Anusia & Alutka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='madziasto4']Atka nie kryła radości. Aż kokardę zgubiła ze szczęścia Ale niebawem ją odnalzla i powtornie na czerepie umiescila Quote
Kasia Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Kaskaaaa! Co na obiad buuu? Chyba se znowu nalesnika zrobie... Pizza była!!!!!!!!! TZ w pracy to mi sie gotować nie chciało :eviltong: Quote
Kasia Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Ten tydzień jest zwany tydniem zwisowym :evil_lol: Quote
Kasia Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Ten tydzień jest zwany tydniem zwisowym i różnorodno pozycjowym :evil_lol: Quote
Aga76 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Znajomy widok :evil_lol: bardzo ładny :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Halo jezdem! Piknie zwisa Fidlaka... główka :oops: Quote
Kasia Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='Aga76'] Znajomy widok :evil_lol: bardzo ładny :loveu: Znajomy, a jakże :lol: :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Fidlak jest podduszany. Wyraznie widze!! Quote
madziasto4 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Ale niebawem ją odnalzla i powtornie na czerepie umiescila Po czym zemdlała Fidlak to nic innego nie robi, tylko zwisa. Czyżby był leniwcem w poprzednim wcieleniu?? :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='madziasto4']Po czym zemdlała I troszke sie potlukla zgubiwszy uprzednio przy spadaniu kokarde. Quote
madziasto4 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Aaa, byłabym zapomniała najważniejszego dodać- zazdroszczę tej dzisiejszej pizzy!!:placz: Quote
madziasto4 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']I troszke sie potlukla zgubiwszy uprzednio przy spadaniu kokarde. Niewiele myśląc, wyruszyła na poszukiwania kokardy Widzę, że też Ci się kończą emotki kokardowe:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='madziasto4']Niewiele myśląc, wyruszyła na poszukiwania kokardy Ale daleko nie ujechala tym zawodnym sredkiem lokomocji, wiec przesiadla sie na bardziej nowoczesny Nie no, mam jeszcze ze dwie ale homowątek sie urwal :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Ale daleko nie ujechala tym zawodnym sredkiem lokomocji, wiec przesiadla sie na bardziej nowoczesny Nie no, mam jeszcze ze dwie ale homowątek sie urwal :evil_lol: Rowerek nie był dobrym pomysłem, więc postanowiła spróbować swych sił w lataniu Właśnie cholera, zauwazyłaś jak od razu oglądalność spadła?:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='madziasto4']Rowerek nie był dobrym pomysłem, więc postanowiła spróbować swych sił w lataniu Rowerek pomyslem dobrym nie byl, ale latanie tez nie. Wiec ATka bezkokardna zmienila srodk lokomocji Wlasnie... :cool1: Quote
madziasto4 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Rowerek pomyslem dobrym nie byl, ale latanie tez nie. Wiec ATka bezkokardna zmienila srodk lokomocji Wlasnie... :cool1: Kokardy szukała wszędzie Quote
Anusia & Alutka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='madziasto4']Kokardy szukała wszędzie O pomoc prosila wszystkich mocnych tego swiata Quote
Aga76 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Cześć Kasiu, tak szukałam szukałam i nie znalazłam :oops: więc się zapytam, jak wyniki Fidlastego? Quote
Pegaza Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Witam Fidlastą:p fotki zwisowe łóżeczkowe obejrzane:p kalosze wygrane-kolor czarny w różowe usteczka :eviltong: na czerwonej podeszwie... oj widze że Wy też potraficie tasiemce tworzyć:evil_lol:Atkowe Quote
Recommended Posts