Kasia Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Alka napisał(a): jak juz zajrzałam ,że to zostawię ślad po sobie...:oops: cześc Kasiu! Stęskniłam się za wami... nieraz wpadałam ,żeby zobaczyć co u Was, ale milcząco.Zresztą klikałyśmy na gg to wiesz o tym.;) Łukaszek przeuroczy kawaler:loveu:, ale widzę ,że on wcale nie jadł tylko biedaczek musiał sprzątać :evil_lol:, a Fidlaczkowa fotka miodzio,( chciałam tą ostatnią zacytować, ale nie umiem linka wstawic )wielki buziak przesyłam w ten czarny nochalek:loveu: Kasiu, pozdrowienia i buziaki! Witaj Alu :loveu: :Cool!::cunao: :Cool!: - to wiesz z jakiej okazji, prawda? ;) Quote
Kasia Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Eeee no dzie jestescie? Co jest? No jestem przecie!!!! Quote
tigrunia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 :loveu::loveu: Cześć Fidlaki :loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): I dla mie tyz. Pirogi uwielbiam, a ruskie kocham cala soba. Jak juz mamasza sie zabiera za lepienie, to je pozniej do zamrazary cyk i Anusia ma pirogi kiedy jej sie zamarzy :loveu: Nastepnym razem sie opanujcie troche z tym wklejaniem... Dla Ciebie jeśli już to pierogi z bonusem mam. Kiedy się zmarzy, ale lepić to nie pomaga :shake: Następnym razem nie wyjeżdżaj na tyle.. Quote
madziasto4 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Aaa i cześć Kasiu i Fidlaczku! :multi: Hy hy Fidalk chce chyba zwisy na podłodze robić, ino ni ma jak :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Cze Dziewuchy :loveu: On to jest jeden wielki zwis :evil_lol: Gdzie można to zwisa a nawet jak nie mozna to i tak zwisa albo próbuje :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 madziasto4 napisał(a):Dla Ciebie jeśli już to pierogi z bonusem mam. Kiedy się zmarzy, ale lepić to nie pomaga :shake: Następnym razem nie wyjeżdżaj na tyle.. Dziekuje bardzo za tego bonusa, wole bez, bo diabel jeden wi co to ten bonus. Dugo to bylo?? Dugo?? To ja zem jest ciekawa co to w styczniu bedzie... Aha, Fidlasta, poczulam sie zignorowana! Quote
madziasto4 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Dziekuje bardzo za tego bonusa, wole bez, bo diabel jeden wi co to ten bonus. Dugo to bylo?? Dugo?? To ja zem jest ciekawa co to w styczniu bedzie... Aha, Fidlasta, poczulam sie zignorowana! Nie ma bez. Albo z, albo wcale :p A co ma być w styczniu? Jeszcze dluższe wyjazdy? Ja też się poczułam zignorowana!! Nie odpowiedziałaś czemu nie pomagasz lepić próżniaku!!:p Quote
Anusia & Alutka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 madziasto4 napisał(a):Nie ma bez. Albo z, albo wcale :p A co ma być w styczniu? Jeszcze dluższe wyjazdy? Ja też się poczułam zignorowana!! Nie odpowiedziałaś czemu nie pomagasz lepić próżniaku!!:p Wole fcale. W styczniu mie tu nie ma bo jestem w Warszawie. Na dlugo, stale znaczy sie. Lepic nie umim bo sie rozwala i nie lubim i paznokcie mi przeszkadzaja. Quote
madziasto4 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Wole fcale. W styczniu mie tu nie ma bo jestem w Warszawie. Na dlugo, stale znaczy sie. Lepic nie umim bo sie rozwala i nie lubim i paznokcie mi przeszkadzaja. Nie, to nie!! Ale przecie chyba będziesz mieć interneta!!! :crazyeye: Nie umi lepić gamoń :turn-l: Quote
Kasia Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Lepic nie umim bo sie rozwala i nie lubim i paznokcie mi przeszkadzaja. Też nie umim i też mi się rozwalają i dlatego nie robim pirogasów :placz: Kurna, posta żem napisała na temat ignorancji i go ni ma...:angryy: Quote
Anusia & Alutka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 madziasto4 napisał(a):Nie, to nie!! Ale przecie chyba będziesz mieć interneta!!! :crazyeye: Nie umi lepić gamoń :turn-l: Bede miec ale czasu miec nie bede pewnie. Bo ja nie jezdem kuchta jaka, zeby przy garach stac!! Kasia napisał(a):Też nie umim i też mi się rozwalają i dlatego nie robim pirogasów :placz: Kurna, posta żem napisała na temat ignorancji i go ni ma...:angryy: Kasiunia :loveu: Hi hi hi komp Cie zignorowal :turn-l: Quote
Kasia Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Fidlasty zamiast leżeć w swym nowym burdelowym posłanku to się musi męczyć z oparciowymi zwisami bo legowisko ponoć idzie ale coś dojść nie może...:shake: Quote
madziasto4 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Bede miec ale czasu miec nie bede pewnie. Bo ja nie jezdem kuchta jaka, zeby przy garach stac!! A co cię tak pochłonie w tej stolycy? Ale jeść toby się chciało! A lepić to nie ma komu. Quote
Kasia Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Kasiunia :loveu: Hi hi hi komp Cie zignorowal :turn-l: I paznokcie też przeszkadzają :evil_lol: Syscy mnie ignoruja ino Fidlak nie...:roll: Quote
Anusia & Alutka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Kasia napisał(a):Fidlasty zamiast leżeć w swym nowym burdelowym posłanku to się musi męczyć z oparciowymi zwisami bo legowisko ponoć idzie ale coś dojść nie może...:shake: Wszystko przez te swinta. Tera lud pisze jak goopi. madziasto4 napisał(a):A co cię tak pochłonie w tej stolycy? Ale jeść toby się chciało! A lepić to nie ma komu. Nooo praca, nauka itepe. A taaaak, wlasnie tak! Kasia napisał(a):I paznokcie też przeszkadzają :evil_lol: Syscy mnie ignoruja ino Fidlak nie...:roll: Ja Ciem nie ignoruje :shake: Quote
Kasia Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Bo Ci syscy to ta cała reszta bez Cię i mnie i Fidlaka :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Kasia napisał(a):Bo Ci syscy to ta cała reszta bez Cię i mnie i Fidlaka :evil_lol: To Ty Fidlasta przeciwko mnie!!? Ja Ciem ignoruję?? :placz: Quote
madziasto4 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Teściowa leży na łożu śmierci, powoli, ale miarowo oddycha, a przy łożu czuwa zięć. Nagle do pokoju wpada mucha, zaczyna sobie fruwać i brzęczeć, teściowa zaczyna wodzić wzrokiem za tą muchą, na co zięć mówi: - Mamusia się nie rozprasza... :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Piekne zblizenie Fidlako-nochalowe. Ja Cie Kasiu podziwiam za takie ujecia. I Fidlastego tyz. za cierpliwosc. [SIZE="1"]Kasia ma kurz na podlodze hi hi. I okruszki Quote
madziasto4 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Piekne zblizenie Fidlako-nochalowe. Ja Cie Kasiu podziwiam za takie ujecia. I Fidlastego tyz. za cierpliwosc. [SIZE="1"]Kasia ma kurz na podlodze hi hi. I okruszki Ja to mam za każdym razem ochotę dać buzi w ten cialny, duzi i mokly nosek Fidlakowy :loveu: A czy my kiedykolwiek zobaczymy takie zdjęcie Alusi i paproszków? :loveu: Quote
Kasia Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Przy stole: - Tak tak Hrabino! Mam hemoroidy! - Oh Hrabio! W istocie...?! - Nie, hrabino! W dupie...! - Janie! Jajo! - Na twardo czy na miękko? - Podrapać idioto! Quote
Kasia Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Se paprochy mam bo se nie codziennie odkurzam i sprzątam bo mnie się nie chce :eviltong: A przy tych 2 diabełakch to musiałabym sprzątac po kilka razy dziennie... Quote
madziasto4 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Kasia'] - Janie! Jajo! - Na twardo czy na miękko? - Podrapać idioto! :megagrin: :megagrin: :megagrin: [quote name='Kasia']Se paprochy mam bo se nie codziennie odkurzam i sprzątam bo mnie się nie chce :eviltong: A przy tych 2 diabełakch to musiałabym sprzątac po kilka razy dziennie... Kasiu paproszki rzecz normlna. Ja to dopiero na zdjęciach widzę gdzie jest kurz i ile paprochów :evil_lol: Egzamin na uczelni.Klatka z ptakiem przykryta tak,ze widac tlyko nogi ptaka.Profesor pyta studenta: -Co to za ptak? -Nie wiem. -Jak sie pan nazywa? Student podwija nogawki. -Niech sam pan zgadnie. :evil_lol: Quote
Recommended Posts