madziasto4 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 I coś mu Fidlasta dziób ucięła na ostatniej fotce?? :turn-l: Quote
Pegaza Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 ha jak widać gospodarz domu wyjechal to Fidel wyluzowany;) Fidelkowa ogląda taniec z gwiazdami:lol: jestem ciekawa kto predzej zatęskni za panem- Fidel, Łukaszek czy Ty:eviltong: Anusia ja Cie uświadomie po stażu 12 -letnim chwile uniesień minęły to juz Nigdy nie jest to samo jak w czasie narzeczeństwa czy staż młody małżenstwa:roll: ale ale są i wyjątki ktorzy do końca mają ochote dziennie:eviltong: Quote
Kasia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Hi hi Fidlasta taniec z gwiozdami oglada a Fidlak zaniedbany wije sie po podlodze... :evil_lol::evil_lol: [quote name='madziasto4'] I coś mu Fidlasta dziób ucięła na ostatniej fotce?? :turn-l: No co, w jednej rynce aparat w drugiej pieprzowa więc miało prawo mi się zatrząść :p [quote name='Pegaza'] jestem ciekawa kto predzej zatęskni za panem- Fidel, Łukaszek czy Ty:eviltong: Anusia ja Cie uświadomie po stażu 12 -letnim chwile uniesień minęły to juz Nigdy nie jest to samo jak w czasie narzeczeństwa czy staż młody małżenstwa:roll: ale ale są i wyjątki ktorzy do końca mają ochote dziennie:eviltong: Zgaduj zgadula :eviltong: Baa, raz to mało - są i tacy co po 3 razy se zapodają a do półwiecza im bliżej jak dalej :evil_lol: Quote
Kasia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Pegaza napisał(a): ha jak widać gospodarz domu wyjechal to Fidel wyluzowany;) Gospodarzem to sem ja! On jest może i głową ale tą szyją, która ją steruje jestem JA 8) Quote
Pegaza Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Kasia kto wygrał taniec? pyta Tz mój bo jest w pracy a ja tego nie oglądam Quote
Pegaza Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 noo to dobrze:p bo nie lubie Steczkowskiej Quote
madziasto4 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Tylko ciekawa jestem jak oni się tym Porszakiem podzielą :evil_lol: Chiba sprzedać trza :hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Nie ogladalam tego czegos. Ale na lodzie to fajowo smigaja :loveu: Quote
Kasia Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 madziasto4 napisał(a): Tylko ciekawa jestem jak oni się tym Porszakiem podzielą :evil_lol: Chiba sprzedać trza :hmmmm: Nie muszą sprzedawać bo On też wygrał se autko ino, że troszkę insze :p Cze baby :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='Aga76']Dobry Agus, Ty to czy nie Ty?? Jakas taka... niepodobna... Quote
madziasto4 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Kasia napisał(a):Nie muszą sprzedawać bo On też wygrał se autko ino, że troszkę insze :p Cze baby :loveu: Taaaa? A jakie? Aga76 napisał(a):Niewyraźnie się czuję... oj bu Aguś, migusiem Rutinoscorbin.:cool1: Quote
Zuza96 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Oj jak ja u Was Fidlaści daaawno nie byłam Ale przylizłam i oglądam foty Fidelkowego i Łukasia i widzę, że bardzo się przejął wyjadem taty :loveu::loveu::loveu: No to tam wszystkich ucałuj Łukaszka, Fidlaka siebie też możesz jak chcesz :evil_lol: [quote name='Pegaza']noo to dobrze:p bo nie lubie Steczkowskiej Ja też jej nie lubię :cool1: A nawet nie pokazali tego jego samochodu, ani nie powiedzieli jaki nie... [quote name='Anusia & Alutka']Nie ogladalam tego czegos. Ale na lodzie to fajowo smigaja :loveu: A ja jeszcze oglądam "You can dance" i super jest. Ciekawe kto wygra :cool3: Quote
Kasia Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Cześć Zuzka dawni niewidziana i niesłyszana :loveu: Śliczny avatar se zapodałaś!!!! Wszyscy wycałowani, obcałowani, zacałowani...łacznie ze mną przez tamtych dwóch :evil_lol: Cze Kamilko Corinkowa :loveu: Quote
Aga76 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Cześć Kasiu, Jak tam w domku bez jednego męskiego przedstawiciela? Quote
Kasia Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Spokojnie i cicho...Mogę robić co chcę czyli nic i siedzieć na necie ile chcę :evil_lol: Jak jestem sama z Łukaszkiem to zawsze jest spokój. Wystarczy tylko, że zjawi sie druga osoba (obojętnie kto) to sie wtedy zaczyna - mały sie popisuje, krzyczy, biega...nie ma chwili ciszy i spokoju :lol: Quote
Aga76 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Przed tobą nie musi się popisywać :evil_lol: za dużo o nim wiesz :evil_lol: Czyli ok :loveu: cicho, miło, necik na wyłączność... Quote
Kasia Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 O tak. Jest gitaśnie :loveu: Ino, że cos mi komp szwankuje tzn. nie umiem zgrać zdjęć. Albo cos z kablikiem albo z tymi wejściami kablikowymi...Chyba będę musiała zadzwonić po szwagra bo nie umiem dla Was wstawić zdjęć mojej pieprzowej :loveu: Quote
Aga76 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Szwagier do dzieła, kcemy pieprzowej !!! kiełbasy Quote
Anusia & Alutka Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Dobry dziewczynki. :loveu: Nic mi sie nie chce buuuuu EDIT: I jeszcze jedno, od tego Waszego gadania non stop kce mi sie kielbasy. A ni mom!! Quote
Kasia Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Już dzwoniłam. Teściu przekaże :lol: Quote
Aga76 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Kasia napisał(a):Już dzwoniłam. Teściu przekaże :lol: Jest nadzieja na pieprzową Fidelkową, że tak powiem :drink1: Oj Anusia :glaszcze: Quote
Recommended Posts