Kasia Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Dzisiaj zamówię i przeleję kasę wiec pewnie po niedzieli. Quote
madziasto4 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Kasia napisał(a): Madźka a co myślisz o tym TU ? Juz sama nie wiem... W sumie możnaby się zastanowić nad tym, jest tańsze, w wymiarach różnica niewielka, niższe brzegi (brak oparcia jak w tym foteliku), tylko ciekawa jestem czy robią jednokolorowe też czy tylko dwukolorowe :hmmmm: Quote
madziasto4 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Coś się z godziną na dogo popierdzieliło i mój post się wkleił wcześniej :shake: Quote
madziasto4 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 To ja kcem być praczem :grins: :lol: Jak rączka Łukaszka? Quote
madziasto4 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Godzina mi świruje na dogo, mój post się gdzieś usadowił wcześniej :hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Bierij Kasia to pirsze co pokazalas. I szukaj tera mojego posta bo nie wiem gdzie wskoczy... Quote
Anusia & Alutka Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Kasia napisał(a): Madźka a co myślisz o tym TU ? Juz sama nie wiem... I wogole to czemu akurat Madzka?? :roll: Quote
madziasto4 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):I wogole to czemu akurat Madzka?? :roll: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Bo ja mam moja droga zmysł dawania dobrych rad :cool1: Quote
Kasia Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 A kto szopem? :p Rączka dobrze czyli tak jakby tego gipsu wcale nie było :lol: Madźka a co myślisz o tym TU ? Juz sama nie wiem... Quote
Anusia & Alutka Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 madziasto4 napisał(a)::megagrin: :megagrin: :megagrin: Bo ja mam moja droga zmysł dawania dobrych rad :cool1: Jasne... Ciekawe czy Fidlasta widzi co my piszemy... Quote
madziasto4 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Jasne... Ciekawe czy Fidlasta widzi co my piszemy... Pewnie by widziała gdyby była- chiba sobie polazła stąd. Quote
Kasia Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Jezdem byłam ino z Fidlasińskim na kupie. Dlatego Madźka bo akurat wtedy on a była na dogo a ja w gorącej wodzie kąpana musiałam wiedzieć od razu :p Wezmę ten pierwszy, m i też sie bardziej podoba :loveu: Quote
madziasto4 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Kasia napisał(a): Dlatego Madźka bo akurat wtedy on a była na dogo a ja w gorącej wodzie kąpana musiałam wiedzieć od razu :p Phi :obrazic: Ale cielwony weź!! Quote
Kasia Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 ...i dlatego, że jako jedyna doradziła mi czerwony :loveu: Quote
madziasto4 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Kasia napisał(a):...i dlatego, że jako jedyna doradziła mi czerwony :loveu: Nie podlizuj się teraz :eviltong: Ale wiesz co? Mam przeczucie, że Łukaszek jako pierwszy sprawdzi jakość Fidlakowego fotelika, jak już go przyślą :evil_lol: Quote
Kasia Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Ja nie wazelina :shake: Pewnie tak. Oby przyszedł jak najszybciej. W sobotę nadepnęłam na osę gołą stopą. Troszkę zapiekło ale nic poza tym mi nie wyskoczyło, żadna gula ale od tego czasu potwornie swędzi!!! Tak swędzi, że szlag mnie trafia nawet chodzić nie potrafię. czy to normalna reakcja? Quote
madziasto4 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 A gdzieś Ty osę zimą znalazła?? :crazyeye: Quote
Kasia Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Z balkonu se ja przytargałam. Była w kwiatku doniczkowym, który zamierzałam wyrzucić. Quote
Kasia_zg Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Witam Fidlastych milusio :) Ależ fajny nieład był przy tym pakowaniu Łukaszka :lol: Zwisy Fidlaste sa boskie :loveu: A jeśli chodzi o posłanko to przyznaje ze jest bardzo wygodne tak wygodne ze własnie staruszek Timuś wygrzewa w nim swoje stare kości zadomwił sie w foteliku Matusia i trzeba było mu ustapić ale i tak Matuś czasami w nim śpiusia...Mozemy polecić tylko zeby był zdejmowany pokrowiec bo nasze wlasnie nie jest i pranie jest ciut utrudnione... Pozdrawiamy gorąco:loveu::loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Kasia napisał(a): W sobotę nadepnęłam na osę gołą stopą. Troszkę zapiekło ale nic poza tym mi nie wyskoczyło, żadna gula ale od tego czasu potwornie swędzi!!! Tak swędzi, że szlag mnie trafia nawet chodzić nie potrafię. czy to normalna reakcja? Może Ci nie zdążyla jadu zapodac. Albo wczesniej otrula sie Twoim :evil_lol: Czesc Fidlaki :loveu: Quote
Kasia Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Kasia_zg napisał(a):Witam Fidlastych milusio :) Ależ fajny nieład był przy tym pakowaniu Łukaszka :lol: Zwisy Fidlaste sa boskie :loveu: A jeśli chodzi o posłanko to przyznaje ze jest bardzo wygodne tak wygodne ze własnie staruszek Timuś wygrzewa w nim swoje stare kości zadomwił sie w foteliku Matusia i trzeba było mu ustapić ale i tak Matuś czasami w nim śpiusia...Mozemy polecić tylko zeby był zdejmowany pokrowiec bo nasze wlasnie nie jest i pranie jest ciut utrudnione... Pozdrawiamy gorąco:loveu::loveu: Hej Kasieńko :loveu: W tym legowisku pokrowiec jest ściągany, od spodu ma zamek więc nie będzie problemu z praniem :lol: Anusia & Alutka napisał(a): Może Ci nie zdążyla jadu zapodac. Albo wczesniej otrula sie Twoim :evil_lol: Czesc Fidlaki :loveu: Ja na pewno nie bo ja jestem dobra dusza i nie mam w sobie grama jadu :cool1: Cze Anulka :loveu: Quote
Recommended Posts