madziasto4 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):No o to, ze Kasia tez uwaza ze nie zaliczasz sie do czlowiekoe. I powiedziala czesc wszystkim i czesc Madzka. Kasia napisał(a):Madźka nie słuchaj Jej! Jesteś człek ino ze inszy :evil_lol: I co ja mam o tym myśleć? :roll: Quote
Kasia Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 madziasto4 napisał(a): I co ja mam o tym myśleć? :roll: No jak to co? Jesteś jedyna w swoim rodzaju :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Kasia napisał(a):Madźka nie słuchaj Jej! Jesteś człek ino ze inszy :evil_lol: Insza insza :turn-l: Toc caly czas jej to powtarzam :megagrin: Quote
madziasto4 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Kasia napisał(a):No jak to co? Jesteś jedyna w swoim rodzaju :loveu: Anusia & Alutka napisał(a):Insza insza :turn-l: Toc caly czas jej to powtarzam :megagrin: Rozbieżność opinii widzę :roll: Quote
Kasia Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 No to przecie my dwie różne osóbki jesteśmy to i inne zdanie se mieć możemy, co nie...? :wink: Quote
Anusia & Alutka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 He he ale sie Fidlasta wmanewrowalas... Quote
madziasto4 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Kasia napisał(a):No to przecie my dwie różne osóbki jesteśmy to i inne zdanie se mieć możemy, co nie...? :wink: A se możecie, a jasne.. A róbta co chceta, a se myślta co chceta, oo! Co Ty się tak Fidlasta szybko zmyłaś lulu? :razz: Quote
Anusia & Alutka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 madziasto4 napisał(a): Co Ty się tak Fidlasta szybko zmyłaś lulu? :razz: Moze dzisiaj Fidlastej kolej :razz: Quote
Kasia Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Kolej czy nie kolej spać trza było iść!!! Cierpię ostatnio na bezsenność i tablety se takie biorę co to pomagaja mi zasnąć więc wczoraj też se wziełam i spać mi się zachciało :cool1: I rano wstać ciężko mi było.... Nawet po kawie dalej spać mi sie chce. Quote
Aga76 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Śliczna ta suszarka :roll: Dobry Kasiu :cool1: Quote
Kasia Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Aguś ta suszara to już ledwo zipie...długo juz nie wytrzyma po tych wstrząsach, które jej Łukaszek zapodaje :p Quote
Aga76 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Kasia']Aguś ta suszara to już ledwo zipie...długo juz nie wytrzyma po tych wstrząsach, które jej Łukaszek zapodaje :p :evil_lol: znaczy się kupisz jeszcze piękniejszą (niebawem) Quote
Kasia Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Taa...kupię dwie co by na zapas było :evil_lol: Chociaż może przyjdzie etap na coś inszego...były szczoteczki, była zmiotka z szufelką, jest suszarka to teraz czas na żelazko może :cool1: Quote
Kasia Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 A dasz? :evil_lol: Jak dasz to wezmę a to moje stare dam mojemu Rządzicielowi. Quote
Aga76 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Kasia napisał(a):A dasz? :evil_lol: Jak dasz to wezmę a to moje stare dam mojemu Rządzicielowi. :shake: ino mogę pożyczyć bo mam sztuk jeden w domu, myślałam, że może wypatrzyłaś jakiś ciekawy egzemplarz w sklepie i dlatego następnym trofeum Łukaszka może być żelazko. Quote
Kasia Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Aga76 napisał(a): :shake: ino mogę pożyczyć bo mam sztuk jeden w domu, myślałam, że może wypatrzyłaś jakiś ciekawy egzemplarz w sklepie i dlatego następnym trofeum Łukaszka może być żelazko. Nie da rady tak bo z torbami pójdę jak będę spełniała każde Jego życzenie :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Cześć Kasieńko :) Ehhh Łukaszek i jego suszareczka ona chyba musi być jakaś magiczna skoro on ją tak uwielbia :) buzial dla niego Quote
Pegaza Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Cze Kasiu:loveu: wiesz co ja rozumiem żeby dziecku zapalic swiatełko kiedy idzie spać bo boi się ciemności ale żeby Fidlakowi lampki świecić to już przesada:evil_lol: http://img156.imageshack.us/img156/1197/tn3dy2.jpg zobaczysz Aga będzie i żelazko:eviltong: w koncu zaniedługo Mikołaj a potem święta więc okazja będzie by je kupić dla Łukaszka:evil_lol: Quote
Kasia Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Lampka była zapalona dla moich potrzeb a nie moja wina, że Fidlasty pcha się do światła jak muchy do gówna i wyszło jak wyszło :evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 potrzeb moich - czyli co zapalasz ją by oglądac wieczorem swe stópki:evil_lol: bo stoi na ziemi Quote
Kasia Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Stoi na ziemi bo to taka podręczna lampka przenośna!!! A świeci się jak oglądamy telewizję albo siedzę przy komputerze...no i przy okazji oglądam swe stópki przy jej blasku :evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 dobra dobra niech se stoi i swieci na twe "ofrocone" stopy :evil_lol: ale fajna jest Quote
Kasia Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 wiem, że fajna bo moja :eviltong: Jakie plany masz na dziś Dario? ;) Quote
Recommended Posts