Magda Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Ludzie starczy!! Już mnie wszystko boli:evil_lol: Quote
Kasia Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Tak jak dzis to sie dawno nie uśmiałam :evil_lol: Siedzą na ławce dziewczyna i chłopak. W pewnej chwili ona mówi do niego zalotnie: - Połóż rękę na mym łonie. On pyta cichutko: - A co to jest mymłon? Idzie garbaty o północy przez cmentarz. Nagle zza grobu wyskakuje upiór i mówi: - Dawaj pieniądze! - Nie mam. - A co masz? - Garba. - To dawaj. I zabrał. A garbaty szczęśliwie wrócił do domu i opowiedział o wszystkim kumplowi - kulawemu. Kulawy chciał być znowu zdrowy i poszedł w nocy na cmentarz. Historia się powtórzyła. Wyskoczył upiór i mówi: - Masz garba? - Nie. - To masz! Quote
madziasto4 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Synowa zepchnęła teściową ze schodów i pyta: Gdzie się tak spieszysz Mamusiu? Quote
tigrunia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Ale was się żarty pod wieczór trzymają :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Dobra, to mój ostatni :evil_lol: Idzie ślimak pod górkę i śpiewa: - Za rok, za dwa... Naraz mija go ślimak idący z górki, który śpiewa: - Czterdzieści lat minęło... Quote
Aga76 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 madziasto4 napisał(a):Baca trzyma swoją teściową nad przepaścią i tak rzece: -Mój dziad zarąbał swoją teściową ciupaską,mój ojciec swoją teściowa powiesił,a jo cie kochom to cie puscom wolno!:evil_lol: Jak pięknie by mogło być... :evil_lol: Kasia napisał(a): Siedzą na ławce dziewczyna i chłopak. W pewnej chwili ona mówi do niego zalotnie: - Połóż rękę na mym łonie. On pyta cichutko: - A co to jest mymłon? :roflt: oj bu, już nie wyrabiam ze śmiechu Quote
Kasia Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Jeszcze te dwa :evil_lol: W PiS witają dzień słowami: "Niech Będzie Pochwalony Lech Kaczyński, Prezydent Najjaśniejszej Rzeczypospolitej i Brat Jego Jarosław - zawsze Dziewica" Siedzi dwóch kretynów w pokoju i zgasło światło. Jeden mówi to pewnie korki, a drugi to idź im otwórz. Quote
madziasto4 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Stary Żyd dawał do gazety nekrolog po swojej żonie i spytał o cenę. - Do pięciu wyrazów za darmo. - Nooo... to niech będzie: "Zmarła Zelda Goldman." - Ma pan do dyspozycji jeszcze dwa wyrazy. - To niech będzie: "Zmarła Zelda Goldman, sprzedam Opla." Quote
Magda Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Siedzą mężczyzna i kobieta w przedziale. Mężczyźnie rozpiął się rozporek, więc kobieta próbuje mu jakoś elegancko zwrócić uwagę: - Hmm... "sklep" się Panu otworzył... Pan od razu zorientował się o co chodzi i zapiął rozporek, ale chciał wiedzieć, czy nie widziała przypadkiem czegoś więcej: - A, hmm... "kierownik" był? - Nie, tylko jakiś "fizyczny" leżał na worach... Quote
Kasia Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 madziasto4 napisał(a): Stary Żyd dawał do gazety nekrolog po swojej żonie i spytał o cenę. - Do pięciu wyrazów za darmo. - Nooo... to niech będzie: "Zmarła Zelda Goldman." - Ma pan do dyspozycji jeszcze dwa wyrazy. - To niech będzie: "Zmarła Zelda Goldman, sprzedam Opla." :roflt::roflt: Quote
Aga76 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 litości... bo już płaczę ze śmiechu dawno takich dobrych nie czytałam :loveu: Quote
Kasia Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Magda_Miki napisał(a): Siedzą mężczyzna i kobieta w przedziale. Mężczyźnie rozpiął się rozporek, więc kobieta próbuje mu jakoś elegancko zwrócić uwagę: - Hmm... "sklep" się Panu otworzył... Pan od razu zorientował się o co chodzi i zapiął rozporek, ale chciał wiedzieć, czy nie widziała przypadkiem czegoś więcej: - A, hmm... "kierownik" był? - Nie, tylko jakiś "fizyczny" leżał na worach... Madźka nie mogę :evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 -Co to jest? Ropucha i 20 żabek? -Teściowa wieszająca firanki. Wraca facet do domu i od progu krzyczy: - Jessss wygralem w lotto, jest! udalo sie! SZEŚĆ, SZOSTKAAA! wydziera sie zadowolony z siebie. Patrzy, a tu zona siedzi smutna i placze. -Co sie stalo - pyta. Na to żona: - Mama mi dzis umarla. Facet wrzeszczy: - Yessssssssssss! Kur**, KUMULACJA ! Mistrz w pchnięciu kulą do trenera: - Dziś muszę pokazać klasę... na trybunie siedzi moja teściowa. - E! nie dorzucisz... Przychodzi pijany zięć do domu i zastaje w drzwiach swoją teściową z miotłą, więc pyta: - Mamusia sprząta, czy odlatuje??? Quote
Aga76 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Boooskie !!! Niebiańskie są te dowcipy o T ... Quote
tigrunia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='madziasto4'] Wraca facet do domu i od progu krzyczy: - Jessss wygralem w lotto, jest! udalo sie! SZEŚĆ, SZOSTKAAA! wydziera sie zadowolony z siebie. Patrzy, a tu zona siedzi smutna i placze. -Co sie stalo - pyta. Na to żona: - Mama mi dzis umarla. Facet wrzeszczy: - Yessssssssssss! Kur**, KUMULACJA ! Quote
Kasia Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 madziasto4 napisał(a): Wraca facet do domu i od progu krzyczy: - Jessss wygralem w lotto, jest! udalo sie! SZEŚĆ, SZOSTKAAA! wydziera sie zadowolony z siebie. Patrzy, a tu zona siedzi smutna i placze. -Co sie stalo - pyta. Na to żona: - Mama mi dzis umarla. Facet wrzeszczy: - Yessssssssssss! Kur**, KUMULACJA ! Okrzyk prawie jak przy kumulacji 6 baniek :evil_lol: Quote
Mona4 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Autostrada A4 jedzie facet i widzi ,stojacy na poboczu samochod a wrowie leząca kobiete. Pomyslal wypadek!!! wysiada podlatuje do kobiety i pyta.....czy pani jest ranna.....a kobieta otwiera oczy i z usmiechem odpowiada NIE calodobowa. Quote
Kasia Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Mona4 napisał(a): Autostrada A4 jedzie facet i widzi ,stojacy na poboczu samochod a wrowie leząca kobiete. Pomyslal wypadek!!! wysiada podlatuje do kobiety i pyta.....czy pani jest ranna.....a kobieta otwiera oczy i z usmiechem odpowiada NIE calodobowa. :evil_lol::evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Hihi ale tu dziś wesolutko :D Pozdrawiamy Fidlaczkową rodzinke i życzymy przyjemnego weekendziku:loveu: Quote
Magda Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Hej weekendowo! Zabieram się za sprzątanie..... łazienek wzywa:cool1: Quote
Kasia Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Cześć. Ja juz po sprzątaniu, zabrałam sie do roboty z samego rańca i teraz mam juz wolne :lol: Nawet wszystkie okna pomyłam taki miałam zapał!!! Quote
Recommended Posts