madziasto4 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Piernik to mie sie z wladza kojarzy. A ja bym se murzynka zjadla, o. Hy hy. A co to za jeden ten murzynek..? Tak jakbym go znała..:hmmmm: Anusia, dziś nie żarłam chliba.:grins: Quote
Anusia & Alutka Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 madziasto4 napisał(a):Hy hy. A co to za jeden ten murzynek..? Tak jakbym go znała..:hmmmm: Anusia, dziś nie żarłam chliba.:grins: Braaaaawooooooooo Madzka nie zarla dzisiaj chliba :megagrin: A ten murzynek to taki piernikomoremkoksztaltny ciemny, kakaowy i pyszny taki puszysty mniam. Czekaj ino Wladza albo Atka przyliza to szybko Ci to wytlumacza. Quote
madziasto4 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Nawilżacz powietrza se włączyłam :grins: I bursztynu dolałam. Quote
Kasia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 No i zostaliśmy z Łukaszkiem i Fidlakiem sami....TZ pojechał do Holandii zarobić na nowe autko :lol: Wróci dopiero na koniec stycznia więc internet mam teraz tylko dla siebie :multi: Cze niedzielnie przed poniedziałkowo :loveu: Quote
Aga76 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Cześć Kasiu :loveu: TZ niech szybko i szczęśliwie wraca... Quote
Kasia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Aga76 napisał(a): Cześć Kasiu :loveu: TZ niech szybko i szczęśliwie wraca... Cze Agula :loveu: Szczęśliwie to na pewno ale czy szybko...:p Wiesz, troszkę spokoju mi się należy, co nie???? Quote
Aga76 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Oczywiście :evil_lol: bez dwóch zdań... Quote
Kasia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Rozumiemy sie doskonale.:loveu: Ach, zaczyna sie moje sanatorium...:evil_lol: Quote
Aga76 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Kasia napisał(a):Rozumiemy sie doskonale.:loveu: Ach, zaczyna sie moje sanatorium...:evil_lol: :loveu::loveu::loveu: i będzie miodzio... oj miodzio! Quote
Anusia & Alutka Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Kasia napisał(a):Rozumiemy sie doskonale.:loveu: Ach, zaczyna sie moje sanatorium...:evil_lol: Sanatorium najlepsze w stroniu. Wiecie jki tu klimat w kotlinie klodzkiej jest?? Czesc Kasiu :loveu: TZ pracowity chopak! Quote
Kasia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Cze Anuśka :loveu: Łukaszek pomagał tatusiowi w pakowaniu :loveu: Quote
Kasia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Takie cuda kupiłam se na allegro... Quote
Aga76 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Jaki śliczny nieład w kuchni :evil_lol: Świetne są te cuda okienne :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Sliczne ozdoby okienne :loveu: No Łukaszek zuch chlopak, jak Wy byscie dali sobie bez niego rade przy pakowaniu? :evil_lol: Quote
Kasia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 No faktycznie, jego pomoc jest nieoceniona :evil_lol: Quote
koregra Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Witaj Kasiu, Fidelek jak zwykle uroczy Łukaszek przesłodki, a o ozdobach to już dawno pisałalm ze fajowe a te świąteczne rewelacja:loveu: Quote
Pegaza Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Cze Fidlasta:p no i pojechał... taa tak se mysle że no właśnie masz luzz od sex:eviltong:[SIZE=2] nie wiem czy dla Ciebie dobrze czy zle :eviltong: pomocny Łukaszek http://img233.imageshack.us/img233/7341/tnimg0567xe0.jpg a okienne witraże fajne, masz blisko sąsiadów naprzeciwko do okien Ci szpakają:lol: Quote
Kasia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='Pegaza'] no i pojechał... taa tak se mysle że no właśnie masz luzz od sex:eviltong:[SIZE=2] nie wiem czy dla Ciebie dobrze czy zle :eviltong: Dario mam luz nie tylko od tego ale od wszystkiego - gotowania, prania, słuchania zrzędzenia że znów siedzę na dogomanii itd...:evil_lol: Cze Kamilko :loveu: Quote
madziasto4 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Cześć Kasiu:loveu: No, to życzę szybkiego powrotu Tomka! :) Łukaszek pewnie zaczął od pakowania garów, łyżek, widelców...:evil_lol: Okienne dekoracje bomba :loveu: Quote
Kasia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 madziasto4 napisał(a): Łukaszek pewnie zaczął od pakowania garów, łyżek, widelców...:evil_lol: Okienne dekoracje bomba :loveu: Najpierw wyciągnął wszystkie worki, reklamówki i siatki a potem zabrał się za szafki i szuflady i wszystko to lądowało w torbie TZta na przemian z jedzeniem i ciuchami które pakował :evil_lol: Dzięki :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Ej Wy sie tak tylko podsmiewacie, czy po slubie to sie naprawde robi tylko "malzenski obowiazek"? I pytam calkiem serio, zeby nie bylo... Quote
Kasia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 No wiesz...to nie całkiem tylko "małżeński obowiązek" ale....;) Quote
Anusia & Alutka Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Hi hi Fidlasta taniec z gwiozdami oglada a Fidlak zaniedbany wije sie po podlodze... Quote
Recommended Posts