binkaa Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Łukaszek:loveu::loveu: I Fidlasty calutki mokry:loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia_zg Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Hej hej Kasieńko :) Nie no ja normalnie przychodząc tu to wymiekam....:mdleje: 1. Słodki Łukaszek i te jego zniewalajace oczeta :loveu::loveu::mdleje: 2. Cudny Fidlasty czy mokry czy suchy zawsze fantastyczny :iloveyou: 3. Oj poprostu lubie tu do Was zaglądać ;) Tulaski dla Was gorace i cieplutkie:calus: Quote
Anusia & Alutka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Nareszcie tu wlazlam :angryy: Czesc Kasienko :loveu: Quote
Mona4 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 witamy i przesylamy wielkiego calusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dla łukaszka:loveu: Quote
madziasto4 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Cześć Kasiu :razz: Fidlak jest niesamowity :lol: Zawsze ma tę samą rozbrajającą minę :lol: Quote
Kasia Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Cześć i czołem Wszystkim :loveu: Coś lepiej teraz dogo chodzi czy tylko się mi zdaje...? Pokażę Wam jak wygląda wanna, w której przygotowuję kąpiel dla Łukaszka :p Ledwo starcza miejsca dla Niego samego... Quote
Kasia Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 madziasto4 napisał(a): To pluszaki też się kąpią?? :lol: Z Łukaszkiem wszystko sie kapie co wpadnie mu w rączki :lol: Quote
Kasia Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Chyba zmęczyła go ta wizyta w SPA więc dzis tylko takie zdjęcia :lol: Quote
madziasto4 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Cudownie!! :crazyeye: Nawet nie wiecie jak wielką ochotę mam przejechać maszynką po grzbietach chłopaków...Mają taką akuratną długość włosa na ścięcie- ni za długie, ni za krótkie, ale byłoby im chyba ciut za zimno na golasa biegać, więc ostatkami sił się powstrzymuję :eviltong: Quote
Aga76 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 madziasto4 napisał(a):Cudownie!! :crazyeye: Nawet nie wiecie jak wielką ochotę mam przejechać maszynką po grzbietach chłopaków...Mają taką akuratną długość włosa na ścięcie- ni za długie, ni za krótkie, ale byłoby im chyba ciut za zimno na golasa biegać, więc ostatkami sił się powstrzymuję :eviltong: ech, ja nawet łap nie umiem ładnie obciąć :roll: a co mówić o reszcie, wstyd jak beret... Quote
Kasia_zg Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Jaki przesliczny cudowny golasek:loveu:....odpoczywaj Fidelku po pełnym dniu wrażeń:lol: Quote
madziasto4 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Aga76 napisał(a):ech, ja nawet łap nie umiem ładnie obciąć :roll: a co mówić o reszcie, wstyd jak beret... A obcinałaś już Kaprysię kiedyś?? Albo łapencje chociażby? :hmmmm: Bo uszka obcinasz wzorcowo :iloveyou: Cały czas mam przed oczyma uszka małej Fionki stojące pięknie na baczności i cudownie wystrzyżone :loveu: Quote
Aga76 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Hihihi, obcinałam, nawet całą - dobrze, że mi wybaczyła, uff :roll: Quote
madziasto4 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Aga76 napisał(a):Hihihi, obcinałam, nawet całą - dobrze, że mi wybaczyła, uff :roll: Więc ja nie wiem o czym mówisz, Kaprysia zawsze wyglądała uroczo..:icon_roc: Quote
Aga76 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 madziasto4 napisał(a):Więc ja nie wiem o czym mówisz, Kaprysia zawsze wyglądała uroczo..:icon_roc: Bo teraz to już nie moje dzieło, wcześniej kilka razy jej ścinałam włoski, jak jeszcze miała czarne końcówki, a w domu miałam tylko nożyczki, więc... sobie wyobraź jak wyglądała :cool1: Obecnie to już maszynka i nie moja rączka, niestety. Quote
Agnieszka & Figo Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Ja mojego cockera sama nie obcinam - idę do fryzjera :p ale chciałabym umieć wystrzyc psa tak ładnie jak ty :loveu: Tymczasem zapraszam do naszej galerii - http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=90986 Quote
madziasto4 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Aga76 napisał(a):Bo teraz to już nie moje dzieło, wcześniej kilka razy jej ścinałam włoski, jak jeszcze miała czarne końcówki, a w domu miałam tylko nożyczki, więc... sobie wyobraź jak wyglądała :cool1: Obecnie to już maszynka i nie moja rączka, niestety. Hihi za grzbiet nożyczkami bym się nie zabrała:lol: Za dużo roboty i cackania :eviltong: Quote
Aga76 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 madziasto4 napisał(a):Hihi za grzbiet nożyczkami bym się nie zabrała:lol: Za dużo roboty i cackania :eviltong: Buu, teraz i ja to wiem, alem co zmajstrowała na jej grzbiecie to abstrakcja w najlepszym wydaniu, komentarz pani w salonie wystarczył na długotrwałe ostudzenie moich zapędów artystycznych... Quote
madziasto4 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Aga76 napisał(a):Buu, teraz i ja to wiem, alem co zmajstrowała na jej grzbiecie to abstrakcja w najlepszym wydaniu, komentarz pani w salonie wystarczył na długotrwałe ostudzenie moich zapędów artystycznych... A bo nożyczkami to ciężko...Trzebaby się w maszynkę zaopatrzyć i śmigać po pleckach :lol: Quote
Kasia Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Aguś masz takie same zdolności jak ja. Tylko raz obcinałam Fidlaka sama - był to pierwszy raz i ostatni zarazem :evil_lol: Wolę iść do fryzjera i mieć to wszystko z głowy. Madzia, poprosiłam Pania o fryzurę czupurkową, Pani zrozumiała o co mi chodzi ale niestety u Fidlaka efekt nie będzie ten sam ani nawet podobny jak u Masterka... Inna struktura włosa, nawet tak krótkie idą mu od razu w dół, jakieś takie lejące są :roll: Quote
Aga76 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 madziasto4 napisał(a):A bo nożyczkami to ciężko...Trzebaby się w maszynkę zaopatrzyć i śmigać po pleckach :lol: Teraz to ja już mam mega stracha na takie eksperymenta... ale podziwiam Twoje arcydzieła i Bebusia Quote
Recommended Posts