Aga76 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):ATka zapoczatkowala!! JA jestem numerem jeden! I MOJA pasta jajeczna! Zapamietaj se to RAZ na ZAWSZE! Miłość się rozgrzewa, idą już na jajka :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Kasia napisał(a):I zeszły tematy na jajca... Chyba pierwszy raz bez inicjacji Darii-Ewy. Quote
Kasia Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 czekaj czekaj...zaraz wyczuje iście telepatycznie i pojawi się znikąd niczym kamfora :evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 A kuku :evil_lol: Fidlasta masz plusa:evil_lol: Quote
Aga76 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Kasia napisał(a):czekaj czekaj...zaraz wyczuje iście telepatycznie i pojawi się znikąd niczym kamfora :evil_lol: no i ... Pegaza napisał(a):A kuku :evil_lol: Fidlasta masz plusa:evil_lol: Normalnie - czary !!! Quote
Aga76 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Kasia napisał(a):czekaj czekaj...zaraz wyczuje iście telepatycznie i pojawi się znikąd niczym kamfora :evil_lol: no i ... Pegaza napisał(a):A kuku :evil_lol: Fidlasta masz plusa:evil_lol: Normalnie - czary !!! rany jak mi dogo muuuli, szlag Quote
Pegaza Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Aga mi też:mad: nie umie wyjść z galerii Fidlastej na siłe mnie tu przetrzymuje:evil_lol: jak mi się nie uda to wychodze na dobre.....se pogram:lol: Quote
madziasto4 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):ATka zapoczatkowala!! JA jestem numerem jeden! I MOJA pasta jajeczna! Zapamietaj se to RAZ na ZAWSZE! Ale Ty masz poczucie humoru! Ach :loveu: Quote
madziasto4 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Pegaza napisał(a):Aga mi też:mad: nie umie wyjść z galerii Fidlastej na siłe mnie tu przetrzymuje:evil_lol: jak mi się nie uda to wychodze na dobre.....se pogram:lol: W co Ty chcesz sobie o tej porze pograć i z kim Dario-Ewo????? Quote
Anusia & Alutka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Kasia napisał(a):czekaj czekaj...zaraz wyczuje iście telepatycznie i pojawi się znikąd niczym kamfora :evil_lol: Nie no to jest niemozliwe!!!!! Daria-Ewa... Quote
Kasia Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Simy są fajowe ale nie gram w nie zbyt często bo za bardzo wciągają :p Quote
madziasto4 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Pegaza napisał(a):Madzia w simy:grins: Ach rozumiem, będziecie układać domki z kart SIM :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kasia Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Aguś nie szalej tak bo nam całkiem siądzie :diabloti: Quote
Anusia & Alutka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Muli ze masakra... A ja musze sie jeszcze spakowac :placz: Quote
Aga76 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Kasia']Aguś nie szalej tak bo nam całkiem siądzie :diabloti: o tak siądzie, hihihi Quote
Kasia Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Dzień dobry Madźki Torki i Mastery :loveu: Jak tak możesz faworyzować ino Torczysława? Dlaczemu nie wstawiłaś zdjęcia Masterka również? :mad: Quote
madziasto4 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Ale gdzieee?? Bo szczerze mówiąc już zapomniałam gdze co wstawiłam :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Aaaa.. Zaaara dam i Masterka. Znalazłam Marka-Adama:evil_lol: W dużej mierze dzięki Anusiowej wskazówce dodania R po pierwszej literze nazwiska :roflt: Quote
Recommended Posts