Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Powiem Ci tak:
Można z tych pieniążków kupić spacerówkę bo to akurat taki okres, że dziecko przechodzi do tego wózka (my kupiliśmy wcześniej)
Oprócz pieniążków Mały dostał też huśtawkę (nie wieszaną na futrynie), na allegro mu zamówiliśmy a chrzestny zapłacił.
Możesz kupić jakiś ekstra ciuszek albo zabawkę - tych zabawek jest teraz duży wybór...

Posted

Halo chołoto!!

A propos bicia, to jak byłam w szpitalu rok temu, to było między innymi dziecko może 3-4 letnie, które szwenadło się po oddziale z rączkami w rajstopach. Okazało się, że dziewczynka sama się bije, pięściami na dodatek- ma takie odruchy, dlatego znalazła się na neurologii. Kurcze, straszne to było, jak jej się udało wyjąć ręce z tych rajstop, to tak sobie czasami przyfasoliła w oko, w czoło, w nos, że coś strasznego :shake:
To akurat choroba, ale tak mi się przypomniało a propos okładania się.

Posted

Madźka nie strasz mnie bo mi już i tak się wydaję, że ten oszołom ma ADHD jak nic :evil_lol:
On się nie okłada aby Go to bolało i aby ślady jakieś były, ponoć większość dzieci to przechodzi i póki nie jest to jakieś drastyczne to nie ma sie czym martwić.

Posted

madziasto4 napisał(a):
Halo chołoto!!

A propos bicia, to jak byłam w szpitalu rok temu, to było między innymi dziecko może 3-4 letnie, które szwenadło się po oddziale z rączkami w rajstopach. Okazało się, że dziewczynka sama się bije, pięściami na dodatek- ma takie odruchy, dlatego znalazła się na neurologii. Kurcze, straszne to było, jak jej się udało wyjąć ręce z tych rajstop, to tak sobie czasami przyfasoliła w oko, w czoło, w nos, że coś strasznego :shake:
To akurat choroba, ale tak mi się przypomniało a propos okładania się.

Oooo ale jaja!!

A Ty na psychiatrii lezala tak?

Posted

Kasia napisał(a):
No fakt...też nie chciałabym przeżyć szoku termicznego :shake:

jeszcze później będzie trzeba się leczyć :evil_lol: po takich traumatycznych przeżyciach może przecież być różnie :roll:

Posted

Kasia napisał(a):
I jeszcze byśmy wylądowany na jakimś zamkniętym oddziale ze związanymi z tyłu ryncami :shake:

:evil_lol: ooo to wtedy dopiero dałybyśmy czadu...