Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Zuza96']Więcej, więcej, więcej,więcej !!!

Fidelki wy sobie uważajcie, Zuza to jakaś Fidelkoholiczka :evil_lol: [wcale się babie nie dziwię :cool3:]

A fidelkowe foty nadrobiłam :cool3: Mały skarbek :loveu:
Ale proszę też o jakieś fotencje Łukaszka :mad:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Fidelki wy sobie uważajcie, Zuza to jakaś Fidelkoholiczka :evil_lol: [wcale się babie nie dziwię :cool3:]

A fidelkowe foty nadrobiłam :cool3: Mały skarbek :loveu:
Ale proszę też o jakieś fotencje Łukaszka :mad:
DOKŁADNIE !!!

Posted

Dzisiaj znowu ostrzygłam Fidlaka ale tym razem zbyt krótko :angryy: Straszne się wiercił i kręcił tak, że za każdym ciachnięciem nożyczkami było krzywo i trzeba było to wyrównywać...no i tak wyrównywałam aż nie było już co wyrównywać...:roll::roll:

Posted

fidelek2 napisał(a):
Cześć Moniczko :loveu::loveu:

Fidelek i Lukaszek dziękują za komplemenciki...i ja też...;);)
Jak interes się kręci? :razz:

na razie mam weekendowy urlop ;) nie mogę ciągle w tym siedzieć bo bym ogłupiała :evil_lol:

Posted

Moniś napisał(a):

na razie mam weekendowy urlop ;) nie mogę ciągle w tym siedzieć bo bym ogłupiała :evil_lol:

Wiesz co, musiałabym pogadać z Tobą na gg ale to nie dziś bo zaraz muszę uciekać...Będziesz miała jutro chwilkę? Tak w godzinach popołudniowych?

Posted

fidelek2 napisał(a):
Wiesz co, musiałabym pogadać z Tobą na gg ale to nie dziś bo zaraz muszę uciekać...Będziesz miała jutro chwilkę? Tak w godzinach popołudniowych?

jasne ;) a w jakiej sprawie ? :lol:

Posted

Moniś napisał(a):

jasne ;) a w jakiej sprawie ? :lol:

A w takiej, w której jesteś coraz to lepsza...;) czyli w sprawie banerkowej.
Bo ja lewa jestem co do takich różnych rzeczy i chciałam się ciebie wypytać jak mam zacząć i w czym...tak tylko dla siebie, robić jakieś przeróbki i takie tam różne... Podpowiesz mi i pokierujesz???

Posted

fidelek2 napisał(a):
A w takiej, w której jesteś coraz to lepsza...;) czyli w sprawie banerkowej.
Bo ja lewa jestem co do takich różnych rzeczy i chciałam się ciebie wypytać jak mam zacząć i w czym...tak tylko dla siebie, robić jakieś przeróbki i takie tam różne... Podpowiesz mi i pokierujesz???

jasne, nie ma problemu ;) zapraszam:lol:

Posted

Moniś napisał(a):

jasne, nie ma problemu ;) zapraszam:lol:

superowo :multi::multi: to do jutra, teraz już uciekam (TZ wygania bo ściągnął jakiś ekstra film i teraz każe mi go ze sobą oglądać...:p)

Pa :bye::bye:

Posted

fidelek2 napisał(a):
superowo :multi::multi: to do jutra, teraz już uciekam (TZ wygania bo ściągnął jakiś ekstra film i teraz każe mi go ze sobą oglądać...:p)

to czekam na relację z extra filmu :lol:

Posted

[quote name='fidelek2']Sylwuś - dla Ciebie zdjęcia Lukaszka :loveu::loveu:

Dziękuję :multi:
Uaaaaa :loveu::loveu: Rozpływam się :loveu::loveu:
Jaka klata :cool3::cool3:

Ojj gdybyś maleńki wiedział jak tu nastolatki za Tobą szaleją :evil_lol:

A co do Fidlaka: no to ładnie go pancia oszpeciłaś :evil_lol: Żartuję, Fidlaczkowi w każdej fryzurce ładnie :loveu:

Posted

[quote name='fidelek2']superowo :multi::multi: to do jutra, teraz już uciekam (TZ wygania bo ściągnął jakiś ekstra film i teraz każe mi go ze sobą oglądać...:p)

Dobranoc skarbeczki :loveu::loveu:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Ojj gdybyś maleńki wiedział jak tu nastolatki za Tobą szaleją :evil_lol:

no, no... zazdrosna się robię :evil_lol::evil_lol:

A co do Fidlaka: no to ładnie go pancia oszpeciłaś :evil_lol: Żartuję, Fidlaczkowi w każdej fryzurce ładnie :loveu:

Sylwia, wiem że go oszpeciłam, TZ to nawet nie chciał wyjść z nim wczoraj na spacer bo powiedział że ludziska będą się naśmiewać :roll::roll:
Ja durna baba :wallbash: chciałam zrobić z Niego przystojniaka a tu co wyszło...szkoda gadać...:roll::roll:

Posted

fidelek2 napisał(a):
wygolone i ... co najgorsze - obrażone strasznie!!! :roll::roll:

a za co się tak obraził? :roll::eviltong:
Fryzura mu się nie podoba?:eviltong:

Kasiu, jaki film oglądaliście i czy fajny? :lol:

Posted

Moniś napisał(a):

a za co się tak obraził? :roll::eviltong:
Fryzura mu się nie podoba?:eviltong:

Kasiu, jaki film oglądaliście i czy fajny? :lol:

dokładnie tak - obrażony za "fryzurke" :evil_lol::evil_lol:

a filmik to "Inside Man", naprawdę dobry polecam!!! ;) to taki thriller sensacyjny czy też cuś podobnego...:roll:

Posted

[quote name='Zuza96']
Jeszcze trochę łysolka :p

A mi się bardzo podoba :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: Ten łysolek:evil_lol::evil_lol:

Zuza96, cieszę się bardzo bo zewsząd słyszę "Coś ty z nim zrobiła!!!" :evil_lol::evil_lol: