Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fidelek2']Aguś masz takie same zdolności jak ja. Tylko raz obcinałam Fidlaka sama - był to pierwszy raz i ostatni zarazem :evil_lol:
Wolę iść do fryzjera i mieć to wszystko z głowy.

Znaczy się uzdolnione jesteśmy w innym temacie...

O rany zaczyna mi się głupawka, hihihi

Posted

fidelek2 napisał(a):

Madzia, poprosiłam Pania o fryzurę czupurkową, Pani zrozumiała o co mi chodzi ale niestety u Fidlaka efekt nie będzie ten sam ani nawet podobny jak u Masterka...
Inna struktura włosa, nawet tak krótkie idą mu od razu w dół, jakieś takie lejące są :roll:

Wbrew pozorom Masterowi też się robią lejące, jak tylko odrobinę odrosną.
Żeby sterczały to muszą być krótko poobcinane, a efekt jest jeszcze lepszy, jak wcześniej przez jakis czas nosił kitkę- włosięta same wtedy stoją bo jej zdjęciu :lol:

Posted

Jejj! Teraz widzę właśnie, jak się trochę do tyłu cofłam:roll: Fidlasty był u fryzjeraa! Jak on ślicznie i elegancko teraz wygląda.. ahhh:loveu::loveu:

Posted

Witam w ten popołudniowy-wieczorny dzień:p
specjalnie się cofłam i widze Fidlaczka w nowym fryzie:p a doopka mu nie zmarznie?:roll: bo moja by sie trzęsła jak osika:lol:
buziole dla Łukaszka:loveu:

Posted

Łukasz rządzi!
Najpierw miski, potem chrupki które rozgniatał do tych misek tylko jakoś nie udawało mu sie do nich trafiać a na końcu sprzątanie - przytargał se zestawa i zabrał się do roboty :evil_lol: