madziasto4 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Łukaszek z figlarnym spojrzeniem:p Cudowny avatar masz :iloveyou: Quote
Kasia Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 madziasto4 napisał(a): Cudowny avatar masz :iloveyou: dzięki :loveu: Quote
Aga76 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Tulaskowe zdjęcia :mdleje::mdleje::mdleje: Quote
Kasia Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Cze sklepowo-benzynowa koleżanko :p Quote
Pegaza Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 oj co się dzieje Fidelkowi biedactwo :-( bo byś mu bluze ufundowała na spacerki może sie przeziębił:roll: a fotki fantastic:loveu: Quote
Kasia Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 taa, i pewnie dałby sobie ta bluzę założyć :p Quote
Pegaza Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 aa widzisz nienauczony trzeba było za małego uczyc przebierać, bawić się :eviltong: a szkoda wiesz zawsze ma w doope cieplej:p Quote
Kasia Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 nie wyobrażam go sobie w jakimś kubraku :p on zre3szta i tak ma dość ciałka więc ma co go grzac! Quote
Pegaza Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 a ja kombinuje nad jakims dzinsowym wdziankiem tylko chciałabym bluze na sciągaczu zrobic tylko wzoru ni ma:roll: żebym miała wzór to juz dawno zrobiona:p Quote
Pegaza Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 no przecie mam porobione sukienke z weluru z śpiochów po Nikoli:evil_lol: i bluzeczki i futro z flauszu hihi i kurtke z kombinezonu po Nikoli co się da to przerabiam:p Quote
Kasia Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 toś zdolna bestyja jest :p Ja jestem beztalencie totalne. Wstyd się przyznać ale ostatnio nawet guzika mi Tomek przyszywał...:oops: Miałam coś Wam powiedzieć. Wyszłam z Fidlastym na spacer. Przechodziliśmy obok babki z może 3-letnim dzieckiem, którzy akurat oglądali wystawę sklepu dywanowego. I słyszę: "Łał, mamo zobacz jakie tu duże NICI sprzedają!!!" :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Buahaha, dzieci to mają pomysły :evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 hahah zrozumiec dzieci :evil_lol:to trzeba miec talent, matka mu pewnie nie uswiadomiła jak nici wyglądają:evil_lol: Quote
Kasia Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Ja to parsknęłam śmiechem przy nich :evil_lol: Musiało widzieć jakieś nici, że skojarzyło to od razu ze szpulkami :p Quote
Pegaza Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 a ja widze że robiłaś porządki nie tylko w domu, nowy avatar, nowy tytuł:p Quote
Anusia & Alutka Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Dzien dobry :loveu: Chyba nigdy nie przeczytam wszystkiego u Agi buuu oj buuu. Jestem w trakcie tera... Quote
koregra Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Witam:lol: Anusia ja mam to samo ale na każdym wątku:placz: Quote
Anusia & Alutka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 A tu co tak nieeuforycznie? To po co przylazlam sie naladowac pozytywnie??? Quote
Kasia Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 Witajcie. Pisałam, że w sobotę byliśmy znów u weta i Fidlasty dostał 3 zastrzyki. Było dobrze do wczoraj wieczorem...znów dostał gorączki, znów zaczął sie telepać i wmiotować. Całą noc ciężko dyszał i sapał, nie dał nam spać. Nie potrafił sobie miejsca znaleźć a od 4.00 nad ranem zaczął rzygać. Dzis rano zaprowadziłam go do mamy aby nie został sam w domu. Musiałam Go siłą ciagnąć bo nie chciał wyjść z domu. Bał się zejść po schodach...:shake: Godzinę temu mama do mnie zadzwoniła, że z Fidlem coś się dzieje - wymiotuje i sra gdzie popadnie, wodą jakąś...i trzęsie się tak okropnie że nie potrafi go uspokoić. Po pracy jestem juz umówiona u weta na wizytę. Będzie miał pobieraną krew i robione prześwietlenie. Nie wiem co mu jest ale boje się. Bardzo. Quote
Aga76 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 O żesz, Kasieńko - trzymam kciuki za zdrówko Fidlaczka, co mu jest - cholercia... Kasieńko, jesteśmy z tobą! Quote
Kasia Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 Mam bardzo złe przeczucia. I niestety z reguły zawsze się sprawdzają... Dzięki Aguś. Jak tylko wieczorkiem coś więcej będę wiedziała to postaram się Wam napisać. Quote
Aga76 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Kasia napisał(a):Mam bardzo złe przeczucia. I niestety z reguły zawsze się sprawdzają... Dzięki Aguś. Jak tylko wieczorkiem coś więcej będę wiedziała to postaram się Wam napisać. Zakazuję w takim razie mieć przeczucia, musi być dobrze - wszyscy kochamy Fidlaczka i jego booskie zwisy! Kasiu, trzymaj się dzielnie, pamiętaj - my tu jesteśmy i przesyłamy gorące tony pozytywnych fluidów. Quote
Aga76 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Fidlaczku nie ma żadnego chorowania, nawet tyci tyci... Nie można zamartwiać Kasi. Quote
Recommended Posts