Kasia Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Cze dziewoje w mikołajki :loveu: U Łukaszka Mikołaj juz od wtorku chodzi. Co chwilka przychodzi ktoś z prezentem dla Niego, to sąsiadka, to babcia jakaś, to ciotka jakaś :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='Aga76'] Puk puk puk... Ale naczochrany renifer :roflt: Quote
Aga76 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Ale naczochrany renifer :roflt: wyposzczony :loveu::loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Cze Fidlaki .. To i ja do łukaszka zaglądam i nawet Mikołaja przytargałam Quote
madziasto4 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Aga76 napisał(a):Alee cyrk :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To grypa jak nic.... O curwa ale kyrk :evil_lol: Dzień dobry Fidlaczki w Mikołajki, ho ho ho! :grins: Quote
Kasia Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Anuśka nie może chorować bo wtedy nie radzi sobie z niczym...nie wie gdzie jest, nie wie co się dzieje, za niczym nie nadąża :evil_lol: Cze Dogo-Mikołaje :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Kasia napisał(a):Anuśka nie może chorować bo wtedy nie radzi sobie z niczym...nie wie gdzie jest, nie wie co się dzieje, za niczym nie nadąża :evil_lol: Niestety buuu. Kasiu bardzo mi sie spodobal Twoj wierszyk :loveu: Quote
Magda Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Hej Fidlaki! Hihi...Anusiak po 22 wariuje:stupid: Kasiu dzisiaj piątek! Słyszysz PIĄTEK!!:Cool!::bigcool: Quote
madziasto4 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Ja mam dzisiaj długaaaaaśny weekend, już od 10 jestem w domu :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Magda_Miki napisał(a): Hihi...Anusiak po 22 wariuje:stupid: Ale bo ciemu? Czesc Kasiu :loveu: Jak Wasze poslanko? Przybylo? Quote
Magda Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Ale bo ciemu? Nienasycony chyba jakiś:evil_lol: Quote
Kasia Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Cześć Hołoto :loveu: Posłanka jeszcze ni ma :shake: Ale ponoć juz wysłane więc może po południu dojdzie... Quote
Magda Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 No wiesz co?! Takie przywitanie....phi!:cool1: Quote
madziasto4 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Ale będzie miał posłanko Fidlak:loveu: To czerwone zamówione jednak? Quote
Kasia Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Władzo nie narzekaj bo milutko Was przywitałam, tak z miłością :loveu: :evil_lol: Taa, burdelowe mu sprawiłam posłanie :evil_lol: Quote
Magda Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Kasia napisał(a):Władzo nie narzekaj bo milutko Was przywitałam, tak z miłością :loveu: :evil_lol: Taa, burdelowe mu sprawiłam posłanie :evil_lol: Kasia to będzie nas dwóch!:evil_lol: Miki też ma czerwone. BA! Nawet dwa:lol: Quote
tigrunia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Jessi tez ostatnio dostała czerwone. Ale tylko na wystawy .. teraz nei pozwalam jej w nim spać :evil_lol: My też mamy takie posłanko kasiu, które zamówiłaś tylko w kolorze brzoskwiniowym :loveu: Quote
tigrunia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 W odwiedziny do Pańci przyszedł ? :loveu: Quote
Kasia Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 tigrunia napisał(a): Jessi tez ostatnio dostała czerwone. Ale tylko na wystawy .. teraz nei pozwalam jej w nim spać :evil_lol: My też mamy takie posłanko kasiu, które zamówiłaś tylko w kolorze brzoskwiniowym :loveu: nasze burdelowe posłanko dzis nie przyszło :placz::placz: Quote
Kasia Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 tigrunia napisał(a): W odwiedziny do Pańci przyszedł ? :loveu: Tak :loveu: Całe 3 godzinki go miałam!!! O 20.00 siostra znów go zabiera :placz: Quote
madziasto4 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Buu Fidlaczka nie będzie.. Mam kawał: Idzie blondynka ulicą. Nagle obok zatrzymuje się samochód. - Podwieźć cię? - Nie, po dwieście pięćdziesiąt! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts