłanko ma Fidel kurcze a jakie one duże:lol: moja Soma by tam się zmieściła:evil_lol: wiesz musisz zachęcic Fidlaka i sama się tam położyc coby wiedział do czego to jest:evil_lol: Quote
Kasia Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Pegaza napisał(a): Witam :loveu: jakie piękne posłanko ma Fidel kurcze a jakie one duże:lol: moja Soma by tam się zmieściła:evil_lol: wiesz musisz zachęcic Fidlaka i sama się tam położyc coby wiedział do czego to jest:evil_lol: Cze Dario-Ewo :loveu: To jest rozmiar M. Gdybym wzięła S byłoby za małe bo to takie dla Masterków i Torków, Fionek i Kaprysiek, Siusiaków i Alutek, Mikusiów i Matrixów, Arisków i Jessi jest :loveu: Quote
Recommended Posts