Jagoda1 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Zawadiacka grzywka...;) http://img294.imageshack.us/img294/4084/tnimg0169dp4.jpg Quote
Anusia & Alutka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 madziasto4 napisał(a):Narobiła smaka plackiem i się zmyła...:roll: I co? Nie dala tego placka? Sknera i skąpiradło :obrazic: Ale łaski bzy, w tygodniu zrobie se wlasnego... Quote
Anusia & Alutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Czesc Fidlaki. Fotek Łukaszka nie ma, placka nie ma, nawet Kasi nie ma! Co to ma znaczyc? Quote
Kasia Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Kasia jest ino że ciężko pracuje :placz: Ale jest. Placka ni ma - zjedzony i przetrawiony już :eviltong: Fotki Łukaszka będą ale ni wiem kiedy....kiedyś pewnie tak.... Quote
natija Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 widze,ze tu przewaga yoreczkow,ale moj tez kudlacz tylko w wiekszym wydaniu,a na nowe feteczki tez czekamy;) Quote
Pegaza Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Cze Kasia kobieta pracująca:lol: a fotki gdzie? Quote
Aga76 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [FONT=Georgia]Pozdrowienia dla całej Rodzinki[/FONT] :loveu: Quote
Kasia Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 A bo jakoś tak dziwnie jest... Nic mi sie nie chce, na nic nie mam czasu a na dogo wchodzę coraz rzadziej i z coraz mniejszą ochotą. Quote
Pegaza Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Kasiu nie rób nam tego, ja czasem też miewam gorsze dni i nie dotykam kompa ale to mija i potem tak jak dzIś wpadłam do was na chwile:p Quote
natija Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 bedzie dobrze,kazdy czasem z nias ma te lepsze i te gorsze dni,ale grund to sie nie przejmowac;) i brac swiat takim jakim jest:) Quote
Kasia Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Dario na pewno będę zaglądać tu rzadziej, nie będę już tak często bywać jak kiedyś ale zaglądać będę... Nie wiem jak często i na jak długo :roll: Nie chodzi o tu o żadne gorsze czy lepsze dni, po prostu czasu mi brak. Nawet wieczorami jak juz sie ze wszystkim oporządzę to jestem tak padnięta, że nawet nie myślę o dogo :shake: Quote
Kasia Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Fotki na pewno bedę wstawiać co byście nie zapomniały o Fidelku i Łukaszku :lol: :loveu: Quote
Pegaza Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 no tak rozumiem dziecko praca dom a my kobiety nawet czasu na przyjemności nie mamy:mad: no mam nadzieje że będziesz cześciej wpadac niż zapowiadasz:roll: Quote
Kasia Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Tylko wiesz jak to potem jest z tym niezbyt częstym wpadaniem... Wchodzisz, nie wiesz o co chodzi, nie jesteś w temacie, masa do nadrobienia, czujesz sie obco (tak jak ja dzisiaj :cool1:)... Quote
Kasia Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Aguś, lżej sie człowiekowi robi na duszy wiedząc, że nie jest odosobniony w tej obcości...;) Quote
Anusia & Alutka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Oj Kasiu ja nie chce zeby Cie nie bylo... :-( Quote
Aga76 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Cześć Kasieńko, i znów ciężko mi zacząć, więc przyszłam do Ciebie.Dzień dobry, u mnie nawet słoneczko wyszło i jest pięknie. Quote
Pegaza Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Cze Kasiu:loveu:zapracowana buuu TZ zabrał mnie wczoraj na wyprzedaż orginałów:grins: oj miły dzień wczoraj był oj miły:smile: Quote
Kasia Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='PositiveThought'] Kasiu, jak tam? ;) [/quote] Środkowo tygodniowo czyli beznadziejnie - KRYZYS! Ale damy radę ;) Quote
madziasto4 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Jaki kryzys Kasiu?? Przecie jak środa, to zara czwartek, piątek i weekend :multi: Fidelek :iloveyou: Quote
Recommended Posts