Mona4 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 witamy milo w ten desczowy wstretno mokry ranek:lol: Quote
Anusia & Alutka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Ale pooda. A fe. Dobra, idem sie troche podrasowac i musze wyjsc na ten deszcz :placz: Quote
Kasia Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 madziasto4 napisał(a): Fidlak to nic innego nie robi, tylko zwisa. Ale to też wymaga pracy...powieś sie tak głową do dołu i ligaj se tak ze 2 godziny :evil_lol: Fidlaki są ino, że bez pączków. Za to mamy rogaliki z czekoladą :loveu: Anuśka zdradzisz mnie tą tajemnicę jak Cię znajdę wiesz gdzie...? ;) Quote
Kasia_zg Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Zwisy Fidlaczka są boskie i wspaniałe a brzusio taki na wierzchu prosi sie tylko o wymizianie :loveu: Witam :) A co do serialu Atki to byłam świadkiem zdrady....Atka wyruszyła szukać swojej kokardki a jeden z jej amantów zdradza ją z jakąś "różową" laleczką same zobacznie oooo prosze mam dowody Milusiego dzionka :lol: Quote
binkaa Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Czesc Kasiu:loveu::loveu: Ah te Fidlastowe zwisy:p:cool3: Serialik pierwsza klasa:lol::lol::lol: Miłego wieczorku:calus: Quote
Kasia Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 binkaa napisał(a): Czesc Kasiu:loveu::loveu: Serialik pierwsza klasa:lol::lol::lol: Witaj Sylwio :loveu: No ja mam nadzieję, że nasze scenarzystki i producentki nie zaprzestaną i będą dalej kręcić Atkowy serial :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']O pomoc prosila wszystkich mocnych tego swiata W końcu stary mędrzec wskazał drogę [quote name='Kasia_zg'] A co do serialu Atki to byłam świadkiem zdrady....Atka wyruszyła szukać swojej kokardki a jeden z jej amantów zdradza ją z jakąś "różową" laleczką same zobacznie oooo prosze mam dowody Różową lafiryndą okazał się... Quote
Aga76 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Oooo, co będzie dalej?.... Rany, czekam cała rozgorączkowana :razz: Quote
Anusia & Alutka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Wezcie, bo watek poboczny sie wkradl. To bedzie pozniej, poki co ATka dalej kokardy szuka. [quote name='madziasto4']W końcu stary mędrzec wskazał drogę Wiec ATka co sil w pedalach hi hi mknela we wskazanym przes starca kierunku Przekraczajac predkosc niefortunnie natknela sie na a ze jechala na podwojnym gazie i zniewazyla Pana Wladze zostala zatrzymana na 48h w areszcie. Quote
madziasto4 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Wezcie, bo watek poboczny sie wkradl. To bedzie pozniej, poki co ATka dalej kokardy szuka. Wiec ATka co sil w pedalach hi hi mknela we wskazanym przes starca kierunku Przekraczajac predkosc niefortunnie natknela sie na a ze jechala na podwojnym gazie i zniewazyla Pana Wladze zostala zatrzymana na 48h w areszcie. Po dniu pełnym wrażeń, Atka udała się na spoczynek w celi więziennej Quote
Anusia & Alutka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='madziasto4']Po dniu pełnym wrażeń, Atka udała się na spoczynek w celi więziennej I obudzi sie za 48h! Quote
madziasto4 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):I obudzi sie za 48h! Te, producent serialowy nr 2, co to ma kurna być?? Gdzie emotka jaka?? Quote
Anusia & Alutka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='madziasto4']Te, producent serialowy nr 2, co to ma kurna być?? Gdzie emotka jaka?? Probuje Ci delikatnie zasugerowac, [SIZE="1"]gamoniowaty producencie serialowy nr 3, ze zawieszamy na weekend produkcje bo mnie nie ma! Ale skoro chcesz to prosze, ATka spi Quote
madziasto4 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Probuje Ci delikatnie zasugerowac, [SIZE="1"]gamoniowaty producencie serialowy nr 3, ze zawieszamy na weekend produkcje bo mnie nie ma! Ale skoro chcesz to prosze, ATka spi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ołkej, cza był od razu mówić:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 madziasto4 napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ołkej, cza był od razu mówić:evil_lol: No to ruszaj tą mozgownica czasami! Quote
madziasto4 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):No to ruszaj tą mozgownica czasami! O raaaany noo:shake:, myślałam, że to jakaś Twoja new koncepcja typu, że do celi się jakiś gaz nasenny ulatnia czy co... Quote
Kasia Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 A ja mam pytanie odnośnie producentów owego serialu :cool1: Anuśka Ty żeś nr 2 Madźka jest nr 3 Kto jest nr 1...? I jak kurna mamy wytrzymać do kolejnego odcinku??? Wszystkie tipsy poobgryzam do tego czasu.... Quote
Anusia & Alutka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Kasia napisał(a):A ja mam pytanie odnośnie producentów owego serialu :cool1: Anuśka Ty żeś nr 2 Madźka jest nr 3 Kto jest nr 1...? No niby nikt, bo producentow jest sztuk dwie, ale ONA napewno nie bedzie wazniejsza niz ja!! Napewno nie bedzie numerem jeden!! Quote
madziasto4 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):No niby nikt, bo producentow jest sztuk dwie, ale ONA napewno nie bedzie wazniejsza niz ja!! Napewno nie bedzie numerem jeden!! O przepraszam bardzo- nie będę numerem jeden, bo już nim jestem. Se producencie nr 2 przypomnij kto zapoczątkował serialik, aa? Quote
Anusia & Alutka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 madziasto4 napisał(a):O przepraszam bardzo- nie będę numerem jeden, bo już nim jestem. Se producencie nr 2 przypomnij kto zapoczątkował serialik, aa? ATka zapoczatkowala!! JA jestem numerem jeden! I MOJA pasta jajeczna! Zapamietaj se to RAZ na ZAWSZE! Quote
Aga76 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Kasia']oby żadnej w bok nie zawiało.... Quote
Recommended Posts