Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej hej Kasieńko :)
Nie no ja normalnie przychodząc tu to wymiekam....:mdleje:
1. Słodki Łukaszek i te jego zniewalajace oczeta :loveu::loveu::mdleje:
2. Cudny Fidlasty czy mokry czy suchy zawsze fantastyczny :iloveyou:
3. Oj poprostu lubie tu do Was zaglądać ;)
Tulaski dla Was gorace i cieplutkie:calus:

Posted

Cześć i czołem Wszystkim :loveu:
Coś lepiej teraz dogo chodzi czy tylko się mi zdaje...?

Pokażę Wam jak wygląda wanna, w której przygotowuję kąpiel dla Łukaszka :p
Ledwo starcza miejsca dla Niego samego...

Posted

Cudownie!! :crazyeye:

Nawet nie wiecie jak wielką ochotę mam przejechać maszynką po grzbietach chłopaków...Mają taką akuratną długość włosa na ścięcie- ni za długie, ni za krótkie, ale byłoby im chyba ciut za zimno na golasa biegać, więc ostatkami sił się powstrzymuję :eviltong:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Cudownie!! :crazyeye:

Nawet nie wiecie jak wielką ochotę mam przejechać maszynką po grzbietach chłopaków...Mają taką akuratną długość włosa na ścięcie- ni za długie, ni za krótkie, ale byłoby im chyba ciut za zimno na golasa biegać, więc ostatkami sił się powstrzymuję :eviltong:

ech, ja nawet łap nie umiem ładnie obciąć :roll: a co mówić o reszcie, wstyd jak beret...

Posted

Aga76 napisał(a):
ech, ja nawet łap nie umiem ładnie obciąć :roll: a co mówić o reszcie, wstyd jak beret...

A obcinałaś już Kaprysię kiedyś?? Albo łapencje chociażby? :hmmmm:

Bo uszka obcinasz wzorcowo :iloveyou: Cały czas mam przed oczyma uszka małej Fionki stojące pięknie na baczności i cudownie wystrzyżone :loveu:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Więc ja nie wiem o czym mówisz, Kaprysia zawsze wyglądała uroczo..:icon_roc:

Bo teraz to już nie moje dzieło, wcześniej kilka razy jej ścinałam włoski, jak jeszcze miała czarne końcówki, a w domu miałam tylko nożyczki, więc... sobie wyobraź jak wyglądała :cool1: Obecnie to już maszynka i nie moja rączka, niestety.

Posted

Aga76 napisał(a):
Bo teraz to już nie moje dzieło, wcześniej kilka razy jej ścinałam włoski, jak jeszcze miała czarne końcówki, a w domu miałam tylko nożyczki, więc... sobie wyobraź jak wyglądała :cool1: Obecnie to już maszynka i nie moja rączka, niestety.

Hihi za grzbiet nożyczkami bym się nie zabrała:lol: Za dużo roboty i cackania :eviltong:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Hihi za grzbiet nożyczkami bym się nie zabrała:lol: Za dużo roboty i cackania :eviltong:

Buu, teraz i ja to wiem, alem co zmajstrowała na jej grzbiecie to abstrakcja w najlepszym wydaniu, komentarz pani w salonie wystarczył na długotrwałe ostudzenie moich zapędów artystycznych...

Posted

Aga76 napisał(a):
Buu, teraz i ja to wiem, alem co zmajstrowała na jej grzbiecie to abstrakcja w najlepszym wydaniu, komentarz pani w salonie wystarczył na długotrwałe ostudzenie moich zapędów artystycznych...

A bo nożyczkami to ciężko...Trzebaby się w maszynkę zaopatrzyć i śmigać po pleckach :lol:

Posted

Aguś masz takie same zdolności jak ja. Tylko raz obcinałam Fidlaka sama - był to pierwszy raz i ostatni zarazem :evil_lol:
Wolę iść do fryzjera i mieć to wszystko z głowy.

Madzia, poprosiłam Pania o fryzurę czupurkową, Pani zrozumiała o co mi chodzi ale niestety u Fidlaka efekt nie będzie ten sam ani nawet podobny jak u Masterka...
Inna struktura włosa, nawet tak krótkie idą mu od razu w dół, jakieś takie lejące są :roll:

Posted

madziasto4 napisał(a):
A bo nożyczkami to ciężko...Trzebaby się w maszynkę zaopatrzyć i śmigać po pleckach :lol:

Teraz to ja już mam mega stracha na takie eksperymenta... ale podziwiam Twoje arcydzieła i Bebusia