Kasia Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Pal licho, niech sie patrzą byleś mieloniakami sie pochwaliła :evil_lol: Szkoda ,że Anuśki ni ma...ślinka pewnie by Jej pociekła :eviltong: Quote
Kasia Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Mniam mniam mniam :loveu: Moje też były niczego sobie :eviltong: Quote
Kasia Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Też w szkole jadałam. I nawet mi smakowały...:roll: Cze :loveu: Quote
Magda Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Mmm...jakie tu zapachy:loveu: Ja dzisiaj zrobiłam sobie pierś z warzywami na patelnię. Pycha! A rybkę to ja bym zjadła... taką z ketchupem i frytkami:loveu: Jak tam dzisiaj chłopaki? I co z nowym domownikiem? Za dużo stron do czytania:eviltong: Quote
binkaa Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Frytki za bardzo kaloryczne:cool3: Ale rybka była pyyszna:loveu: Quote
Kasia Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Zdjęcia chłopaków oczywiście będą a z nowym domownikiem czekamy aż TZ wróci z 4-miesięcznego kursu, na który jedzie pod koniec tego roku :lol: Quote
Magda Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Ojej jak dużo zdjęć:loveu: I Łukaszek i Fidelek i białeczko Fidlastego:lol: No to sobie poczekamy na nowego lokatora.... z pół roku:lol: Quote
madziasto4 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Nie zmajstrował Ci tam czegoś synuś przy kompie??:lol: Bo się tak podejrzanie przygląda:evil_lol: http://img86.imageshack.us/img86/4360/tnimg0022ld5.jpg Fajnie mieć balkon chyba nie? :hmmmm: Miałam coś jeszcze napisać, ale zapomniałam... Quote
madziasto4 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 O już wiem co miałam napisać :grins: Że obiady w szkole też jadłam:evil_lol: W podstawówce. Były niedobre, a pani pilnująca, żeby za szybko nie wyrzycać do wiadra:eviltong: za każdym razem komunikowała mnie, że jak nie zjem, to wyśle mnie do domu z tym obiadem w słoiku :stupid: Quote
Kasia Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='madziasto4'] Nie zmajstrował Ci tam czegoś synuś przy kompie??:lol: Bo się tak podejrzanie przygląda:evil_lol: http://img86.imageshack.us/img86/4360/tnimg0022ld5.jpg Fajnie mieć balkon chyba nie? :hmmmm: On właśnie zmierzał aby coś zmajstrować :evil_lol: Fajnie to mało powiedziane! [quote name='PositiveThought'] jejku, on już taką kitkę ma :loveu: No, nawet mu urosła :lol: [quote name='madziasto4'] O już wiem co miałam napisać :grins: Że obiady w szkole też jadłam:evil_lol: W podstawówce. Były niedobre, a pani pilnująca, żeby za szybko nie wyrzycać do wiadra:eviltong: za każdym razem komunikowała mnie, że jak nie zjem, to wyśle mnie do domu z tym obiadem w słoiku :stupid: To taka herszt baba pewnie była, co nie? :evil_lol: Quote
Magda Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Hihi Madzia niejadek jak ja:lol: Ja też jadałam w podstawówce, ale mi nie smakowało. Zawsze wolałam domowe posiłki niż kurczaka i zupę cały rok:roll: Quote
madziasto4 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 fidelek2 napisał(a): To taka herszt baba pewnie była, co nie? :evil_lol: Noo, taka ruda cholera :hmmmm: Quote
Kasia Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 No, te zupy to była przesada. Co drugi dzień taka sama - jarzynówka :cool1: Quote
Kasia Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 A mówią, że rude złośliwe są...coś w tym z prawdy musi być :roll: Quote
Magda Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Dokładnie! I jeszcze pamiętam ten kompot w stosunki 1łyżeczka soku/ 0.5 litra wody:cool1: Quote
madziasto4 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Jarzynówka..i to taka bardzo cienka:cool1: I te śledzie z ziemniakami na obiad:mdleje: No nie cierpię śledzi z ziemniakami :stupid: Ogólnie dobre śledziki ze śmietanką i cebulką lubię, ale dla dzieci na obiad śledź?? Quote
Kasia Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Ja zawsze swój kompot oddawałam koleżance nie-mięsożernej za Jej kawałek miencha :evil_lol: Quote
Kasia Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 U nas często były gulasze i ryby smierdzące mułem....jakby dopiero co je z Odry wyłowili :roll: Quote
Kasia Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Cześć Jagódko :loveu: Bywaj moze a nuż załapiesz się na coś dobrego ;) Quote
madziasto4 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 To jak już tak o jedzeniu... Wczoraj zrobiłam sobie tosty na śniadanie, chciałam sobie polać keczupem i tak mi się siknęło z butli, że zamiast na toście, keczup wylądował obok talerza:megagrin: Heinz ma tę nową butlę z jakąś dziwną sikawką- wczoraj się o tym przekonałam właśnie :stupid: Quote
Recommended Posts