Kasia Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Temu to zawsze wszystko 'wisi'...lajtowo podchodzi do życia, niczym się nie przejmuje :p wyluzowany... Quote
Anusia & Alutka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='madziasto4']Jaki kryzys Kasiu?? Przecie jak środa, to zara czwartek, piątek i weekend :multi: [/QUOTE] A pozniej juz poniedzialeczek :loveu: Czesc Kasiu Fidlasta :loveu: Quote
Kasia Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Cze babery :loveu: Głodna jestem a nie mam koncepcji żadne żarełko...:roll: Quote
madziasto4 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='PositiveThought']phii, jaki skrót myślowy... przedtem gazetka szkolna, sprawozdanie, historia, wos, geografia... brr O Jezu no, ale czwartek już jutro :multi: Nie mam chemii jutro :sweetCyb: Nie muszę się uczyć tych chorych rzeczy :lol: [quote name='fidelek2']Temu to zawsze wszystko 'wisi'...lajtowo podchodzi do życia, niczym się nie przejmuje :p wyluzowany... http://img206.imageshack.us/img206/8508/tnimg0182be4.jpg I tak czymać Fidel :multi: [quote name='Anusia & Alutka']A pozniej juz poniedzialeczek :loveu: Ta to zawsze człowieka zgasi :roll: Quote
Kasia Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Madź nie przejmuj się - przed poniedziałeczkiem jest ŁIKEND :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Fidlowaty nosek :loveu: To moze jajeczniczka albo chlibek z pomindorkiem, parowka. Platki z mlekiem, albo platki kukurydziane ze starym jabluszkiem:loveu: Quote
Kasia Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Płatki mam ale mlika już niet. Jajecznica byłaby super ale nie kce mi się jej robić...:placz: Quote
Anusia & Alutka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='fidelek2']Płatki mam ale mlika już niet. Jajecznica byłaby super ale nie kce mi się jej robić...:placz:[/QUOTE] Jejku to raz dwa przecie sie robi. O ile ktos sie nie pierniczy tak jak Anusia, ze najpierw bełta wszystko w kubku, zeby jajeczniczka miala jednolity kolor :eviltong: Quote
Kasia Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Ja tam nie bełtam w kubeczku se jajek ale i tak mnie się nie kce...nie lubiem tego mycia patelni po jajecznicy :roll: Idem se po sama parówkę. Quote
Anusia & Alutka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='fidelek2']Ja tam nie bełtam w kubeczku se jajek ale i tak mnie się nie kce...nie lubiem tego mycia patelni po jajecznicy :roll: Idem se po sama parówkę.[/QUOTE] Ja zaraz po wylozeniu jajcow nalewam wode i ona sobie tak odmaka ta patylnia. A jak cos innego sie przypali to nalewam wode, plyn i zagotowuje. Zmywa sie jak złoto :razz: Quote
Kasia Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Też niby zawsze wodą zalewam ale i tak sie męczę. Spróbuję z tym zagotowaniem może będzie lżej ;) Quote
Anusia & Alutka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Sposob sprawdzony wiec loozik :eviltong: A co Lukaszek porabia? Spiocha juz? Quote
Kasia Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Spiochają oba chłopaki :lol: Jeden z nich nawet chrapie...pewnie Fidlak. Ja też się zmywam. Na gazie :loveu: Quote
koregra Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Oj za poźno się pojawiłam. Całuski Kasiu:p Quote
Pegaza Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Hej Fidlasta:loveu: hihi jakie porady o patelniach-Anusia do reklamy:evil_lol:zamiast płynu zwykła woda:evil_lol:i pomaga jak nic:evil_lol: a wy ciągle o żarciu:razz: a ja se dzis zrobie jajecznice z grzybami:eviltong: Quote
Kasia Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Pegaza'] Hej Fidlasta:loveu: hihi jakie porady o patelniach-Anusia do reklamy:evil_lol:zamiast płynu zwykła woda:evil_lol:i pomaga jak nic:evil_lol: a wy ciągle o żarciu:razz: a ja se dzis zrobie jajecznice z grzybami:eviltong: [/quote] Cze Dario-Ewo :loveu: W brzuszku mi burczy...daj troszkę jajków z gzibami. Proszę!!!!! Quote
Pegaza Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 dam ale wieczorem bo dopiero na kolacje je zrobie taką wcześniejszą bo gziby na noc szkodzą:roll: aa i zaprawione też mam gzibki i pomrożone bo Marek-Adam na gzibach w lesie był:p Quote
Kasia Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Mój TZ też był na gzibach w lasku. Przytargał całe wiaderko, oczyscił je piknie, pokroił w równą kosteczkę i porobił piękne wianeczki, które teraz zdobią moja kuchnię i nadają jej piękny zapach :loveu: Quote
Kasia Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Ja Cię zabiorę w me opolskie pikne lasy :loveu: Ino dotrzyj tu do mnie..... Quote
Kasia Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 No jacha, że tak! Inczej być nie może :loveu: Quote
Kasia Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Nie bój żaby - Fidlasty to strachodupiec więc pewnie Aiduś by se poradził i ustawił go po kątach w sekund 5 :p A Dusiaka to by se znowu Łukaszek ustawił i tak by się ustawiali nawzajem :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Pegaza']Hej Fidlasta:loveu: hihi jakie porady o patelniach-Anusia do reklamy:evil_lol:zamiast płynu zwykła woda:evil_lol:i pomaga jak nic:evil_lol: a wy ciągle o żarciu:razz: a ja se dzis zrobie jajecznice z grzybami:eviltong:[/QUOTE] No tez mi cos. A zamiast plynu moze byc piasek nawet. Cyganie se tak radza i zyja. Quote
Recommended Posts