Pegaza Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Cze Fidlaczki:loveu: buziole dla Lukiego i delikatne uściski dla Fidela a dla Ciebie hmm :p Quote
Kasia_zg Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Hej Kasiu :) Ciesze sie bardzo że Fidelkowi jest lepeij niech szybciorem wraca do zdrówka...wymiziaj go koniecznie odemnie :loveu::loveu: Quote
Aga76 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Dzień dobry Kasiu, jak Twój humorek i zdrówko Fidelka? Quote
Kasia Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Dzień dobry. Z Fidlekiem już dobrze, gorzej z humorem ale jak to mówią nie zawsze będzie kolorowo i wesoło... Quote
Aga76 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Humorku dobry gdzie się podziałeś, gdzie się schowałeś? Wyłaź natychmiast, migusiem Quote
Kasia Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Wyszłam wczoraj z Łukaszem na spacer aby w końcu zasnął na troszkę. Chodziliśmy z 1,5 godziny i nic - ani myślał o tym aby śpiknąć se... A że zimno mi już było to wróciliśmy do chałupy. Pomyślałam se, że jakoś przetrzyma do wieczora i ewentualnie szybciej pójdzie spać ale On sobie zasnął kiedy Go wnosiłam po schodach do domku... I tak se spał :lol: Quote
Kasia Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Aga76 napisał(a): Umęczony życiem mały mężczyzna :cool1: A wiesz, że momentami tak się zachowuje? ;) Quote
Aga76 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Kasia napisał(a):A wiesz, że momentami tak się zachowuje? ;) Cóż geny męskiego zachowania ma we krwi :evil_lol: Jak szczerze odpoczywa :loveu: Quote
Kasia Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Co by nie był tak leniwy jak to facet potrafi być :p Quote
Aga76 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Kasia napisał(a):Co by nie był tak leniwy jak to facet potrafi być :p hihihi , tego to ja nie wiem Quote
Pegaza Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Witam ktos sie tu o mnie pytał?:eviltong: a jednak kobieto dokonałas cudu Łukaszek padł zanim doszedł do domu :evil_lol: Quote
Kasia Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Jakieś takie małe wyszły mi te zdjęcia...:hmmmm: Dario-Ewo cud jak cud - młody do 23.00 za to mi rządził :p Quote
Kasia Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Aga76 napisał(a): Przyjaciele i suszarka :evil_lol: Suszarka to teraz najlepsza zabawka Łukaszka. :p Nawet jak pojechaliśmy z Nim aby kupić mu trzewiki na zimę to suszarka jechała z nami. W sklepie jak chciałam ją schować do torebki to było wielkie larmo więc przymierzanie butów odbywało się na przemian z szukaniem po sklepie kontaktu, do którego można było ją podłączyć :evil_lol: Kontaktu szukał oczywiście Łukasz a ja za nim latałam z butami. Quote
Aga76 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Kasia napisał(a):Suszarka to teraz najlepsza zabawka Łukaszka. :p Nawet jak pojechaliśmy z Nim aby kupić mu trzewiki na zimę to suszarka jechała z nami. W sklepie jak chciałam ją schować do torebki to było wielkie larmo więc przymierzanie butów odbywało się na przemian z szukaniem po sklepie kontaktu, do którego można było ją podłączyć :evil_lol: Kontaktu szukał oczywiście Łukasz a ja za nim latałam z butami. Nowa Wielka Miłość :evil_lol: Quote
Kasia Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Chciałam zaznaczyć, że suszarka jest zabawką oczywiście wyłączając podłączenie jej do kontaktu. Wszystkie kontakty mamy w domu pozatykane wtyczkami specjalnymi ale On i tak próbuje swoich sił ;) Quote
Pegaza Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 :mdrmed: dobre:roflt: oby mu to nie pozostało taka miłość suszarkowa bo Fidelkowa wnuków nie obaczy:evil_lol: Quote
Kasia Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 No no :mad: Dario czy Twoje dziecko to zawsze interesowało sie tylko i wyłącznie zabawkami przeznaczonymi dla Niej? :cool3: Quote
Pegaza Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 tzn co masz na myśli bo ona do dnia dziesiejszego uwielbia pluszaki pod każdą postacią zwierząt,ostatnio doszła miłość Diddlowa czyli myszki:p lubiała się bawić autkami,ale ja nie zabierałam suszarek do sklepu ewentualnie maskotki:p Quote
Recommended Posts