Kasia Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Chiba to jakaś choroba jest...albo? Quote
madziasto4 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Kasia napisał(a):Chiba to jakaś choroba jest...albo? To znaczy ja myślę, że to się nadal zalicza do tego "Atka ma kota". To już dzieci w przedszkolu się tego uczą, w każdym elementarzu to figuruje. Quote
madziasto4 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Dobry dzień. Nidzielny niestety:angryy: Quote
Kasia Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 Cze wszystkim!!! Cze Madźka w poniedziałek :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Kasia napisał(a):Przekazuję wszystkim pozdrowienia od Atki :loveu: ] Atka! Tys jakas niepodobna do siebie :hmmmm: Czeeesc udalo mi sie w koncu tu wlezc wiec mowie szcxzesc :grins: Biedny Łukaszek i jego ała. Ciotki z wielka moca chuchaja na ała, żeby nie bolało i szybko się goiło. :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Kasia napisał(a):Cze wszystkim!!! Cze Madźka w poniedziałek :loveu: O! O! widzicie?? Nawet Kasia osobno wita wszystkich i osobno Madzke!! Łiiiihihihihihi :turn-l: Quote
Aga76 Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):O! O! widzicie?? Nawet Kasia osobno wita wszystkich i osobno Madzke!! Łiiiihihihihihi :turn-l: Fakt :evil_lol: Quote
Kasia Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 To nie było celowe...choć przysłowie mówi "Z kim przystajesz takim się stajesz" :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Kasia napisał(a):To nie było celowe...choć przysłowie mówi "Z kim przystajesz takim się stajesz" :evil_lol: Juz sie Fidlasta pokretnie nie tumacz :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Dobry wieczór. Ja mam tylko takie pytanie: Ale o so chozi??? :hmmmm: Quote
Kasia Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Aga76 napisał(a): Dajcie zwisa! Zwis menski bedzie wieczorem :evil_lol: madziasto4 napisał(a): Ja mam tylko takie pytanie: Ale o so chozi??? :hmmmm: Mniej wiesz dłużej żyjesz...:loveu: Cze Dziewoje :p Quote
Kasia_zg Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Cześc Kasieńko....wkońcu sie do Was dotarłam. Ojej biedy Łukaszek wycałuj go od nas mocno niech Ała... szybciorem sie zagoji.:loveu: I Fidlatego podrap za uszkiem bo sie za nim steskniłam....:loveu: Miłego dzionka:lol: Quote
Aga76 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Będzie zwis, huuura :diabloti: Cześć Kasiu, udało mi się do Was wejść :multi: Quote
Kasia Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Zwis oczywista będzie jak mnie wcześniej szlag jasny nie trafi i krew nagła nie zaleje przez ten serwer tu bazi :angryy: Quote
Aga76 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Kasia napisał(a):Zwis oczywista będzie jak mnie wcześniej szlag jasny nie trafi i krew nagła nie zaleje przez ten serwer tu bazi :angryy: Do dziś byłam spokojna... ale już nie jestem Quote
madziasto4 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Kasia napisał(a):Mniej wiesz dłużej żyjesz...:loveu: To chyba zostanie moim mottem życiowym.. Cześć Fidlaczki. A ten mały agent zagipsowany jak zwykle z suszarką:evil_lol: Fidlak zamknięty buuu.. Quote
Kasia_zg Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Oh jejciu zamkneli Fidlastego na tym zimnie oj niedobra Pańcia Nawet Łukaszek niemogł mu pomóc oj oj oj Quote
Kasia Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='Aga76'] Do dziś byłam spokojna... ale już nie jestem Aguś nie tak mocno bo nic nie zostanie i będzie w główkę zimno :cool1: [quote name='madziasto4'] To chyba zostanie moim mottem życiowym.. Cześć Fidlaczki. A ten mały agent zagipsowany jak zwykle z suszarką:evil_lol: Fidlak zamknięty buuu.. Moim juz jest od jakiegoś czasu... Fidlak za karę zamknięty bo co chwilę domaga sie aby go wpuszczać na balkon a po kilku sekundach juz szczeka aby go zabrać stamtąd wie tym razem zamknęłam Go na dłużej :p [quote name='Kasia_zg'] Oh jejciu zamkneli Fidlastego na tym zimnie oj niedobra Pańcia Nawet Łukaszek niemogł mu pomóc oj oj oj Łukaszek jest w 50% niedysponowany teraz więc nie dał rady pomóc...a tak poza tym to jedna rączkę miał zajęta suszarką więc pomoc całkowicie odpadła :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 madziasto4 napisał(a):Dobry wieczór. Ja mam tylko takie pytanie: Ale o so chozi??? :hmmmm: No o to, ze Kasia tez uwaza ze nie zaliczasz sie do czlowiekoe. I powiedziala czesc wszystkim i czesc Madzka. Czemu Fidlak zamkniety buuuuuu Wyglada jak duch za ta szyba :evil_lol: Quote
Kasia Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Madźka nie słuchaj Jej! Jesteś człek ino ze inszy :evil_lol: Fidlak zamknięty za karę :p Quote
Recommended Posts