Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fidelek2 napisał(a):
Witaj Figo :multi:

Jak tak mogłaś :mad::mad::evil_lol: Yorki są przekochane, takie małe, wredne zbóje....:diabloti:
No teraz już to wiem :diabloti:
fidelek2 napisał(a):
Ale czy to ważne jaka rasa??? Wszystkie są kochane!!!!!!! :loveu::loveu:
No ale niektóre są bardziej kochane, a niektóre mniej :evil_lol: O gustach sie nie dyskutuje :evil_lol: Moje ulegaja radykalnej zmianie :oops:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny a ja z wielką chęcia bym Wam je pokazała, ale nie potrafię zrzucić zdjęć do kompa :placz: :placz:
Dzisiaj TZ pójdzie z tym aparatem i kablem do sklepu i zobaczymy co z tego wyjdzie...jeżeli trzeba będzie naprawiać to pewnie przez parę dni nic nie powklejam, ale jak tylko już bedzie można to napewno Wam je pokażę ;) ;)
Szkoda bardzo, bo przez to wciąż jesteśmy na szarym końcu i nikt nie chce nas odwiedzać :roll: :roll:

Posted

Moniś napisał(a):

Jak to nikt nie chce odwiedzać? :mad:
Czekamy aż naprawią aparat:lol:

Jaka dziś u Was Kasiu pogoda?:D
U nas wciąż tony śniegu :evil_lol:

Moniś, tak jak wczoraj rano zaczął padać deszcz tak pada do teraz :placz: :placz: a raczej leje a nie pada...:roll: i do tego jeszcze wieje okropne wiatrzysko!!! Ja chcę śniegu, tony śniegu...;)
Niecierpię jak pada deszcz, i Fidlak też nie...Nawet za bardzo nie chce wychodzić na dwór, a jak już wyjdziemy to myk, myk - 3 drzewka podleje i szybciutko z powrotem do domku :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Miałam wkleić zdjecia Fidlaka w ubranku, ale mieliśmy skopcony aparat i kolega który nam go "naprawiam" :p tak go naprawiał, że usunął wszystkie zdjecia które nie były jeszcze zrzucone :angryy::angryy: W takim bądź razie będę musiała jeszcze raz ubranego Fidlastego obfotografować ;)

A póki co wklejam fotki zrobione przed chwilką
:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='fidelek2']Zdjęcie dla Dagi ;)

Kasiu zawsze kiedy wstawiasz zdjęcia Łukasza na buzi mam banan od ucha do ucha :lol: :loveu: :loveu: Nawet nie masz pojęcia jak bardzo jego zdjęcia poprawiaja mi nastrój, zwłaszcza kiedy jest taki wesolutki, zawsze uśmiechnięty, a dodatkowo na tym zdjęciu ma takiego słodkiego małego irokezka :loveu:

A Fidlasty standardowo cudniasty :loveu:

Posted

fidelek2 napisał(a):
Ja chcę śniegu, tony śniegu...;)
Niecierpię jak pada deszcz, i Fidlak też nie...Nawet za bardzo nie chce wychodzić na dwór, a jak już wyjdziemy to myk, myk - 3 drzewka podleje i szybciutko z powrotem do domku :evil_lol: :evil_lol:

Kasiu, ja też lubię śnieg :multi:, uwielbiam jak jest biało :multi::loveu:

Wiesz , własnie pisałam przed momentem u Moniki że Tuffiasty jakąś metamorfozę przechodzi.:evil_lol: Nie lubił nigdy deszczu , wręcz siłą ciągnęłam go na siku,albo wynosiłam pod drzewko z dala od klatki , a Tuffiasty szybkie siq i do domku. Ostatnio nas wszystkich zaskoczył:crazyeye:. spaceruje jakby wogóle deszczu nie zauważył:crazyeye:...

Kasiu, pozdrawiam Was cieplutko:loveu::loveu::loveu:

Posted

Cześć Alu :lol:

Super, że do Nas wpadłaś :multi: :multi:
Wiesz, Fidlasty też jakiś taki zmieniony jest - zima idzie a On by chciał non stop po dworze chodzić :roll: nie idzie go zagonić po spacerku do klatki!!! Wiatr wieje strasznie, prawie go zwiewa na boki a On kroczy dumnie i ani myśli o powrocie :evil_lol: :evil_lol: A jak już wejdziemy do domku to gdzieś tak pół godzinki poszwęda sie po mieszkaniu i zaraz zaczyna lamentować o powtórne wyjście na dwór, stanie pod drzwiami albo na balkonie i wyje...:roll: :roll: