Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale jajca!
Nie zauwazylam no ze fidlasta to tera Kasia :loveu:

Macie kawal: :eviltong:

W restauracji rodzina posila się promocyjnym obiadem. Zostaje sporo resztek i ojciec prosi kelnera:
-Czy może pan nam zapakować te resztki? Wzięlibyśmy dla pieska...
- Hurrra!!! - krzyczą dzieci. - Będziemy mieć pieska!

Posted

Cześć Aguś Kaprysiowo-Fionkowa :loveu:

Dziś piątek, dzień w pracy będzie krótszy bo mamy imprezę integracyjną z okazji Dnia Pocztowca :lol:
Zarezewowali nam knajpę jakąś w Opolu i jedziemy się tam integrować :p

Posted

To się okaże ;)
Głowna siedziba nassej firmy jest w Opolu, ja jestem oddelegowana do pracy w Kędzierzynie-Koźlu więc niezbyt znam ludzi z Opola...Tak więc mam nadzieję, że będzie z kim...
A jak nie będize to może jaki przystojny barman sie znajdzie...:cool1:

Posted

Cze Kasia:p jakie zmiany chyba dlatego że przezywałam Cię Fidelkowa go zmieniłaś?;)
ła to nasza Kasia się dzis bawi :lol:
mam nadzieje że foty obacze nawet tego barmana:lol:

Posted

Powiem tak: Nie narzekam.
W pokoju siedzimy we trzy baby i dogadujemy się świetnie. Jest wesoło i przyjemnie. Kierowniczkę ma OK i naprawdę każdemu życzę aby taka miał :lol:
W pozostałych pokajach jest jak jest - z jednymi można i da sie porozmawiać, innych omijam szerokim łukiem.
Ale na pewno nie ma czegos takiego jak zawiść czy zadrość, nie ma prześcigania sie w tym kto lepszy a kto gorszy. Wszyscy staramy sie traktować na równi.

Posted

To dobrze, że masz miłą atmosferę w pracy, to przecież mocno wpływa na ogólne samopoczucie. Myślę, że będziecie się świetnie bawić w Opolu :razz:

Posted

Pegaza napisał(a):

Cze Kasia:p jakie zmiany chyba dlatego że przezywałam Cię Fidelkowa go zmieniłaś?;)
ła to nasza Kasia się dzis bawi :lol:
mam nadzieje że foty obacze nawet tego barmana:lol:

Cze Dario :loveu:

Nie dlatego nie!
Dalej możecie se mówić Fidelkowa bom jest Fidelkowa ale wolałam zmienić se nicka i już :p

Fot nie będzie bo aparatu nie wzięłam, chiba że jak będzie jaki fajny barman to zrobię specjalnie dla Ciebie telefonem :eviltong:

Posted

Oj widzę, że bardzo bardzo bardzo chcecie zobaczyć jaką przystojną nową twarz...da sie zrobić myślę :cool3:
Zawsze w razie czego mogę Wam Łukaszka pokazać, co nie? :cool1:
Młode to, świeże i przystojne chiba też.....

Posted

Cześć Kasieńko :)
Takie imprezy inegracyjne sa zawsze ciekawe bo dopiero wtedy wychodzi jacy ludzie sa naprawde a nie tak jak w pracy ;)
A Łukaszka to my uwielbiamy ogladać :loveu::loveu:
Kasieńko wiec życze Ci dobrej zabawy !!

Posted

Kasia napisał(a):
Powiem tak: Nie narzekam.
W pokoju siedzimy we trzy baby i dogadujemy się świetnie. Jest wesoło i przyjemnie. Kierowniczkę ma OK i naprawdę każdemu życzę aby taka miał :lol:
W pozostałych pokajach jest jak jest - z jednymi można i da sie porozmawiać, innych omijam szerokim łukiem.
Ale na pewno nie ma czegos takiego jak zawiść czy zadrość, nie ma prześcigania sie w tym kto lepszy a kto gorszy. Wszyscy staramy sie traktować na równi.

Czyli dobrze, tak trzymać..
Udanej imprezy, na luzie ludzie pokazują często swoją prawdziwą twarz;).