Anusia & Alutka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 madziasto4 napisał(a):Ja to mam za każdym razem ochotę dać buzi w ten cialny, duzi i mokly nosek Fidlakowy :loveu: A czy my kiedykolwiek zobaczymy takie zdjęcie Alusi i paproszków? :loveu: No ja tyz :loveu: A co Ty! Alka na dzwiek obiektywu sie wysuwajacego od rau zmienia pozycje na insza. Jak ja bym kciala miec takie zdjecia nochala albo lapow albo oka... Quote
madziasto4 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):No ja tyz :loveu: A co Ty! Alka na dzwiek obiektywu sie wysuwajacego od rau zmienia pozycje na insza. Jak ja bym kciala miec takie zdjecia nochala albo lapow albo oka... No więc musisz wysunąć obiektyw wtedy, kiedy Alutka jest w tej inszej pozycji, żeby zmieniła swe położenie w pozycję pożądaną :p Quote
Anusia & Alutka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 madziasto4 napisał(a):No więc musisz wysunąć obiektyw wtedy, kiedy Alutka jest w tej inszej pozycji, żeby zmieniła swe położenie w pozycję pożądaną :p A to se wymyslilas :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):A to se wymyslilas :evil_lol: Prawda, że mam pomysły w dziesiątkę? :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 madziasto4 napisał(a):Prawda, że mam pomysły w dziesiątkę? :loveu: Taaaa :cool1: Quote
madziasto4 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Taaaa :cool1: Nawet nie potrafisz mi szczerze spojrzeć prosto w oczy, tylko ciemnie okulary zakładasz.. Jesteśmy same, zauważyłaś? Quote
Anusia & Alutka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 madziasto4 napisał(a): Jesteśmy same, zauważyłaś? Zauwazylam jakis czas temu. A zara bedziesz sama tylko Ty. Quote
madziasto4 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Zauwazylam jakis czas temu. A zara bedziesz sama tylko Ty. Nieprawda. Bo ja też zaraz idę. Quote
Anusia & Alutka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Dobry! Czy sa tu jakies Fidlaki? Quote
Kasia Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Fidlaków jak gzibów po deszczu ino że bardzo zajmięci są :p Quote
Kasia_zg Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Buzial gorący w ten słodki czrniutki wilgotny nochalek Fidlaka :loveu: Cześć Kasiu:lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Kasia napisał(a):Fidlaków jak gzibów po deszczu ino że bardzo zajmięci są :p A czym one takie zajete sa? Quote
Kasia Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): A czym one takie zajete sa? A pracą moja droga :razz: madziasto4 napisał(a): Cześć gziby po deszczu :hand: Cześć pierniku :loveu: Quote
tigrunia Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Cześc Kasiu :multi: Pokaż Fidlaka w burdelowym posłanku :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 tigrunia napisał(a): Cześc Kasiu :multi: Pokaż Fidlaka w burdelowym posłanku :evil_lol: Ni ma posłanka jeszcze :errrr: Quote
madziasto4 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Jeszcze nie ma?? O raaaany, ja to nie lubię takiego czekania wcale a wcale :shake: Quote
Kasia Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 madziasto4 napisał(a): Jeszcze nie ma?? O raaaany, ja to nie lubię takiego czekania wcale a wcale :shake: Myślisz, że ja lubię? Za każdym takim razem se powtarzam, że to ostani raz był że kupowałam cos na allegro ale gdzie indziej mam kupować jak w tej mojej dziurze ino sklepy spożywcze i warzywniaki są :shake: Quote
madziasto4 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Kasia napisał(a):Myślisz, że ja lubię? Za każdym takim razem se powtarzam, że to ostani raz był że kupowałam cos na allegro ale gdzie indziej mam kupować jak w tej mojej dziurze ino sklepy spożywcze i warzywniaki są :shake: Nie wiem czy to akurat allegro wina. My przez ostatni okres naczekaliśmy się na przesyłki za wszystkie czasy:shake: Okres przedświąteczny, może to dlatego :roll: Quote
Kasia Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 madziasto4 napisał(a): Nie wiem czy to akurat allegro wina. My przez ostatni okres naczekaliśmy się na przesyłki za wszystkie czasy:shake: Okres przedświąteczny, może to dlatego :roll: Nie mówię, że to wina allegro - odnisłam sie ogólnie do sprzedaży wysyłkowej choć może tak to zabrzmiało bo tylko na allegro kupuję. To czekanie mnie za bardzo denerwuje. Poszłabym do sklepu i byłoby git a tak to muszę sie denerwować i niecierpliwić bo chciałabym mieć to juz tu i teraz :p Ale na ten przykład Wam rzeknę, że inne rzeczy które se kupiłam na allegro (spodnie i sweterek) juz do mnie dojszły :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Strona 666 przyprowadzilam posilki Quote
Kasia Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Niech szybciej macha tym kadzidłem!!! Quote
Magda Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Hej Kasiu! Gdzie wyro? Przyszłam podziwiać Quote
Anusia & Alutka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Magda_Miki napisał(a):Hej Kasiu! Gdzie wyro? Przyszłam podziwiać Ciiiicho bo nie doszlo! Quote
Recommended Posts