Aga76 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Fidelek wygląda rewelacyjnie, jak mu w nowej fryzurze, coś mówił? Nick :happy1: Quote
Kasia Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78611 Napisałam na tym wątku prośbę o zmianę i tak też sie stało :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Ale jajca! Nie zauwazylam no ze fidlasta to tera Kasia :loveu: Macie kawal: :eviltong: W restauracji rodzina posila się promocyjnym obiadem. Zostaje sporo resztek i ojciec prosi kelnera: -Czy może pan nam zapakować te resztki? Wzięlibyśmy dla pieska... - Hurrra!!! - krzyczą dzieci. - Będziemy mieć pieska! Quote
Kasia Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Cześć Aguś Kaprysiowo-Fionkowa :loveu: Dziś piątek, dzień w pracy będzie krótszy bo mamy imprezę integracyjną z okazji Dnia Pocztowca :lol: Zarezewowali nam knajpę jakąś w Opolu i jedziemy się tam integrować :p Quote
Aga76 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Będzie balanga A jest z kim się integrować? Quote
Kasia Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 To się okaże ;) Głowna siedziba nassej firmy jest w Opolu, ja jestem oddelegowana do pracy w Kędzierzynie-Koźlu więc niezbyt znam ludzi z Opola...Tak więc mam nadzieję, że będzie z kim... A jak nie będize to może jaki przystojny barman sie znajdzie...:cool1: Quote
Aga76 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 A ci z którymi pracujesz na co dzień są fajni? Quote
Pegaza Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Cze Kasia:p jakie zmiany chyba dlatego że przezywałam Cię Fidelkowa go zmieniłaś?;) ła to nasza Kasia się dzis bawi :lol: mam nadzieje że foty obacze nawet tego barmana:lol: Quote
Kasia Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Powiem tak: Nie narzekam. W pokoju siedzimy we trzy baby i dogadujemy się świetnie. Jest wesoło i przyjemnie. Kierowniczkę ma OK i naprawdę każdemu życzę aby taka miał :lol: W pozostałych pokajach jest jak jest - z jednymi można i da sie porozmawiać, innych omijam szerokim łukiem. Ale na pewno nie ma czegos takiego jak zawiść czy zadrość, nie ma prześcigania sie w tym kto lepszy a kto gorszy. Wszyscy staramy sie traktować na równi. Quote
Aga76 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 To dobrze, że masz miłą atmosferę w pracy, to przecież mocno wpływa na ogólne samopoczucie. Myślę, że będziecie się świetnie bawić w Opolu :razz: Quote
Kasia Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Pegaza napisał(a): Cze Kasia:p jakie zmiany chyba dlatego że przezywałam Cię Fidelkowa go zmieniłaś?;) ła to nasza Kasia się dzis bawi :lol: mam nadzieje że foty obacze nawet tego barmana:lol: Cze Dario :loveu: Nie dlatego nie! Dalej możecie se mówić Fidelkowa bom jest Fidelkowa ale wolałam zmienić se nicka i już :p Fot nie będzie bo aparatu nie wzięłam, chiba że jak będzie jaki fajny barman to zrobię specjalnie dla Ciebie telefonem :eviltong: Quote
Pegaza Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 no ba chętnie obacze jakąś przystojną twarz:eviltong: Quote
Aga76 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Pegaza napisał(a):no ba chętnie obacze jakąś przystojną twarz:eviltong: Twarz? To teraz tak się mówi? :evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 a ja tam wim :roll:jak się teraz mówi napisałam tak coby było ładnie:evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 dobra Fidelkowa obfoc jakąś fajna gębe:lol: Quote
Kasia Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Oj widzę, że bardzo bardzo bardzo chcecie zobaczyć jaką przystojną nową twarz...da sie zrobić myślę :cool3: Zawsze w razie czego mogę Wam Łukaszka pokazać, co nie? :cool1: Młode to, świeże i przystojne chiba też..... Quote
Anusia & Alutka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Czesc Kasiu :) Mam nadzieje ze teraz wszyscy nie beda zmieniac nikow bo buuu oj buuuu. Pegaza napisał(a): mam nadzieje że foty obacze nawet tego barmana:lol: wez sie uspokoj!! Ty masz meza!! Quote
Pegaza Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Łukaszek :loveu: no co no co patrzeć mi nikt nie zabronił:eviltong: Quote
Kasia_zg Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Cześć Kasieńko :) Takie imprezy inegracyjne sa zawsze ciekawe bo dopiero wtedy wychodzi jacy ludzie sa naprawde a nie tak jak w pracy ;) A Łukaszka to my uwielbiamy ogladać :loveu::loveu: Kasieńko wiec życze Ci dobrej zabawy !! Quote
Jagoda1 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Kasia napisał(a):Powiem tak: Nie narzekam. W pokoju siedzimy we trzy baby i dogadujemy się świetnie. Jest wesoło i przyjemnie. Kierowniczkę ma OK i naprawdę każdemu życzę aby taka miał :lol: W pozostałych pokajach jest jak jest - z jednymi można i da sie porozmawiać, innych omijam szerokim łukiem. Ale na pewno nie ma czegos takiego jak zawiść czy zadrość, nie ma prześcigania sie w tym kto lepszy a kto gorszy. Wszyscy staramy sie traktować na równi. Czyli dobrze, tak trzymać.. Udanej imprezy, na luzie ludzie pokazują często swoją prawdziwą twarz;). Quote
Recommended Posts